Uporabniki brez avatarjev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Avatar je marketinški trik, podobno kot lepa embalaža. Pisariti, da kdor nima avatarja, je brez duše, je isto, kot da bi trdil, da je gol človek brez duše. Lol, kot da je obleka njegova duša, no sej, marsikdo svet tako dojema.
Druga funkcija je, da si uporabnika enostavneje zapomniš. No, mene ste si precej zapomnili, čeprav do pred kratkim nisem imel avatarja, kar dokazuje, da je ta funkcija avatarja dokaj vprašljiva.
Druga funkcija je, da si uporabnika enostavneje zapomniš. No, mene ste si precej zapomnili, čeprav do pred kratkim nisem imel avatarja, kar dokazuje, da je ta funkcija avatarja dokaj vprašljiva.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Pri meni je pač tak, da sploh ne berem prav nicka ampak pogledam avatar. Avatar si zapomnim in se po njem spomnim, kje je ta uporabnik že pisal, medtem ko po nicku si pa zelo malokrat in pol mečem skupino uporabnic v isti koš...
Pa tisto brez duše ni bla moja izjava...
Pa tisto brez duše ni bla moja izjava...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Tisto o dušah je bil sarkazem.
In ja, kot so že mnogi povedali...ljudi z avatarjem si je 5x lažje zapomniti kot tiste brez. Lahko mi rečeš za 20 uporabnikov, pa ti bo o vsakemu znal povedati kakšen je njegov avatar.
Avatarji so kot embalaža po kateri prepoznaš sebi ljub ali neljub izdelek, prav tako polepšajo podobo foruma.
In ja, kot so že mnogi povedali...ljudi z avatarjem si je 5x lažje zapomniti kot tiste brez. Lahko mi rečeš za 20 uporabnikov, pa ti bo o vsakemu znal povedati kakšen je njegov avatar.
Avatarji so kot embalaža po kateri prepoznaš sebi ljub ali neljub izdelek, prav tako polepšajo podobo foruma.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni je prav vseeno ali ima neka oseba avatar ali ne, ker če ima zanimive poste, si ga zapomnim tudi brez Brad Pitta ali Angelce na levi strani. Je pa avatar zanimiv iz tega razloga, ker največkrat sliko podzavestno povežem z osebo in včasih za koga mislim, da izgleda podoben tistemu na avatarju (recimo vsaj po barvi las), a potem ni nujno tako. Avatarji so kul, če pa ga nekdo nima, pa tudi ni nič manj zanimiv.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov