vas trenutek dneva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Zgodaj zjutraj, ko vsi še spijo, narava pa je že prebujena.
Ali pa pozno zvečer, ko vsi že spijo, narava pa je spokojna, in so zvezdice na nebu.
Ali pa poleti opoldan, ko "švasa" sonček.
Skoraj vedno, ampak če moram delati selekcijo, se odločim za zgodnji jutranji čas - poleti npr. med 5.30 -8.00, občasno celo do 10.03.
Ali pa pozno zvečer, ko vsi že spijo, narava pa je spokojna, in so zvezdice na nebu.
Ali pa poleti opoldan, ko "švasa" sonček.
Skoraj vedno, ampak če moram delati selekcijo, se odločim za zgodnji jutranji čas - poleti npr. med 5.30 -8.00, občasno celo do 10.03.
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
včasih, ampak res redko, si privoščim... ...po službi najprej vroč tuš, nato izklopim mobitel (da slučajno kdo ne spomni, da sem nepogrešljiva ), zavita v kopalni plašč, si privoščim kozarec rdečega vina, ob katerem uživam pol ure na svojem kavču, z zaprtimi očmi in ob poslušanju dobre glasbe.
to so trenutki, ki mi jih nihče ne more vzeti in na katere se spomnim, ko se najde kakšen pametnjakovič, ki poskrbi za dvig tlaka absolutno pomaga...
to so trenutki, ki mi jih nihče ne more vzeti in na katere se spomnim, ko se najde kakšen pametnjakovič, ki poskrbi za dvig tlaka absolutno pomaga...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Moj čas je zjutri k se spočita in srečna zbudim.Uzamem svoj mp3 in nažim svoje najljubše komade,odvisno na razpoloženje,učasih tud eno sam en in isti komad eno uro.Potem pa počnem kar mi paše.Najraj mam use tok časa čas zase in da delam kar mi paše,čeprov je to zadnje čase bolj redko.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
zju3 filing ko si umijes zobe in se znebis groznega okusa v ustih
-
mariposa18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Zjutraj, ko se lepo mirno prebujam ob veliki skodelici kave...mmm
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov