vas trenutek dneva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
definitivno ko pridem nazaj s teka in grem pod tuš, takrat je moja glava čist prazna in toook paše k ni nobenih skrbi, učasih je blo to ko sem zjutri pržgala čik, zdej k sm s tem nehala, pa ko si prižgem discman in uživam na sončku
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Jutranji tuš in capuccino ob slastnem rogljičku s čokolado...
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
največkrat zjutraj pri kavici.Včasih pa je še najlepše zvečer, ko se uležem v postlco in podoživim trenutke ki so bili lepi še enkrat.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Hoj!
Moj najljubši del dneva?Hmmm...to sem ene parkrat naredil in sem se ful dobro počutil...svobodnega!
Se odpraviš ob 7.30h v staro ljubljano na kavo...se vsedeš v lokal na vrt...naročiš kavico in kozarec vode itq...prižgeš cigareto...medtem ti postrežejo s kavico...sam si...vzameš skodelico v roko srkneš požirek kave...se razkomotiš na stolu...in opazuješ folk kako se jim mudi,kako živčno tekajo v službo...ti pa sediš tam v miru in uživaš (mogoče se sliši čudno...ampak meni je to tako hudo dobr filing,da bom jutri kar ponovil,sem se zrajcal zdele,he,he...)
Lep pozdrav!
Moj najljubši del dneva?Hmmm...to sem ene parkrat naredil in sem se ful dobro počutil...svobodnega!
Se odpraviš ob 7.30h v staro ljubljano na kavo...se vsedeš v lokal na vrt...naročiš kavico in kozarec vode itq...prižgeš cigareto...medtem ti postrežejo s kavico...sam si...vzameš skodelico v roko srkneš požirek kave...se razkomotiš na stolu...in opazuješ folk kako se jim mudi,kako živčno tekajo v službo...ti pa sediš tam v miru in uživaš (mogoče se sliši čudno...ampak meni je to tako hudo dobr filing,da bom jutri kar ponovil,sem se zrajcal zdele,he,he...)
Lep pozdrav!
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
defenitivno ne zjutrej,tm okol 7h zvečer pa pol do poznih jutranjih ur.čim kasneje tem bolje
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
moj je pa zvečer, ko že vsi spijo in je poleti fajn toplo in grem malo na balkon, pa gledam zvezdice, pa malo razmišljam... takrat so res trenutki, ko se lahko poglobim vase, aja pa še ful lepi razgled je, pa zaradi luči je kar svetlo in so res ful lepi občutki
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
poleti zgodaj zjutraj, ko je še vse čist frišno, in pa proti večeru... ko grem na balkon in preprosto uživam in gledam sončni zahod... sploh, če je kdo z mano
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Zjutraj, ko lepo na izi vstanem, hodim po bajti kot mesečnik, grem pod tuš, si naredim zajtrk... če je zunaj sonček, je še toliko lepše, če pa lubi prespi pri meni, pa še bolj.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
tistih nekej sekund preden zaspim. zakaj? ker sem takrat brez skrbi
ali pa:
okoli dveh popoldne ko grem na dvorišče kjer imamo ležalno mrežco, se uležem in enostavno uživam..
ali pa:
okoli dveh popoldne ko grem na dvorišče kjer imamo ležalno mrežco, se uležem in enostavno uživam..
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov