Vaše mnenje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vijolica123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Vijolica123 » 12. Avg. 2009 10:14

Pozdravljene. Sem nova na tej strani in upam na vašo pomoč oziroma mnenja.

Preden napišem karkoli, morem povedat, da sem tukaj izključno zaradi klepeta in ne želim in absolutno ne mislim delat nobene reklame.

Torej imam portal, ki je namenjem ženskam, malo drugačen od Cosmota, s temami, ki se razlikujejo. Ne želim omenjat kateri je, že iz prej navedenih razlogov. Zadeva z oglaševalci super laufa, obisk bolj malo, ampak še kar je.
Edina star kar me muči, da punce, ki se prijavijo ne sodelujejo na forumu, ne odgovarjajo, ne prijavljajo se na nagradne igre. In ne vem v čem je finta.

Zato se obračam na vas. Kaj je tisto, kar vas na strani pritegne, da začnete pisat na forum, da se prijavljate na nagradne igre?
In kaj je tisto kar vas odvrne.

Morem poudarit, da nismo v nobenem pogledu konkurenca tega portala in tudi ne mislim objavljat nobenih podatkov, zanima me samo vaše mnenje.

Hvala.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 12. Avg. 2009 10:35

zakaj pa njih ne vprašaš?
Vijolica123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Vijolica123 » 12. Avg. 2009 10:45

Zaradi tega, ker več glav več ve. V kolikor vprašam njih, jih bo odgovorilo morda 10, če in ne bom dobila realne slike. Ker vas je punc na tem forumu več, se torej obračam na vas in na vaše mnenje, kaj vas pritegne, kaj odbija, zakaj ja oziroma nebi pisale?
Oziroma morda lahko postavim vprašanje, zakaj rade pišete na ta forum?
Razen tega, ker je dost ljudi gor in je prijetno čvekat.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 12. Avg. 2009 10:49

Odg:COSMO JE ZAKON :D :cool:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 12. Avg. 2009 11:25

Vijolica123 napisal/-a:Zaradi tega, ker več glav več ve. V kolikor vprašam njih, jih bo odgovorilo morda 10, če in ne bom dobila realne slike. Ker vas je punc na tem forumu več, se torej obračam na vas in na vaše mnenje, kaj vas pritegne, kaj odbija, zakaj ja oziroma nebi pisale?
Oziroma morda lahko postavim vprašanje, zakaj rade pišete na ta forum?
Razen tega, ker je dost ljudi gor in je prijetno čvekat.

kot prvo, nekdo ki uporablja tvoj forum bo ti najbolje znal povedati, zakaj kaj ne uporablja in zakaj kaj uporablja...
... tako, da s tega vidika raje vprašaj tistih 10 glav, ki je na tvojem forumu ... kaj bi rade spremenile, čemu zaprtost itd.

kot drugo, como foruma ne moreš kopirat ... vsak forum ima svojo vibracijo, svojo dinamiko ... namesto da sprašuješ kakšna je dinamika tukaj, raje opazuj dinamiko pri sebi in kako se ta pospeši...

... mogoče pa ti enostavno manjka masa ljudi na tvojem forumu ... mali milion če-jev je v igri ...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 12. Avg. 2009 13:47

Jaz ti lahko povem glede na kar nekaj letne izkušnje s forumi in postavljanji foruma in moderiranjem itd., da pod prvo forumi nekak niso več tok moderni kot so bli neki časa nazaj. Večina ljudi zdj pride na forum napisat kej v temo stila Priznam, da... ali pa kaj podobnega. Včasih so bili forumi bolj prostor za debatirat in za mnenja in tudi bolj resne teme zdj to usiha, širijo se Fb, Twitterji in podobne zadeve. Forumi, ki zares laufajo so ali strokovni ali pa taki na katere so se ljudje že zlo navadil in na katerih je prijavljena ogromna masa ljudi. Sej najbrz ce naredis primerjavo vidis koliko ljudi je tudi tukaj na Cosmo registriranih pa koliko jih dejansko piše...

Kar se pa zaprtosti tiče je pa tako, če se je na začetku recmo ustvarla neka ekipa al pa skupina ljudi, ki piše po forumu, hod na kave, se pozna med sabo in ima interne fore potem 3/4 ljudi ne bo pisalo v te teme, ker si bo mislilo ah brezveze itaq se samo med sabo pogovarjajo kje so bli pa neke fore k noben ne razume in bojo forum zapustil oz. enostavno ne bodo pisal.
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 19. Avg. 2009 15:26

Eko, taka sm jst. Vpisana sem na enih 6 forumov, aktivno (recimo 2x na teden da pregledam forum) pa sodelujem samo v tem. To pa zato, ker ko iščem kakšno informacijo je najboljš ljudi na forum vprašat, ker bodo povedali s prve roke. Npr. kako se speče burek...pogledaš na kulinarika.si in če želiš kej vprašat morš bit prjaulen. Al pa za zdravstvo al pa če si biu na kšni žurki od kšne diskoteke pa si želiš ogledat slikce...za vse to morš se prjaut v forum. In recimo, da se potem tja ne vračaš dokler spet kej ne rabiš.
Sem prijavljena tudi v forum diva.si in mi je sicer 100x boljši kukr cosmopolitan. Sam kr nekako se mi ne da vključit se v pogovore, ker je tooolk tem, tolk punc ki se že poznajo med sabo...pa še časa nimam. Tle sem pa že iz najstniških let in sm kr navajena (točno vem kam morm kliknt če želim določeno stvar vprašat, zvedet), pa še kr lepo pregleden je.
Zakaj tudi jst ne klikam na razne nagradne igre? Ker sm ziher da ne bom nč zadela in ker potem mi pošiljajo smeti (reklame) na mail.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov