TUŠ kartica

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 30. Sep. 2010 13:20

Imate Tuševo kartico? Ali kdo med vami aktivira 10 najljubših?
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 30. Sep. 2010 19:10

no da ti prva odgovorim ;)
Jst jo imam in tud vsakič pridno aktiviram in potem pridno zapravljam :)
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 30. Sep. 2010 19:25

Jaz mam isto kartico, 10 najljubših si pa aktiviram kar na netu. Sicer zlo malkrat kupujem v tušu, če pa že, pa ponavad gledam da kupim izdelke k so na katrico cnej.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 30. Sep. 2010 20:45

Zdej majo 20 najljubših :D Hitr aktivirat
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 30. Sep. 2010 22:38

Tuš kartica
*naložite si svojih 20 najljubših izdelkov ki so trenutno v katalogu na svojo kartico
*pridobivate litre bencina ob ponedeljkih in torkih
*zbirate minute
NOVO
*začela se je ReAkcija in s tem pridobivanje denarja na vašo kartico.In če vam kdaj zmanjka denarja al pozabite denarnico doma in imate dovolj denarja za željen nakup samo date kartico in nakup je opravljen
*vsi tisti ki imate kartice boste dobili kmalu domov novo kartico z imenom in priimkom,tak da ne bo samo gola kartica in bo prepoznavna tudi za ostale.

In ziher sem kaj spustila ven :)[/quote]
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Okt. 2010 6:40

Lepo, da ste se javile. Zanima me torej tole. Tudi sama sem tokrat aktivirala na netu 10 najljubših, oziroma celo nekaj več ja. Zdaj pa me zanima tiste, ki imate izkušnje s tem, a to je to. Zdaj grem samo v trgovino, poiščem te izdelke, na blagajni dam kartico in mi odšteje popust. Ali rabim še kaj?
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 01. Okt. 2010 6:41

to je to
(s)mej se
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 01. Okt. 2010 8:11

CorfuGirl napisal/-a:*začela se je ReAkcija in s tem pridobivanje denarja na vašo kartico.In če vam kdaj zmanjka denarja al pozabite denarnico doma in imate dovolj denarja za željen nakup samo date kartico in nakup je opravljen
[/quote]

jst pa te re:akcije nikakor ne štekam :oops: sm brala in brala na netu, pa mi nikakor ni jasno kako to gre :D
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Okt. 2010 9:46

O super :) Hvala.

Tuš že prihajam.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 01. Okt. 2010 11:15

Libido. napisal/-a:
CorfuGirl napisal/-a:*začela se je ReAkcija in s tem pridobivanje denarja na vašo kartico.In če vam kdaj zmanjka denarja al pozabite denarnico doma in imate dovolj denarja za željen nakup samo date kartico in nakup je opravljen

jst pa te re:akcije nikakor ne štekam :oops: sm brala in brala na netu, pa mi nikakor ni jasno kako to gre :D[/quote]
mislim, da je podobno kot elelerc kartica, pač na isto finto. to bi lahk pr šparu tudi uvedli, ker tisti njihovi boni so eno navadno nategovanje.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 01. Okt. 2010 13:24

Libido. napisal/-a:

jst pa te re:akcije nikakor ne štekam :oops: sm brala in brala na netu, pa mi nikakor ni jasno kako to gre :D[/quote]

Pri vsakmu izdelku so zdej tri cene. Prva je redna, druga je akcijska in tretja je reakcijska. Pri tretji recimo piše 0,05 € in to pomeni, da ti gre to na kartico kot nekakšen bonus, ki ga lahko ob naslednjem nakupu ali kdaj kasneje tudi vnovčiš.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 01. Okt. 2010 13:43

Kakšnih kuponov mi ni potrebno imet za 10 najljubših?
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 01. Okt. 2010 17:32

Ni ti potrebno zmeraj s samo nosti kupone..niti prvič ti ni treba meti s sabo,ker itak vse lahko naložiš preko interneta..in sedaj je nova opcija da ti sploh ni treba nč nalagat sam al iskat kuponov in jih s sabo vlačit ker blagajničarko itak na blagajni računalnik sam opozori nda je določen izdelek v tej akciji.In te povpraša če želiš imeti ta izdelek na kartici in ti samo potrdi...enostavno :)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 01. Okt. 2010 18:07

Tuš je v bistvu edina prehrambena trgovina, kjer kupujem poleg Hoferja in Eurospina (OK, včasih Spar, če sem v LJ ali KR), tako da kr redno spremljam njihove akcije in ponavadi že najdem kakšen izdelek med 10 najljubšimi, ki si ga aktiviram in kupujem po nižji ceni.
Dans sm dobila še 2 žemljici ob nakupu, ker je spet ena taka akcija. Sicer bi mi bilo ljubše, če ne bi bile žemlje iz bele moke, ampak OK... :)
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 01. Okt. 2010 18:15

Mimi_M napisal/-a:Tuš je v bistvu edina prehrambena trgovina, kjer kupujem poleg Hoferja in Eurospina (OK, včasih Spar, če sem v LJ ali KR), tako da kr redno spremljam njihove akcije in ponavadi že najdem kakšen izdelek med 10 najljubšimi, ki si ga aktiviram in kupujem po nižji ceni.
Dans sm dobila še 2 žemljici ob nakupu, ker je spet ena taka akcija. Sicer bi mi bilo ljubše, če ne bi bile žemlje iz bele moke, ampak OK... :)

Mimi pa sedaj maš 20 najljubših ;)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov