Vaš prvi post na forumu

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 08. Jul. 2010 19:36

Vsi začetki so težki :)

kakšen in kdaj je bil vaš?

Moj ni bil najboljši, ker sem pisal v temo o prdanju in riganju pred puncami :D napisal pa sem ga 21 januarja letos.

Dioniz napisal/-a:Sam nikoli ne prdnem v spričo drugih, ki jih ne poznam dovol dobro, ker mi je enostavno neprijetno. Polek kake punce pa še manj. Razen če se mi zdi, da gleda na te stvari bol človeško kot pa kake visoke pa fine s katerimi se pa itak ne družim. V bistvu torej: pred manj znanim folkom nikoli ne prdam.

hihi
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jul. 2010 19:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 08. Jul. 2010 20:18

V temi Srhljive zgodbice, maja 2008

flesherka_ napisal/-a:kaj pa moja zgodbica... sedim na kauču, berem ta forum... vse prestrašena... no malo pretiravam, ampak bla sem ful v zgodbicah.. ko se mi tv vgasne in prižge.. pogledam če sedim na pilotu slučajno... itak ga ni nikjer na kauču ampak ga vidim na klubski mizici? kaj, zakaj, kak se mi je te tv vgasno pa prižhau????? čaw pa ta vaš forum.. grem raje na male oglase=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 08. Jul. 2010 21:00

OMG :D Moj prvi post na tem forumu je bil julija 2007 v temi o nadaljevanki One Tree Hill. Če zdej berem tisti post in tud ostale starejše se mi zdijo tko otročji pa čist drugačen stil pisanja, kot ga imam sedaj :D Mislim da sem se zarad OTH tud vpisala na forum, ko sem videla, da so punce že kar nekaj napisale v to temo, jst pa sem bla še malo zadaj in sem bla presenečena, da jih tako veliko pozna to nadaljevanko, glede na to je v Sloveniji takrat še niso vrtel :lach:

Prilepla pa posta ne bi sem, če koga zanima, ga naj poišče :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Jul. 2010 21:19

Hehe :D Moj prvi post je bil julija 2006 v temi matura, ko me je zanimalo, če se je še katera vpisala na pravo v Lj :lol:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 08. Jul. 2010 21:33

Objavljeno: 22.02.07
v temi o raznih romanih:

cisto vse kar so kdaj napisali : umberto eco( baudolino, foucaltovo nihalo, ime rože) alessandro baricco (svila, morje ocean), amelie nothomb (metafizika cevi, s strahospoštovanjem) in osebno najljubši aarto paasilina in vsi njegovi romani, polni iskrivega humorja s katerim opisuje zivljenje na finskem od 60ih let naprej.

pa se dosti dosti drugega.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 08. Jul. 2010 21:36

čudne knjige bereš :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 09. Jul. 2010 6:41

Sob Jan 31, 2009 16:46

Tema: koliko visoke ste?

170- Še kkšn cm bi lahko bla večja
:lol:
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 09. Jul. 2010 6:50

16. Jul. 2009 sem mogla "komentirat" k je tako lepo napisal :D
monique* napisal/-a:
Horus napisal/-a:Ko je ob meni, sem enostavno srecen, da je ob meni. Ko jo objamem, bi jo lahko drzal v objemu se pa se. Ko se smeje, se mi razsvetli dan (verjetno se zato pritozuje, da jo prevec zgeckam xD Kdo pa nima rad razsvetljevanja ;)). Ce ji zagode zdravje ali pa ji kaj gre narobe, nonstop premisljujem, ce lahko kako olajsam situacijo. Ko je ni, z veseljem pricakujem naslednje srecanje.
Tudi zlahka si predstavljam, da bom cez recimo 5 ali pa 15 let se zmeraj z njo (kar je pri meni zgodovinski precedens).

:zustimm:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Jul. 2010 7:44

sirova štručka napisal/-a:moj prvi post z nickom sirova štručka :D je bila beseda opera v asociacijah :lol:
aja napisan pa v sredo 9.12.2009 (dan po tem, ko sem bla z enim drugim nickom banana :lach: ampak tega se ne sme delat, če si banan morš kazen odplavat in potem lahko prideš nazaj :schlaumeier: :D)

mogla sem it pogledat, kdo je bil tisti dan banan....firbec :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 09. Jul. 2010 15:47

Zanimiva tema, je blo res fajn poiskat svoj prvi post, heh. Moj me je kar malce presenetil.

03.10.2004, v temi opišite ga.

shania napisal/-a:Tipček, ki ma že dolgo in bo še dolgo imel mesto v mojem srčku je zame pravi lepotec, mi je noro seksi, noben tip me še ni nikol toliko privlačil kot ravno on. Po drugi strani pa mi je tako lep, da bi ga skoz gledala. Njegovi poljubi, so nekaj kar bi doživljala znova in znova, ker se kar topim zraven ali pa... ha sej veste :wink: Je romantičen, nežen, strasten, njegov srček je zlat, je ful prijazen, zanesljiv, vedno in povsod pripravljen pomagat,včasih je tud mal sramežljiv :razz: vedno me razvaja... Ob njem se počutim, kot princeska, kot da sm v eni pravljici, ne pa v realnosti... Joj bom raje nehala :)
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 09. Jul. 2010 17:15

Jul 06, 2004 20:06 Naslov sporočila: Povprečna starost

21
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 09. Jul. 2010 18:49

moj prvi je bil 20. junija 2008 v temi Problem pri sexu :D

Najbolj prav je tko (po mojem mnenju), da ti ujameš neko gibanje, ki TEBI ugaja. Če bo tebi pasalo, potem je to to, če pa ne, pa reč naj ti on pove kako bi pa on rad...
Mislim da je najboljša spolna partnerka tista, ki zna uživat v seksu in se ne meni za okoliščine, ne pa tista, ki se nonstop tudi, da bi ugodila tipu... tongue
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 09. Jul. 2010 19:48

Jaz sem mislila da bom našla nek boječ prvi komentar, ampak ... glavo v pesek. :anonym:

24.08.06
Tema: Najljubši položaji

g00fy_qa napisal/-a:Meni je najboljše ko sem jaz zgoraj in lahko sama diktiram tempo... takrat mi zmeraj najlepše pride. Drugače pa so itq vsi položaji zakon, še posebej od zadaj!

Btw, nova sem tukaj, tak da ...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 09. Jul. 2010 20:38

V prvem postu sem modrovala 21.11.06,na temo America's next top model. :D

Vrni se na Splošno