vas trenutek dneva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Čisto odvisno od dneva... poskušam pa v vsakem najti trenutek, ki je samo moj. Enkrat je to zjutraj, ko uživam ob kapučinu, drugič spet zvečer, ko stopim pod tuš, tretjič pa morda, ko uživam zunaj na sončku...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
zvečer preden grem spat, ko ležim v postelji in razmišljam kaj vse se mi je zgodilo ćez dan..pa naj bo dobro ali slabo!
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
moj je ko pridem s šole, se vržem na kavč in za pol ure zaprem oči... ali pa ko plešem na svojo priljubljeno glasbo ki je navita na maximum... ali pa tak kak je rekel majkel, ko sedim pri prvi kavi in čiku... (ki sem se ji dsanes morala odreči... )
ali pa ko se v soboto zvečer pripravljam ka pride moj lubi... ali pa predno se pripravljam na kakšen večreni izhod.
pa seveda ko se zjureaj ličim za v šolo in sestavljam dobro kombinacijo za obleči... in se vedelim da bom spet vidla moje račke...
ali pa ko se v soboto zvečer pripravljam ka pride moj lubi... ali pa predno se pripravljam na kakšen večreni izhod.
pa seveda ko se zjureaj ličim za v šolo in sestavljam dobro kombinacijo za obleči... in se vedelim da bom spet vidla moje račke...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
ko se ulezem v posteljo
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
ko grem v kopalnico ali ko grem zvečer k lubiju in ko se končno vležem in si malo spočijem
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Poskušam narest tko, da je vsak trenutek naj trenutek mojga dneva. Sej to nej bi blo bistvo, ane???
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov