Top Shop/TV prodaja [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ooo, sovražm ga..tiste reklame butaste, moram pa priznat, da se je v zadnjih letih število teh reklam med nadaljevankami bistveno zmanjšalo..no, ja..edin dormeo oz. diarejo še zmer teži v polno!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
To bi mogl met en tv-program, kjer bi cel dan vrtel te tv-prodaje. Ne pa pred ali po filmu reklamirat en Paint runner, pa podobne bedarije. Tko majo tud kšne tuje države urejen, da majo poseben kanal samo za te top shope.
Mogoče teli oglaševalci mislijo, če bojo tv-prodaje ločili na posebenen telivezijski program, da jih folk ne bo nikol gledu oz. prešaltu da ta program, ampak to ni res, velik folka se ustavi pri takih kanalih, če je kej zanimivga in gledanost je kr velika.
Mogoče teli oglaševalci mislijo, če bojo tv-prodaje ločili na posebenen telivezijski program, da jih folk ne bo nikol gledu oz. prešaltu da ta program, ampak to ni res, velik folka se ustavi pri takih kanalih, če je kej zanimivga in gledanost je kr velika.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Mi smo kupli Magic Bullet in se je po parkratni uporabi vse zvilo, tko da je blo sam še za proč.
Pol moja mat je kupla palačinkar, ki sploh ni za NIČ, ker je med obema ploščama ogromna luknja in ko tisto obrneš, se vse scedi ven...Aja, pa 3 Dormeo jogije smo kupli in so bli ZAKON (kar se samega spanja tiče, res, jaz nisem na nobenem jogiju bolše spala) sam kaj k so pol splesneli na spodnji strani. Drugega pa mislim, da ni blo. 

-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
*purple bitch* napisal/-a:a spet kej magičnega za hujšanje
Nekako takole ja

"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Tema ni namenjena delati reklamo oz. blatiti določen izdelek. Zanima me, če kupujete izdelke na ta način, kaj ste že kupili in ali ste bili z nakupom zadovoljni ali ne. Prav tako me zanima, če razmišljate o nakupu kakšnega izdelka in katerih izdelkov ne bi kupili.
Js še nisem nikoli nč kupla, hotela sm kupiti nekakšen sokovnik, ampak sem za ta denar raje kupila rolerje
Nikoli pa ne kupila raznih krem na foro "če z izdelkom niste zadovoljni, ga neodprtega pošljite nazaj
". Prav tako nikoli kašnih čudežnih oblek za zmanjšanje trebuha in pasov za odpravlanje maščobe.
Js še nisem nikoli nč kupla, hotela sm kupiti nekakšen sokovnik, ampak sem za ta denar raje kupila rolerje

Nikoli pa ne kupila raznih krem na foro "če z izdelkom niste zadovoljni, ga neodprtega pošljite nazaj

-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Meni ta TV prodaja ni najbolj všeč in tudi noben izdelek me ne pritegne v tolikšni meri, da bi ga dejansko naročila. Sama nimam izkušenj z izdelki kupljenimi preko TV prodaje, je pa pred par leti dedek naročil neko zadevo za lupljenje krompirja, ampak je kar hitro romala nazaj, saj je že ob prvi uporabi popustil eden izmed sestavnih delov in se odlomil, tako da je vse skupaj postalo neuporabno. Mama je vmes kupila tista očala, kjer lahko po želji menjuješ leče in je bila kar zadovoljna, ampak se jih je čez čas itak naveličala in si kupila nove.
Babica pa trenutno razmišlja o nakupu sokovnika, sam se tudi ne more odločiti ali bi bila to dobra poteza ali ne.
Ne vem, jaz, ko se odločam za nek izdelek, vseeno raje grem osebno v trgovino, pogledam izdelek, se mogoče posvetujem s prodajalcem (vsaj kar se tehnike tiče) in šele potem kupim, TV prodaja pa je neko na pamet naročanje, kjer ne veš kaj boš dobil, kakšne kvalitete bo itd. V ta čudesa kot so hlače za hujšanje, oblikovanje postave, raznorazne kreme in podobno sranje, pa itak ne verjamem. 

-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
sm gledala parkrat to in me je kr zamikal da bi nek naročila. npr. tist modrček k je samolepljiv , ne vem kko se reče - če kera ve. k je brez naramnc, sam prilepi se ga na prsi in tko lohk nosiš razne majčke.ampak na konc sm kr pozabla na to.brat je naroču očala Mohave..al kko že
prvič je okvir nek poču je nazaj poslal, pol so mu pa zamenal, zdj je pa kul. pa mat je mislna tist strojček naročt za sok, ampak ga pol ni, si je hitr premislna 

-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Prek TV-prodaje še nisem ničesar kupila in (vsaj zaeknrat) nima niti namena česarkoli tako kupovati.
Ena znanka je enkrat kupila neki kao ful fajn pekač - po prvi uporabi je teflonasta obloga skoraj popolnoma odstopila, poslala je nazaj, dobila isto sranje od pekača (se opravičujem za izraz), še enkrat poslala nazaj in se po pregovarjanju s tv-prodajo končno dogovorila za povračilo denarja, povrhu vsega je pa tu še strošek poštnine in nervoza. Sem pa še slišala zgodbe od tega, pa sem sedaj pozabila, kaj je bilo.
Mi gre pa na živce prodaja tiskih pasov, namenjenih "hujšanju", mislim
, pas se trese okrog trebuha, pa mi niti malo ni jasno, kako lahko prenašaš takšno tresenje? Pa da bi potem še učinkovalo ... In vse živo, prej metuljčki z nekimi tresenji in gor in dol topljenje maščob, ja seveda
Dobro, saj ne rečem, kaj je lahko tudi v redu.
Ampak glede na to, kolk je enih neuporabnih stvari - tako kot je rekla allessya, raje grem v trgovino, pogledam, če je res v redu, in se šele nato odločam za morebitni nakup, ampak do sedaj se še nisem. Če bi kupila, bi kupila sokovnik, pa tisto napihljivo blazino ... če dobiš goste, ipd. To je pa tudi vse.
Pa tisto drdranje besedila ... ko se dobesedno zaganja in nori, da bi čimhitreje povedal čimveč in čimbolj prepričljivo, wuh
.
Ena znanka je enkrat kupila neki kao ful fajn pekač - po prvi uporabi je teflonasta obloga skoraj popolnoma odstopila, poslala je nazaj, dobila isto sranje od pekača (se opravičujem za izraz), še enkrat poslala nazaj in se po pregovarjanju s tv-prodajo končno dogovorila za povračilo denarja, povrhu vsega je pa tu še strošek poštnine in nervoza. Sem pa še slišala zgodbe od tega, pa sem sedaj pozabila, kaj je bilo.
Mi gre pa na živce prodaja tiskih pasov, namenjenih "hujšanju", mislim

Dobro, saj ne rečem, kaj je lahko tudi v redu.
Ampak glede na to, kolk je enih neuporabnih stvari - tako kot je rekla allessya, raje grem v trgovino, pogledam, če je res v redu, in se šele nato odločam za morebitni nakup, ampak do sedaj se še nisem. Če bi kupila, bi kupila sokovnik, pa tisto napihljivo blazino ... če dobiš goste, ipd. To je pa tudi vse.

Pa tisto drdranje besedila ... ko se dobesedno zaganja in nori, da bi čimhitreje povedal čimveč in čimbolj prepričljivo, wuh

-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Snow flake napisal/-a:m pa še slišala zgodbe od tega, pa sem sedaj pozabila, kaj je bilo.
Mi gre pa na živce prodaja tiskih pasov, namenjenih "hujšanju", mislim, pas se trese okrog trebuha, pa mi niti malo ni jasno, kako lahko prenašaš takšno tresenje? Pa da bi potem še učinkovalo ... In vse živo, prej metuljčki z nekimi tresenji in gor in dol topljenje maščob, ja seveda
.
V bistvu tisti pas uncinkuje

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov