trenutno si želim... #4
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1100 prispevkov
• Stran 73 od 74
•
Prejšnja
1 ... 70, 71, 72, 73, 74
Naslednja
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
trenutno si želim, da bi objel fotra....
evo stari, če zmagaš tole sranje, kapo dol....čeprav tega nikoli ne boš bral, se ti bom tule zaobljubil....če prideš domov, neham kadit! mami bom naredil največjo uslugo, vrgel ji bom zadnjo škatlo cigaret na mizo ter pred njo prižgal zadnjo cigareto! ker mi je rekla, da če me vidi s cigaretom v ustih, me ubije! ampak vedi, da si bom po šestih mesecih privoščil cucka, whippeta, pa če se ubiješ, boli me k***c...to bo moja nagrada, ker bom nehal kadit...samo pridi domov, ker tole je jeb**o, P***a stara....
evo stari, če zmagaš tole sranje, kapo dol....čeprav tega nikoli ne boš bral, se ti bom tule zaobljubil....če prideš domov, neham kadit! mami bom naredil največjo uslugo, vrgel ji bom zadnjo škatlo cigaret na mizo ter pred njo prižgal zadnjo cigareto! ker mi je rekla, da če me vidi s cigaretom v ustih, me ubije! ampak vedi, da si bom po šestih mesecih privoščil cucka, whippeta, pa če se ubiješ, boli me k***c...to bo moja nagrada, ker bom nehal kadit...samo pridi domov, ker tole je jeb**o, P***a stara....
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
da bo vse ok....
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 05. Jun. 2011 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Led Zeppelin napisal/-a:da bo vse ok....
vse je blo ok
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Prvi neprebran prispevek • 1100 prispevkov
• Stran 73 od 74
•
Prejšnja
1 ... 70, 71, 72, 73, 74
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]