V Sloveniji izveden prvi flash mob - zamrznitev pred Namo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
rešilcu bi se sigurno umaknil. Dj no, kva ste tok zateženi. Sploh pa škoda, ker niso na čopovi to naredl, da se nebi folku, ki je 2 minute zamudu nekam tok trgal. Sj v lj šoferji itak ne znajo druzga, k bit živčni pa trobt na vsazga. histeriki
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
gemini napisal/-a:In ko bo mogel iti rešilec mimo pa bo gruča mularije zbegana bežala sredi ceste pa če bi zamujala na izpit bi bla tud zlo vesela tega...
Greš pa zato mal prej na izpit. Hjao kakšne probleme mate eni.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*purple* napisal/-a:.Zdej pa če jst lih speljem na semaforju, gruča ljudi se mi ustavi, mislm nevem no.Kaj pa če bi se recimo komu kej zgodilo?
jah, če bi koga povozila, bi šla v zapor, kjer ni interneta in cosmoforuma!
dajte še organizirat!!! pa kakšno kamikazo nabaviteeeeeeeeeeeeeeeee!!!
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
gemini napisal/-a:In ko bo mogel iti rešilec mimo pa bo gruča mularije zbegana bežala sredi ceste pa če bi zamujala na izpit bi bla tud zlo vesela tega...
ampak čist vedno k se mi mudi na izpit in grem prej npr. še v trgovino al pa 100 let čakam bus, si vedno rečm da nimam bit kej žiučna na trgovko oz. voznika ker sm si čist sama kriva. kt je Tamala_mrha rekla
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ko maš izpit morš bit itak pol ure prej na faksu.... Če greš od doma zadnjo sekundo je to tvoj problem....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Haha, dobra finta. Zanimivo kako za brezveze je folk nestrpen. Jst bi se jim smejala iz avta.
Tisto v zvezi z zamudo... Sej, če se kam gre, je treba prej štartat. Tudi jst včasih (zelo redko), grem prepozno in, če takrat naletim na tole... Jebi ga, šlikapac šlikapac.
Tisto v zvezi z zamudo... Sej, če se kam gre, je treba prej štartat. Tudi jst včasih (zelo redko), grem prepozno in, če takrat naletim na tole... Jebi ga, šlikapac šlikapac.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
No ja, o tem kako so eni ljudje zateženi nebom niti govorila.
Se mi pa ta flash mob zdi skrajno zanimiva zadeva.Še bolj zanimivo bi jo bilo doživeti v živo. Pa po možnosti na kakem prehodu za pešce, da se bo še večim ljudem podrla rutina.
Nekateri ne spoštujete/spoštujejo niti kanček umetnosti. Me zanima koliko od vas, ki se tako hudo pritožujete nad tem ali pa koliko drugih katerim se zdi to enostavno brezveze, zmore 5min ale dlje ostati v istem položaju, brez da bi se premaknil ali karkoli za mm. Namesto, da bi enostavno reki "wau, zanimivo" in jim zaploskali je lažje obsojat in se pritoževat. No saj, vsespološno dokazano je, da ljudje opazimo najprej slabe stvari in lastnosti. Včasih, bi bilo dobro malo dlje opazovati/razmišljati itd. in opaziti še dobre lastnosti, ki se pa za moje pojme najdejo v vseh stvareh. Pa tudi če zaradi tega zamudiš na izpit - ena dobra stvar je ziher ta, da se do naslednjega datuma za izpit lahko naučiš še bolj in skasiraš 10-tko
Naj posije malo sončka v vašo življenje no..
Nikoli neveš kaj se ti lahko zgodi, zato uživaj. Pa čeprav se ti mudi!
Se mi pa ta flash mob zdi skrajno zanimiva zadeva.Še bolj zanimivo bi jo bilo doživeti v živo. Pa po možnosti na kakem prehodu za pešce, da se bo še večim ljudem podrla rutina.
Nekateri ne spoštujete/spoštujejo niti kanček umetnosti. Me zanima koliko od vas, ki se tako hudo pritožujete nad tem ali pa koliko drugih katerim se zdi to enostavno brezveze, zmore 5min ale dlje ostati v istem položaju, brez da bi se premaknil ali karkoli za mm. Namesto, da bi enostavno reki "wau, zanimivo" in jim zaploskali je lažje obsojat in se pritoževat. No saj, vsespološno dokazano je, da ljudje opazimo najprej slabe stvari in lastnosti. Včasih, bi bilo dobro malo dlje opazovati/razmišljati itd. in opaziti še dobre lastnosti, ki se pa za moje pojme najdejo v vseh stvareh. Pa tudi če zaradi tega zamudiš na izpit - ena dobra stvar je ziher ta, da se do naslednjega datuma za izpit lahko naučiš še bolj in skasiraš 10-tko
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če bi se jaz znašla ob tistem času na tistem mestu, bi verjetno rabila par sekund, da bi ugotovila, da gre za štos.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Ja js bi se na začetku zihr tud ful ustrašla pa pomislila, da se mi je scufal in da sanjam in da se to ne dogaja zares, naslednja misel bi ble čarovnice, pol bi sam gledala kdaj in kje se bo še kej nadnaravnega zgodil, po ene 5-7 sekundah bi pa verjetno dojela in se začela smejat.
Se mi zdi pa ful simpatična ideja, še posebi, če je dobr izveden (new york, dunaj), pri nas je mal ponesrečeno izpadlo, čeprov še vedno kr fajn. pa všeč mi je, da se je nasred ceste zgodilo
Se mi zdi pa ful simpatična ideja, še posebi, če je dobr izveden (new york, dunaj), pri nas je mal ponesrečeno izpadlo, čeprov še vedno kr fajn. pa všeč mi je, da se je nasred ceste zgodilo
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Jochie napisal/-a:jeboti štos, ko 200 ljudi okrog tebe otrpne...jaz bi se posral od "strahu"! mislim sem pogledal video iz dunaja, mislim, grozno!
sicer bi pa tudi jaz obstal ter se ne bi premaknil...pa ne moreš se sprehajati med otrplimi ljudmi!
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*ClaUdYka* napisal/-a:No ja, o tem kako so eni ljudje zateženi nebom niti govorila.
ja sori, men pač to ni nobena umetnost.
skratka, moje mišljenje do tega je odklonilno in tko pač je.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov