Talenti in ne-talenti [združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Hmmm, verjetno sem talent za kompliciranje. 
Ne, ne... zelo hitro si zapomnim in dojamem nove zadeve, pa dobro obvladam koordinacijo.

Ne, ne... zelo hitro si zapomnim in dojamem nove zadeve, pa dobro obvladam koordinacijo.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Mam ful velk talent za šport - skor vse kar se lotim, mi uspe in v tem zares uživam. Pravjo pa da sm dobra za fotografijo in oblikovanje. Drugač je pa bel bogo 

Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
dobr mi grejo jeziki... dobr risem... strikat bi tud se znala ce bi se potrudla spomnt
, dobr mi gre bordanje, lubi prav da sm talent za kompliciranje ( po mami
) in da znam iz vsake stvari neki lepga in zanimivga ustvart...

did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ja, jaz imam tudi talent za kompliciranje... sicer pa kolikor se še iz šole spomnim, sem imela talent za matematiko, jezike in glasbo. Sem pa izrazit antitalent za kakršnokoli upodabljanje- risanje, slikanje, prostorska predstava, globinski vid
Me ne boste srečali bočno parkirat 

-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
jaz bi rekla, da bageera fenomenalno riše!!
glede mojih talentov pa... sem talent za: govorjenje 3 ure bres predaha, visoke telefonske račune, spanje, živciranje folka, iskanje pozitivnih strani ponedeljka, za zgodovino, za ročna dela (recimo delam broške, znam kvačkati, čaram skup uhane). za spiti 5kav na dan, za prelaganje učenja za naslednji dan, za tipkanje... mislim da bi se dalo rečti tudi da sem še kar dobra debaterka... drugo pa ne vem če mam še kakšen izrazit talent... aja zelo talentirana za ličenje...
glede mojih talentov pa... sem talent za: govorjenje 3 ure bres predaha, visoke telefonske račune, spanje, živciranje folka, iskanje pozitivnih strani ponedeljka, za zgodovino, za ročna dela (recimo delam broške, znam kvačkati, čaram skup uhane). za spiti 5kav na dan, za prelaganje učenja za naslednji dan, za tipkanje... mislim da bi se dalo rečti tudi da sem še kar dobra debaterka... drugo pa ne vem če mam še kakšen izrazit talent... aja zelo talentirana za ličenje...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jaz sem pa talent za nabijanje postov...
takole bom rekel...nimam kaksnega posebnega talenta, ki bi ga lahko razvil v vrhunskost ter to tudi izkoristil (sport, umetnost, znanost in tehnologija,itd). sicer me mati narava na mentalnem nivoju ni ravno zgresila, tudi moznosti za razvoj osebnosti sem imel velike, zato sem v svojem zivljenju vse to izkoristil in sem ponosen nase.zato tudi sam sebe kot celoto uvrscam v zgornji del povprecja slovenske populacije.
ampak ko berem vofkine poste, vidim njeno razgledanost in nacin razmisljanja ter to vse pri njenih 22-tih letih, se pocutim majhen kot mravlja...
vofka, jaz te obcudujem!

takole bom rekel...nimam kaksnega posebnega talenta, ki bi ga lahko razvil v vrhunskost ter to tudi izkoristil (sport, umetnost, znanost in tehnologija,itd). sicer me mati narava na mentalnem nivoju ni ravno zgresila, tudi moznosti za razvoj osebnosti sem imel velike, zato sem v svojem zivljenju vse to izkoristil in sem ponosen nase.zato tudi sam sebe kot celoto uvrscam v zgornji del povprecja slovenske populacije.
ampak ko berem vofkine poste, vidim njeno razgledanost in nacin razmisljanja ter to vse pri njenih 22-tih letih, se pocutim majhen kot mravlja...

vofka, jaz te obcudujem!

-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zanima me, v čem ste zares dobri in menite, da ste to prinesli na svet z rojstvom. Isto velja z netalenti. Je kaj takega, kar vam za živo glavo ne gre in ne gre?
No, najprej jaz.
Talenti: imamo zelo dobro razvit čut za voh (hja, včasih je to prej slabo), dobro imam razvite pedagoške sposobnosti, sistem za organizacijo in sistematiko.
Netalenti: ne morem in ne morem se naučiti ustavljati z rolerji kljub različnim šolam rolanja, interpretacija literature, razna ročna dela - slikanje, izdelovanje nakita,...
Če se še kaj spomnim, pa napišem.
No, zdaj pa vi.
No, najprej jaz.
Talenti: imamo zelo dobro razvit čut za voh (hja, včasih je to prej slabo), dobro imam razvite pedagoške sposobnosti, sistem za organizacijo in sistematiko.
Netalenti: ne morem in ne morem se naučiti ustavljati z rolerji kljub različnim šolam rolanja, interpretacija literature, razna ročna dela - slikanje, izdelovanje nakita,...
Če se še kaj spomnim, pa napišem.
No, zdaj pa vi.
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Hmm zanimiu
Talent za : jezike, zelo dobr razvit sluh(najbrž zato dost na ušesa vlečm in slišm tist kr nebi smela
) govorni nastopi, družboslovje in nasploh delo z ljudmi, igralske sposobnosti,...
Čist anti za : naravoslovje, ročna dela, ples(sem trenirala, ampak tega pa res nimam v sebi
) petje, ličenje drugih oseb, pa tut smisel za natančnost in tehniko ni glih moj naravn talent...

Talent za : jezike, zelo dobr razvit sluh(najbrž zato dost na ušesa vlečm in slišm tist kr nebi smela

Čist anti za : naravoslovje, ročna dela, ples(sem trenirala, ampak tega pa res nimam v sebi

-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
BeLLi napisal/-a:Hmm zanimiu![]()
Talent za : jezike, zelo dobr razvit sluh(najbrž zato dost na ušesa vlečm in slišm tist kr nebi smela) govorni nastopi, družboslovje in nasploh delo z ljudmi, igralske sposobnosti,...
Čist anti za : naravoslovje, ročna dela, ples(sem trenirala, ampak tega pa res nimam v sebi) petje, ličenje drugih oseb, pa tut smisel za natančnost in tehniko ni glih moj naravn talent...
Ja, sem pozabila. Jaz sem tudi zelo dobra pri govornih nastopih.
Še ene stvari se ne morem naučiti za živo glavo - skakanje v vodo na glavo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov