Top Shop/TV prodaja [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Moj fotr je pred časom kupil tisto belo tekočino, ki naj bi zlepila skupaj blago, da ni treba šivati. Pa tak rdeč valjček je bil zraven za kao lažji nanos. Sj zadeva je kr funkcionirala.
HASTA LUEGO
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Hehe..ko sm bla majhna sm fotra zagnjavla, da mi je kupil Pro 600 al kva ze je..neke brezvezne igrice..tetris, ipd..
Sj je biu kar ok..drzi ze kar nekaj let..sam pred kratkim se mi je nekajX sam od sebe vklopil in zacel igrat..ojej
Sj je biu kar ok..drzi ze kar nekaj let..sam pred kratkim se mi je nekajX sam od sebe vklopil in zacel igrat..ojej

-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
CorfuGirl napisal/-a:Upam da tema ni bla...
Mene pa zanima če je kdo kdaj že kupil kakšrn izdelek preko Top Shopa?
In kako je bil zadovoljen z njim...
Me zanima če res kaj pomagajo in služijo kot jih hvalijo
nisem se nikoli nic narocila, pa zgleda tudi ne bom

I love SISLEY& RW
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
sAdie napisal/-a:nisem se nikoli nic narocila, pa zgleda tudi ne bomje pa soseda kupla one metuljcke za na trebuh...pa ni kaj dosti pomagalo...oziroma sploh ni
LOOOOL to si je kupu tipou fotr ... auch, to zna prou bolet ... si ga naštimaš na žilo in te pol čist zateguje ... bol je pouh smeha kt pa funkcionalnosti

- bejbika
- Cosmopolitanka
sAdie napisal/-a:bejbika to je bolj za sadomazo variante, ker bolj boli (kr nekaj je scipalo)kot pa kaj drugega![]()
ja sej a ni to point teh metuljev ... če že ne masira, nej vsaj sadomazira ...
aja, pa babi je kupila tridelno ponu

-
*Ancy* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: U2 Land
sAdie napisal/-a:nisem se nikoli nic narocila, pa zgleda tudi ne bomje pa soseda kupla one metuljcke za na trebuh...pa ni kaj dosti pomagalo...oziroma sploh ni
hehe moja mami si je tut to kupla in ni nč pomagal... nateg totalni! enkrat sm si dala tist gor pa če si naštimu na največ je glih tko blo kokr da bi ti en z nožem rezal.. res

-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Moja sestra in soseda sta si kuple un WOOK za "kitajsko" kuhanje. In sta delali prav po navodilih in je na dnu nastal oz. so nastali mehurški. Ka odstopl je. Tko da je to en velik šit.
Moja teta je pa naročila uno sceno za palačinke pečt. Se pa sploh ne da obrnt ker je preveč odprt in vse je stekl ven.
Jaz sem pa naročila DORMEO jogi in je SUPER!!!!!!!!!
Moja teta je pa naročila uno sceno za palačinke pečt. Se pa sploh ne da obrnt ker je preveč odprt in vse je stekl ven.
Jaz sem pa naročila DORMEO jogi in je SUPER!!!!!!!!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- bejbika
- Cosmopolitanka
CorfuGirl napisal/-a:Kaj pa pravte na uni solarni pas(nevem kak se mu reče)ki ti "baje" topi maščobo dol???Hmmm...a naj bi kaj pomagal?Si ga frendica hoče kupt,pa ne bi rada da kup neko sr*****!
a špehopuc?
pomoje to nč ne dela ... pol bi bli vsi suhi in lepi in zdravi brez špeha
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov