TUŠ kartica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
no da ti prva odgovorim
Jst jo imam in tud vsakič pridno aktiviram in potem pridno zapravljam
Jst jo imam in tud vsakič pridno aktiviram in potem pridno zapravljam
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Zdej majo 20 najljubših Hitr aktivirat
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Tuš kartica
*naložite si svojih 20 najljubših izdelkov ki so trenutno v katalogu na svojo kartico
*pridobivate litre bencina ob ponedeljkih in torkih
*zbirate minute
NOVO
*začela se je ReAkcija in s tem pridobivanje denarja na vašo kartico.In če vam kdaj zmanjka denarja al pozabite denarnico doma in imate dovolj denarja za željen nakup samo date kartico in nakup je opravljen
*vsi tisti ki imate kartice boste dobili kmalu domov novo kartico z imenom in priimkom,tak da ne bo samo gola kartica in bo prepoznavna tudi za ostale.
In ziher sem kaj spustila ven [/quote]
*naložite si svojih 20 najljubših izdelkov ki so trenutno v katalogu na svojo kartico
*pridobivate litre bencina ob ponedeljkih in torkih
*zbirate minute
NOVO
*začela se je ReAkcija in s tem pridobivanje denarja na vašo kartico.In če vam kdaj zmanjka denarja al pozabite denarnico doma in imate dovolj denarja za željen nakup samo date kartico in nakup je opravljen
*vsi tisti ki imate kartice boste dobili kmalu domov novo kartico z imenom in priimkom,tak da ne bo samo gola kartica in bo prepoznavna tudi za ostale.
In ziher sem kaj spustila ven [/quote]
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Lepo, da ste se javile. Zanima me torej tole. Tudi sama sem tokrat aktivirala na netu 10 najljubših, oziroma celo nekaj več ja. Zdaj pa me zanima tiste, ki imate izkušnje s tem, a to je to. Zdaj grem samo v trgovino, poiščem te izdelke, na blagajni dam kartico in mi odšteje popust. Ali rabim še kaj?
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
[/quote]CorfuGirl napisal/-a:*začela se je ReAkcija in s tem pridobivanje denarja na vašo kartico.In če vam kdaj zmanjka denarja al pozabite denarnico doma in imate dovolj denarja za željen nakup samo date kartico in nakup je opravljen
jst pa te re:akcije nikakor ne štekam sm brala in brala na netu, pa mi nikakor ni jasno kako to gre
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Libido. napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:*začela se je ReAkcija in s tem pridobivanje denarja na vašo kartico.In če vam kdaj zmanjka denarja al pozabite denarnico doma in imate dovolj denarja za željen nakup samo date kartico in nakup je opravljen
jst pa te re:akcije nikakor ne štekam sm brala in brala na netu, pa mi nikakor ni jasno kako to gre [/quote]
mislim, da je podobno kot elelerc kartica, pač na isto finto. to bi lahk pr šparu tudi uvedli, ker tisti njihovi boni so eno navadno nategovanje.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Libido. napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:*začela se je ReAkcija in s tem pridobivanje denarja na vašo kartico.In če vam kdaj zmanjka denarja al pozabite denarnico doma in imate dovolj denarja za željen nakup samo date kartico in nakup je opravljen
jst pa te re:akcije nikakor ne štekam sm brala in brala na netu, pa mi nikakor ni jasno kako to gre [/quote]
Pri vsakmu izdelku so zdej tri cene. Prva je redna, druga je akcijska in tretja je reakcijska. Pri tretji recimo piše 0,05 € in to pomeni, da ti gre to na kartico kot nekakšen bonus, ki ga lahko ob naslednjem nakupu ali kdaj kasneje tudi vnovčiš.
-
CorfuGirl - Debatorica
Ni ti potrebno zmeraj s samo nosti kupone..niti prvič ti ni treba meti s sabo,ker itak vse lahko naložiš preko interneta..in sedaj je nova opcija da ti sploh ni treba nč nalagat sam al iskat kuponov in jih s sabo vlačit ker blagajničarko itak na blagajni računalnik sam opozori nda je določen izdelek v tej akciji.In te povpraša če želiš imeti ta izdelek na kartici in ti samo potrdi...enostavno
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Tuš je v bistvu edina prehrambena trgovina, kjer kupujem poleg Hoferja in Eurospina (OK, včasih Spar, če sem v LJ ali KR), tako da kr redno spremljam njihove akcije in ponavadi že najdem kakšen izdelek med 10 najljubšimi, ki si ga aktiviram in kupujem po nižji ceni.
Dans sm dobila še 2 žemljici ob nakupu, ker je spet ena taka akcija. Sicer bi mi bilo ljubše, če ne bi bile žemlje iz bele moke, ampak OK...
Dans sm dobila še 2 žemljici ob nakupu, ker je spet ena taka akcija. Sicer bi mi bilo ljubše, če ne bi bile žemlje iz bele moke, ampak OK...
-
CorfuGirl - Debatorica
Mimi_M napisal/-a:Tuš je v bistvu edina prehrambena trgovina, kjer kupujem poleg Hoferja in Eurospina (OK, včasih Spar, če sem v LJ ali KR), tako da kr redno spremljam njihove akcije in ponavadi že najdem kakšen izdelek med 10 najljubšimi, ki si ga aktiviram in kupujem po nižji ceni.
Mimi pa sedaj maš 20 najljubših
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov