vas trenutek dneva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moj trenutek dneva je ko pridem domov in si u miru pržgem čik...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ko se zjutraj kot Tony Soprano sprehodim do poštnega kaslca
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jutranja kavica, ko vem da me caka miren dan.
vecerno citanje v postelji, takrat, ko imam cas za to (ne glih pogosto)al pazvecer, ko se privijem svojemu dragemu za hrbet, stlacim moje noge med njegove in zaspim.
vecerno citanje v postelji, takrat, ko imam cas za to (ne glih pogosto)al pazvecer, ko se privijem svojemu dragemu za hrbet, stlacim moje noge med njegove in zaspim.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Variirajo od dneva do dneva ...
*eden je gotou tist, k pridm dam s fitnesa, se zmatrana ruknem pred komp, si nardim kokos proteinčke z jogurtom in se počasi hranim
*pa tist, k se ob ene šestih zutri zbudim, kr me lulat, odropotam u miže do veceja, grem nazaj u pojslo, hladn luft, tišina in zavedanje, da lahko še lep cajt mirno ajam
*in tist, k se usedem nekam na sončija, si naročim belo kofetko s tadobro smetano, čekiram mimoidoče in klepečem o random zadeuščinah tistih dni
*zlo posebni, intimni in osvobajajoči so bli pa vedno tisti trenutki, k sm zgodi zutri (spomlad, polet) se spraula pokonc, šla sedet na skale ob morje, zgodnji sončni žarki, bonaca, žvrgolenje jutranjih tičeu, brbotanje motorja barčice u daljavi, use tko zlo spokojno, relaksacijsko, umirjeno ... use dokler ne prbrzi prvi frčo mem, takrat je trenutka u luft konc
*eden je gotou tist, k pridm dam s fitnesa, se zmatrana ruknem pred komp, si nardim kokos proteinčke z jogurtom in se počasi hranim
*pa tist, k se ob ene šestih zutri zbudim, kr me lulat, odropotam u miže do veceja, grem nazaj u pojslo, hladn luft, tišina in zavedanje, da lahko še lep cajt mirno ajam
*in tist, k se usedem nekam na sončija, si naročim belo kofetko s tadobro smetano, čekiram mimoidoče in klepečem o random zadeuščinah tistih dni
*zlo posebni, intimni in osvobajajoči so bli pa vedno tisti trenutki, k sm zgodi zutri (spomlad, polet) se spraula pokonc, šla sedet na skale ob morje, zgodnji sončni žarki, bonaca, žvrgolenje jutranjih tičeu, brbotanje motorja barčice u daljavi, use tko zlo spokojno, relaksacijsko, umirjeno ... use dokler ne prbrzi prvi frčo mem, takrat je trenutka u luft konc
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Čas ko sem fraj, pa karkol že delam!
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
* zjutraj, ko se zbudim, vroc tus in kavica, potem pa en noro dober dan v sluzbi, ko mi vse rata in sem tudi po sluzbi cist dobre volje
* poleti zvecer, ko se vroc dan malo ohladi in se z babami zapricamo v kaksnem kaficu na terasi
* zgodnja, sveža jutra kjerkoli ob obali
* ali pa zasneženi večeri okrog božičnih praznikov
* poleti zvecer, ko se vroc dan malo ohladi in se z babami zapricamo v kaksnem kaficu na terasi
* zgodnja, sveža jutra kjerkoli ob obali
* ali pa zasneženi večeri okrog božičnih praznikov
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Moj trenutek dneva pa je, če se zjutri lahko naspim, kokr mi paše (da me ne zbudi alarm), sm sama doma, počas ustanem, si nardim svojo belo kavico, pržgem lap topa in v miru prečekiram, kaj je novga na forumu. Pa tud večeri, ko sm lahko dolg pokonc in vem, da mi drug dan ni treba vstat in da s frej.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*po sprehodu z doggijem, ko si skuham čajčk pa zraven berem cosmo! To mi je idealno!
*zvečer, ko grem spat in si prižgem dišečo svečko in potem začnem mal sanjarit o tem in drugem pol pa zaspančam!
*zvečer, ko grem spat in si prižgem dišečo svečko in potem začnem mal sanjarit o tem in drugem pol pa zaspančam!
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]