Učenje med spanjem - je to možno???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mgerdevi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
po moje to ne deluje...
sm pa brala da so na kitajskem iznašli napravico kjer si izbereš slikico od šesa bi rad sanjal in potem še melodijo in da potem res tisto kar je na slikici res sanjaš....
no potem bi pa mi sanjali letnice pa formule pa ....
sm pa brala da so na kitajskem iznašli napravico kjer si izbereš slikico od šesa bi rad sanjal in potem še melodijo in da potem res tisto kar je na slikici res sanjaš....
no potem bi pa mi sanjali letnice pa formule pa ....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pri meni to zihr deluje.sdicer se zavestno ne spomnim, da bi se učila/ponavljala v spanju, je pa precejšen dokaz to, da ko se učim cwel dan recimo, šele naslednji dan vem vse kar bi morala, kar sem recimo prejšnji dan vedela slabo.
tko, da se jst vedno zvečer učim, da zadevo lepo prespim in potem se zjutrej idealno vidi kaj zares znam in kaj ne .Zto tudi pri meni en rpide v poštev učenje par ur pred izpitom, ker takrat en bom vedela nič.Moram prespat pa bom znala
tko, da se jst vedno zvečer učim, da zadevo lepo prespim in potem se zjutrej idealno vidi kaj zares znam in kaj ne .Zto tudi pri meni en rpide v poštev učenje par ur pred izpitom, ker takrat en bom vedela nič.Moram prespat pa bom znala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov