V kakšnem položaju zaspite, spite?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Rajš ne bom začela opisvat kak jz spim Sm včeri zvedla da sm med spanjem ko helikopter Se sučem okol in okol Pogosto se zbudim ko pika nogavička al pa tak da mi glava pa roke visijo na eni strani postle dol, noge pa ne drugi. Tak prečno čez postlo
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Jaz pa spim v položaju fetusa ampak sem na pol skoraj na trebuhu, največkrat pa na hrbtu z pokrčenimi nogami pa še z deko si zabremzam tačke, da ne drsijo po rjuhi
Mam pa ful miren spanec in težko spim zraven nekoga, ki se nonstop premetava pa krili pa odriva
Mam pa ful miren spanec in težko spim zraven nekoga, ki se nonstop premetava pa krili pa odriva
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Pr men se 3 oblike pojavljajo:
-fetus
-prosti pad
-zvezda
-fetus
-prosti pad
-zvezda
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Vedno fetus Le da je ena roka pod glavo in iztegnjena do glave mojega , druga pa je normalno skrcena. Na trebuhu ne bi mogla nikakor zaspati, niti na hrbtu Sicer pa ce bolj premislim, se znajde tudi kak polozaj hrepenenja pri meni
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hmmm... Jaz nisem izpolnila ankete, ker je pri men čist odvisno.
Fetus, soldier, yearner, pa nekaj podobnega freefallerju, sam mam roke drugač. Pa veliko se obračam navadno v postelji.
Fetus, soldier, yearner, pa nekaj podobnega freefallerju, sam mam roke drugač. Pa veliko se obračam navadno v postelji.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Ponavadi zaspim v položaju prostega pada, včasih tudi v položaju fetusa. Zbudim pa se čisto različno: na hrbtu, na trebuhu, na boku.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst skor vedno zaspim v položaju prostega pada,sam včasih se pa obrnm na bok pa se čist skrčm..kao položaj embria..nekak podobn
Pa rabm neki časa da zaspim sam ko pa zaspim me pa čist nč ne zbudi..lohk bi me brcal al pa bi kamion čez mene pelu pa se ne bi zbudla
Pa rabm neki časa da zaspim sam ko pa zaspim me pa čist nč ne zbudi..lohk bi me brcal al pa bi kamion čez mene pelu pa se ne bi zbudla
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov