Test inteligence
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst mam 128. je pa res, kar je rekla sofia, ker ''inteligentnost'' sama je sestavljena iz sedmih faktorjev (besednost, besedno razumevanje, numeričnost, memoriranje, ...) in zato taki testi itak ne pokažejo pravega IQja, ker imajo enega al pa dva faktorja ful bolj izpostavljena.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Smejkica napisal/-a:Men je pa prišel rezultat 126. Sem mislna, da bo manjši rezultat. Tiste s številkami sem šla pa na blef, ker se mi ni dal tolk razmišljat.
jst isto.. prvo sm še računala pol pa ne več
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Aja, sam tolk za zraven. Glede na to, da je test inteligence, so zanimivie besede, ki se pojavljajo, recimo: Rasprodaja, jobolko itd. Heh, sej vem, pač napaka pri tipkanju, je pa zanimivo. 

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Če je pa to test inteligence, pol pa res ne vem...
Ta tadrug test pa 106, sam sem ful hitro reševala, ker sem mislila, da je tut od časa odvisno.
Pa tut tako je čist zadovoljivo, če bi si vzela čas bi bla kar med zelo brihtnimi.
Moj čas tam okol 10 minut, mogoče kakšna minuta več. Rekord v hitrosti.
Ma ne, lažem... V tok kratkem času je skor nemogoe na število vprašanj. Je blo pa zelo hitro.

Ta tadrug test pa 106, sam sem ful hitro reševala, ker sem mislila, da je tut od časa odvisno.

Pa tut tako je čist zadovoljivo, če bi si vzela čas bi bla kar med zelo brihtnimi.

Moj čas tam okol 10 minut, mogoče kakšna minuta več. Rekord v hitrosti.

Ma ne, lažem... V tok kratkem času je skor nemogoe na število vprašanj. Je blo pa zelo hitro.

-
melodious - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2006
- Kraj: Maribor
IQ igra, če kdo pogrunta
http://johnnybe7.tripod.com/johnnybe/id22.html
No, meni nikakor ne gre, spadam med zabite
Prejšnji pa je bil 136 tako, da se tolažim s tem

No, meni nikakor ne gre, spadam med zabite

-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Mene pri tovrstnih testih še najbolj moti, da ne smeš biti preveč ustvarjalen; da moraš imeti točno tak način razmišljanja, kot je predviden. Kje pa piše, da ne moreš najti kakšne druge zakonitosti v zaporedju števil, recimo.
Še iz osnovnošolskega reševanja se spomnim, da je bilo treba opredelit odnos mati- otrok in meni je najprej prišlo na misel mačka- miš (prihranite mi psihološko analizo, najbrž sem bila v tistem trenutku kaj jezna na mater
), ampak sem pri svojih 13. letih vedela, kaj se od mene pričakuje in sem obkrožila kokoš- piščanec. Ampak konec koncev- zakaj bi bil to napačen odgovor?
In mogoče če logaritmiraš število črk v besedah postrv, pršut, govedina, svinjina,... ugotoviš, da govedina ne paše zraven?
Še iz osnovnošolskega reševanja se spomnim, da je bilo treba opredelit odnos mati- otrok in meni je najprej prišlo na misel mačka- miš (prihranite mi psihološko analizo, najbrž sem bila v tistem trenutku kaj jezna na mater

In mogoče če logaritmiraš število črk v besedah postrv, pršut, govedina, svinjina,... ugotoviš, da govedina ne paše zraven?
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
melodious napisal/-a:IQ igra, če kdo pogrunta![]()
No, meni nikakor ne gre, spadam med zabite![]()
tale men tut ne gre....

sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov