V Sloveniji izveden prvi flash mob - zamrznitev pred Namo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ninabar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2008
Video, kako je včeraj velika skupina ljudi za nekaj časa zamrznila na prehodu za pešce pred Namo: http://www.eljubljana.si/on/45-on/971-flash-mob-slovenska-cesta-ljubljana-zamrznili-pesci
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vau, zakaj nisem vedla za to že prej..všečno. Pa bolj pogosto bi se mogli to it, haha, sem prva zraven, sam da bi vozniki še mal čakal - matr, kaj jim je pa težkega, čičajo na toplem.
Pa mamico sem vidla v posnetku!
Pa mamico sem vidla v posnetku!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kaj pa je sploh fora tega? narediti kaos?
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Js sem to dožvela v živo na Dunaju (19.12.2008) pred Stephansdom-om. Ful folka je blo kr naenkrat tam...men ni blo jasno, kaj je zj to. Pol pa vidim, da so vsi pr mir. Ful noro! Stali so 5min...na koncu so si ful zaploskali..noro...pa spet šli vsak po svoje. Blo je ful udeležencev..ne vem, če bi se dalo na tako veliko organizirat v Sloveniji.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Ful huda fora, sem gledala na YT posnetke iz tujine. In so nekje to izvedli na letališču, ljudje so samo gledali, zakaj je kar naenkrat pol ljudi na letališču zamrznilo. Itak so pa slovenci preveč zategneni za kkšno foro. Ok, lahko bi si pa izbral tudi kakšen drug plejs (npr. čopova), ne pa ravno prehod za pešce
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ful fajn je tole, ja bi se sama tega tudi udeležila kdaj Me pa zanima, kako so lahko tako točno dogovorjeni, katero sekundo se bodo ustavili in kdaj odšli dalje?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov