vas trenutek dneva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Moj trenutek dneva je, ko zjutri vstanem po tistem, ko so šli že vsi delat, z namenom, da grem na faks. Pripravim si zajtrk, skuham kavo in vžgem računalnik. Pol se lepo namestim za PC, zraven jem zajtrk in srkam kavico , pregledujem mail inbox in razne zadeve po netu. Pol se grem pa počas umit, oblečt in hop lepo do faksa. Čist sama doma, lepo sproščeno začnem nov dan in to mi je res lep trenutek dneva, sploh če ga spremlja še toplo sonce zunaj.
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
Moji naj momenti:
Včeraj je bil definitivno moj trenutek ko sva se cartala in je blo res najlepšejše =)
Danes pa sm se posvetila samo sebi in sem šla v naravo, s fotoaparatom v roki in sm nardila ful dobre slikce in sem zares uživala in za nekaj časa pozabla na vse skrbi.
Včeraj je bil definitivno moj trenutek ko sva se cartala in je blo res najlepšejše =)
Danes pa sm se posvetila samo sebi in sem šla v naravo, s fotoaparatom v roki in sm nardila ful dobre slikce in sem zares uživala in za nekaj časa pozabla na vse skrbi.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Zjutraj pred začetkom s pouka, ko s prijateljico delive menja (nastane pravi kraljev koncil), se skupaj smejeve in tuhtave rešitve za ''težave''.
...Gonna fuck up your ego...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Večer oziroma noč, ko se odpravim v mojo mehko in udobno posteljo
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
- ko pridem domov iz šole (tega je sicer konec, ker sem končala gimnazijo), se preoblečem, pojem bakino kosilo in odhitim na sprehod v gozd z mojo psičko
- pod tušem
- ko imam lahko na glas musko in plešem, pojem
- zvečer, ko mi je prijetno toplo v udobni posteljici
- pod tušem
- ko imam lahko na glas musko in plešem, pojem
- zvečer, ko mi je prijetno toplo v udobni posteljici
Worship me or walk away.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
zjutraj, ko pijem kavo... dan nekako ni pravi, ce zamudim jutro...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
*ko se zbudim sama v postelji in stanovanju.. in vem, da lahko počnem karkoli ne da bi koga motilo.
*ko se rihtam za v mesto.. vso tisto ličenje in pol ko vtaknem mp3 playera v ušesa in hodim z dobro glasbo in sama sebi všečna proti mestu in po mestu.. to je sprostitev pa pol <3
*ko se rihtam za v mesto.. vso tisto ličenje in pol ko vtaknem mp3 playera v ušesa in hodim z dobro glasbo in sama sebi všečna proti mestu in po mestu.. to je sprostitev pa pol <3
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ko se zjutraj zbudim in sm sama doma in lahk nardim vse, česar ne morem, ko nism sama. Gola se lahk sprehajam po hiši, mal poskrbim za nego telesa. Potem mam čas za kavico na balkonu, ko sije sonček, ptički čivkajo, pa prelistam kako revijo, al pa samo uživam v miru. Potem pa se že končajo moji trenutki, ker se je treba spravit za knjige!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov