vas trenutek dneva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Tistih 15 minut ko na treningu vadmo piruete ... Zakaj? Ker mi gre od vsega to še najbol
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Najlepši mi je tisti trenutek dneva, ko se ti ne mudi, ko maš res čas, da se umiriš, da si z ljudmi, ki jih maš rad! Kdaj je pa to? Hmmmm... čist odvisno od dneva!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ančka napisal/-a:Najlepši mi je tisti trenutek dneva, ko se ti ne mudi, ko maš res čas, da se umiriš, da si z ljudmi, ki jih maš rad! Kdaj je pa to? Hmmmm... čist odvisno od dneva!
Se ne bi mogla bolj strinjat s tabo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
tiasha napisal/-a:Ančka napisal/-a:Najlepši mi je tisti trenutek dneva, ko se ti ne mudi, ko maš res čas, da se umiriš, da si z ljudmi, ki jih maš rad! Kdaj je pa to? Hmmmm... čist odvisno od dneva!
Se ne bi mogla bolj strinjat s tabo ...
Točno tko! Zadne cajte je ponavad pr men to jutro z kavo pa cigareto (tko k je Michael napisal) al pa zvečer nekje zuni z kolegicami)!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jutranji tuš, .... al pa ko zvečer v postli discmana poslušam... brez tega ne gre in niti en dan teh dveh stvari ne izpustim
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
trenutek dneva nastane zvecer, ko so vse obveznosti dneva mimo.. pa naj bo to trenutek pod tusem, pred spanjem, ali pa vecerna pijacka, ali pa priprave na zuranje itd...
ali pa jutranja/dopoldanska kavica z meni dragimi ljudmi
ali pa jutranja/dopoldanska kavica z meni dragimi ljudmi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov