Trenutno...

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 05. Jan. 2020 21:36

Obleka: kjut brazilke z zvezdicami, kratka bela majčka na ladjico, črna jopca
Lasje: speti s krokodilom
Make-up: bb krema
Nakit: prstan
Počutje: živčna za jutri v službo, živčna ker sva bila dnes in pri mojih in pri njegovih. drugače zadovoljna z življenjem
Jem: mah dejansko sem se ravnokar prvič za te praznike preobjedla.... krompireve polovičke iz pečice so hudič.
pijem: /
Poslušam: frende v ozadju, mojega ki se brije v kopalnici in si mrmra zmelkoove
Želim si: da pride v posteljo se stisneva in zaspiva
Rada imam: njega. božične lučke. oboje skup :D
Sovražim: hm.. mrazzzz.
Čakam: spanec
Trenutna misel: bleeevh poroke, letos spet najmanj 3..... toliko nekih brezveznih pritiskpv in komplikacij.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Jan. 2020 11:45

Obleka: črne pajkice, črno bela oblekca
Lasje: speti v visok čop
Make-up: /
Nakit: prstan, zapestnica
Počutje: kar ok
Jem: makovko
pijem: Cedevito
Poslušam: Kings od Leon- Wait for me
Želim si: lepega popoldneva
Rada imam: popoldanski spanec, če mi ga le rata imeti
Sovražim: to okornost, ki jo občasno opazim pri počepanju
Čakam: da bo ura dve
Trenutna misel: br br...br.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Jan. 2020 10:54

Obleka: temno modre rahlo ohlapne hlače in rdeč in rjav pleten pulovor s cvetličnim vzorcem
Lasje: spuščeni, valoviti
Make-up: bb krema, senčilo, rjava barvica za eyeliner, maskara, šminka
Nakit: verižica
Počutje: malo zaspano, lačna
Jem: mandlje
pijem: kavo z mlekom
Poslušam: /
Želim si: da gre dobro naprej s službo, kmalu kakšnega dobrega, uspešnega projekta, da me letos pošljejo kaj na izobraževanje v tujino, deluje zanimivo :D Da bo fajn s frendico danes zuni.., .. seksat danes po daljšem času!!!, ko se vidiva (če ne bo spet kaj prišlo vmes..) :D , zdravja na splošno
Rada imam: tiste fensi tanke čokoladice z različnimi okusi, ki smo jih jedli včeraj med sestankom :P , posebej tista z okusom šampanjca :D, novo službo, sodelavce, šefa, hrano, seks
Sovražim: malo to zaspanost, ker sem se zbudila danes zelo zgodaj in nisem mogla več zaspat in začela na polno brainstormat ideje, obveznosti, skoraj bi vstala pa si šla pisat, pa namenoma nisem, da se ne bi še bolj prebudila..
Čakam: kosilo
Trenutna misel: morem urihtat pri zdravniku karton za službeni zdravniški, ne vem ali bi si za danes zvečer zravnala ali dodatno navalovilaa lase.. Da grem danes še po nov (zasebni) telefon, ma se še odločam med dvemi, bom potem tam izbrala (waw 2 nova mobija bom dobila v roku 9 dni :D )
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Jan. 2020 11:44

Obleka: trenirka, majca
Lasje: kvazi figa
Nakit: /
Počutje: malo prehlajena, sicer ok
Jem: /
pijem: kava
Poslušam: mamo k kuha
Želim si: da se čim prej zlušči tatoo...
Rada imam: svoje mačke.
Sovražim: luščenje/ lupljenje + srbenje tatuja
Čakam: na email....
Trenutna misel: kdaj bo mail, upam, da bo vse ok.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 19. Jan. 2020 16:21

Obleka: črne pajkice, črna majčka, svetlo modra jopa
Lasje: spuščeni, čisti
Nakit: prstan
Počutje: stlačena v avtu med šaro.
Jem: nič, ampak sem za kosilo pojedla celo goro rumovih lunic! Retro!
Poslušam: mojega, ki rambla o Apple izdelkih. Zdej je gledal celo goro podcastov na to temo in je očitno ekspert :D
Želim si: miru
Rada imam: njega, frende, rumove lunice :D, kitchenaida!
Sovražim: nic
Čakam: da pridejo kolegi
Trenutna misel: od kje vse ta šaar?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Jan. 2020 17:08

Obleka: črna trenirka spodaj in roza pulover zgoraj
Lasje: v figi, drugače oprani včeraj in zlikani od včeraj
Počutje: mačkasto, malo imam glavobola, sito, malo mi dela slabo od hrane
Jem: prej sem ful reči, se mi je povrnil apetit danes; kivi, malo indijskih oreščkov, kos panetoneta in par piškotov..
pijem: kavo z mlekom
Poslušam: hladilnik neki šumi
Želim si: da bi mi dobro šlo v službi; da se bom v redu počutila v Lj v novem stanovanju, ker, če ne bi imela pogoja, da se morem kmalu preselit, bi mi bilo ljubše se kar vozit in it domov domov po službi :/ ; slabe slabe želje, se zavedam, ampak še vedno bi mi bilo všeč bit skupaj z njim.. :/
Rada imam: frendico, smehe, mojo težo trenutno, ker sem trenutno na najnižji, odkar sem začela s hujšanjem/ 1 kg manj od začetka decembra..
Sovražim: nic
Čakam: da se začnem učit
Trenutna misel: morem uredit ta zdravniški karton,
da sem danes že dobila neko povabilo na seks od njega :D (nekaj sem mu včeraj, ko sem bila malo pijana zamutila, da sem zainteresirana (samo) za to in da sem bila prej preveč zategnjena s tistim, da bova za vedno skupaj/imela otroke/ še kaj podobnega temu in da drugače nisem taka.. (sej kdo pa ne bi pobegnu pri temu, jao, ko mi kdo postane res všeč, ratam očitno res celi ekspert za osvajanje.., spet sem dobila en komentar, tokrat od te frendice, da bi mogla bit bolj nedostopna in da preveč silim vanj in k sm rekla, da je to pri bivšem delovalo, mi je rekla,da je bil bivši copata :rolleyes: , ok samo potem so pa nekateri drugi partnerji od kolegic trojna copata v primerjavi z njim..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Jan. 2020 16:39

Obleka: siv oprijet jeans, crni gleznarji s peto, bel pulover z belimi perlicami, crn blazer
Lasje: spusceni, bolj zlikani
Make-up: bb krema, roza rjavo sencilo, maskara, roza sminka
Počutje: ma okej, tko mal problemov zacetek tedna, ma zdej se pocutim kar pomirjeno.., glih malo me skrbi glede sluzbe ce bo slo vse tko kot more bit.., ful se mi ne da ucit..
Jem: nic, na zadnje frutabelo z arasidi
Poslušam: ena muzika na radiu
Želim si: da mi zalaufa s sluzbo, ker mi je vsec in si zelim ostat tu, da se cimprej naucim cimvec.. da bo sla skozi tista obveznost marca..
Rada imam: lusne voznike :P :P , obalo morje, soncke, fajn je blo vceraj videt mal morja.., ko se pocutim uspesno..
Sovražim: ko se pocutim ne dovolj dobro, negativne misli o sebi..
Čakam: da se spravim malo brat, ds me prpeljejo domu
Trenutna misel: nic.. da se tko pomirjeno pocutim trenutno, neki sva se pomenla, si povedala vn, ok se pocutim..
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 22. Jan. 2020 17:23

Obleka: črne pajkice, pisana črtasta majca brez rokavov
Lasje: čisti, speti v čop
Make-up: bb krema, maskara
Počutje: rahlo nervozna, vesela, da sem se lotila ene tečne stvari
pijem: kavo
Poslušam: stormzy - vassi bop (nora na ta komad)
Želim si: prijetnih novic, čim manj komplikacij, da bo čim prej končano in uspešno za mano
Rada imam: produktivnost, kavo, mačke, dobre filme
Sovražim: čakanje.
Čakam: ČAKAM JA :D
Trenutna misel: NE BI VEČ ČAKALA
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Jan. 2020 17:06

Obleka: spodaj pizama zgori pulover
Lasje: valoviti, skustrani
Počutje: navelicana postle, boli me glava, bolno, slabe volje zrd njega, malo v skrbeh ker bi mogla nekaj splanirat za naslednji teden v sluzbi, malo slaba vest ker nisem nic gledla sluzbenega maila dns..
Želim si: da bi se on zbolel tako kot sm zdej js, cudno se mi zdi da ne bi, ce sva bla v soboto skupi in je bil ze 3. Dan odkar sm prvic grlo zacutla.., aa bit zdrava, da bo vse ok v sluzbi, ne vem kaj na love podrocju.. novega tipa? mislim, samo za seks.. zdaj mi on ratava tolk glup, da se seks ne vem.. , seksa.., aja pa da nimam nobenih teh prenosljivih.., pa da se mi rata zmenit v sluzbi da grem na to testiranje, se ne vem kaj bom rekla..
Rada imam: ko sem zdrava, lezat na njegovem hrbtu :rolleyes: , love island..
Sovražim: bit bolana, kasljanje..
Čakam: /
Trenutna misel: /
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Jan. 2020 19:12

Obleka: črna trenirka spodaj in rdeč flis zgori
Lasje: v čopu in za oprat
Počutje: fuuuul slabo, čustveno, dying, čene fizično ful boljše, skoraj zdravo
Jem: prej neke polnozrnate palačinke z nutelo, en datelj, se mi zdi d mi nutela očitno sploh ni več dobra..
Poslušam: neka pesem na radiju, malo melanholična, v nekem čudnem jeziku..
Želim si: svoje cilje izpolnit, kaj glede odnosa z njim.., se uspešno zmenit za obiske, seksa..
Rada imam: ko se ne počutim kot shit
Sovražim: ko moraš ležat v postelji in hkrati ne moreš dihat v ležečem stanju..
Čakam: da se lotim branja
Trenutna misel: Sem sita debat o politiki, nonstop! ..da sem danes prvič v lajfu bila pri družinski zdravnici in ne otroški :D in mi deluje zelo fajn moja nova zdravnica, jemanje krvi je hvalabogu bolelo fuuul manj kot na službenem zdravniškem, tudi se mi zdi, da so na službenem zdravniškem imeli 2x bolj debelo iglo kot danes, še zdaj imam modro piko/flek od 6 dni nazaj..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Feb. 2020 18:35

Obleka: črna trenirka spodaj in rdeč flis zgori
Lasje: spuščeni, za oprat
Make-up: kar je še od dneva ostalo
Počutje: lih si vročino merim (očitno mam lih malo), čene manj utrujeno kot včeraj ob tej uri, sem bla že na pol v postli ob tem času včeraj :lach: , sito vsega, pogrešam tisto popestritev, ki sem jo imela, ko sva si pisala, zdej je vse tako dolgočasno.., malo me je strah enih stvari, ki me jutri čakajo
Jem: prej čokoladno torto in zdej čokolatine
pijem: lih si delam metin čaj
Želim si: samo spat en cel dan alpa kar cel teden, zdej je fajn, prej ko sem bila bolana in nisem mogla dihat leže pa ni blo fajn spat..
Rada imam: uno stanje pred par tedni/ meseci ,ko sem bila zaljubljena in je bil ful fajn seks, seks
Sovražim: to zdaj, ko ni nobenga in se nič ne dogaja..
Čakam: da se lotim branja
Trenutna misel: Bi šla spat kar že zdaj, un klic od včeraj me pa še vedno čaka.. Je bedno, ko tko nimaš nobenga, je tudi malo motivacije za življenje, službo in te reči potem manj.. On je meni isto pravil, da je že malo sit vsega in da mu sam še js dajem gas, ma kaj k očitno si je vse zmišljeval al kaj, še zdaj mi ni jasno..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Feb. 2020 12:33

Obleka: siva trenirka, siva majica
Lasje: za umiti
Make-up: pdoočnjaki
Počutje: ma telefon je crknil in me ni zbudil, veselim da grem ven na sonce
Jem: mandarine
pijem: bezgov sok
Poslušam:White Stripes
Želim si: da bi našeč energijo da spucam hišo
Rad imam: da stvari padajo na svoje mesto
Sovražim: to zdaj, ko ni nobenga in se nič ne dogaja..
Čakam: nič
Trenutna misel: zima zima bela, nič ne bo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Feb. 2020 19:11

Obleka: črna trenirka, majca s kratkimi
Lasje: polikani, skuštrani
Make-up: kar je še ostalo od zjutri
Nakit: sem si že dala dol uhane
Počutje: ful utrujena, slaba vest, ker sem preveč jedla, očitno me boli k***c kašna zgledam, odkar nisem z njim več, tako, samo, ne da se mi enih stvari brat
Jem: dosti reči, na zadnje nekaj podobnega slanim palčkam, mislim da malo kot posledica neke živčnosti, nervoznosti.. se morem malo bolj držat pravil glede tega..
pijem: vodo
Poslušam:pomivalni stroj
Želim si: imet tipa? da neke reči uredimo do konca v pon.., also seksa, kako sem skoraj pozabila na to?!
Rad imam: hmm - pozornost :oops: :lach: in prijazne ljudi
Sovražim: jutranje vstajanje in to, da se mi zdi, da je minila odkar sem zvečer zatisnila oči, do jutranje budilke, samo sekunda.., razne dvome
Čakam: da bom kaj produktivna
Trenutna misel: se malo sekiram, če sem ok maile napisala, ker sem bila ful utrujena in lačna v času ko sem jih poslala.., se zdaj skoraj malo neumno počutim, pa ne vem al se mi samo zdi al res..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Feb. 2020 11:32

Obleka: trenirka
Lasje: spuščeni
Make-up: nič
Nakit: nič
Počutje:lačna, leno, tko malo napeto, dost stvari mam po glavi
Jem: na zadnje malo študentske hrane- oreščki
pijem: vodo
Želim si: Huh.. da gre dobro v službi, da bo ok en sestanek jutri, pa ena stvar da se izpelje v redu, da mi rata z enimi stvarmi poleg službe, da nič ne pozabim pri selitvi, da bom dobila jutri parkirni, ker, grem bolj pozno v službo zaradi zobarja.., pa da se zobar slučajno ne spomni spet zbolet in dat zadnji hip obvestila o tem, že par dni skos čekiram, če bo kakšno obvestilo, da ga ni, kot je bilo prejšnjič.. se morem pa naročit še na kakšne druge zdravstvene stvari, ma si ne upam dat vsega na kup in bit skos odsotna, tako da bom malo počakala.. :? ..pa da mi zobo ne bo delal nič preveč bolečega jutri
Rad imam: ko gredo stvari lepo po planih, prijazne ljudi, bodočo najemodajalko (čez pol leta), ki je ful prijazna, uredu, pa po dokaj ugodni ceni dobiš veliko več, kot na oglasih, ki se po ponujajo po fbju, netu
Sovražim: jutranje vstajanje in to, da se mi zdi, da je minila odkar sem zvečer zatisnila oči, do jutranje budilke, samo sekunda.., razne dvome
Čakam: da grem nazaj brat
Trenutna misel: sem dosti stvari, ki mi grejo po glavi napisla že pod želim si, drgač pa da bo fajn naslednji vikend it mao na obalo, na rojstni, čeprav načeloma ne bi imela časa, ma ajde bom potegnila še s tem, ko je že taka priložnost..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Feb. 2020 18:30

Obleka: vzorčaste črne in sive pajkice, črna majca
Lasje: zlikani
Make-up: mam še vedno puder, roza-rjavo senčilo ,maskaro, svetlo roza šminko
Nakit: uhani
Počutje: ful utrujeno, po eni strani bi seksala, samo se moram nekaj učit in bi danes mogla jaz it iskat bivšega in sem preveč utrujena za to + nimam časa.., malo lačno
Jem: na zadnje 2 plazma piškota oblita s čokolado
pijem: prej kavo z mlekom
Želim si: da gre v redu v službi, da mi bo šlo hitro do vikenda ta teden, da uspešno opravim ene stavri, it kam po tujini službeno, sodelavca gresta zdaj v Barcelono in Istanbul, samo verjetno prva pol leta še ne bom..
Rad imam: plačo, službo za zdaj, moške komplimente zjutraj v službi, da sem danes lepo zrihtana :D :freude: , ta flet, mojo ogromno omaro tukaj, hrano
Sovražim: /
Čakam: ..
Trenutna misel: da se bom mogla ful dobro časovno organizirat ta mesec

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov