Talenti in ne-talenti [združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Pa začnimo najprej s talenti
: nadarjenost za umetnost, petje, ples, spoznavanje novih ljudi, za tuje jezike, sposobnost govora
Netalenti pa so
: nesposobnost za matematiko, fiziko, vse kar je povezano z računalniki
, za kakšne prou hudo vzdržljive športe
Hm
Zdele se pa nč več ne spomnim. tud jaz dopišem, ko mi bo kaj novega na misel padlo 

Netalenti pa so

Hm

-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Lastna hvala, cena mala
. Šala. Sicer pa zanimiva tema.
Torej;
talenti: nastop pred publiko, govorni nastop, delo z ljudmi (predvsem otroki), slovenščina je kao moja jača stran, razni standardni plesi
netalenti: naravoslovje (itak!), kakšno pretirano športiranje, tuji jeziki
Če se kaj spomnim dopišem.

Torej;
talenti: nastop pred publiko, govorni nastop, delo z ljudmi (predvsem otroki), slovenščina je kao moja jača stran, razni standardni plesi
netalenti: naravoslovje (itak!), kakšno pretirano športiranje, tuji jeziki
Če se kaj spomnim dopišem.
- nika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
talenti: matematika, fizika,
petje, ročna dela, organizacija, ples, sedenje za računalnikom,
totaln antitalent za: jezike (bl k se trudm, mn mi gre!), govorno nastopanje, delo z otroki (delala u vrtcu, pa se mi je skor zmešal, k jih je preveč
)
pa še bi se najdl, sam moji možgani trenutno spijo (evo pod antitalent: pomanjkanje domišljije
)

totaln antitalent za: jezike (bl k se trudm, mn mi gre!), govorno nastopanje, delo z otroki (delala u vrtcu, pa se mi je skor zmešal, k jih je preveč

pa še bi se najdl, sam moji možgani trenutno spijo (evo pod antitalent: pomanjkanje domišljije

I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
I cannot think the way you think, but I would never go away...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Luštna tema(in pa dobra priložnost za samo-hvalo in kritiko
)..se pa hitro lahko prepleta tudi s kakšnimi drugimi osebnostnimi lastnosti..
talenti: angleščina, pisno izražanje, posluh za ljudi, organizacija(smešno pri temu je, da taki ljudje pa sebe težko spravimo v red), majhne praktične rešitve, ki jih dosti sicer ne opazi
netalenti: glasba(posluh, petje, ples), naravoslovne vede, javni nastopi

talenti: angleščina, pisno izražanje, posluh za ljudi, organizacija(smešno pri temu je, da taki ljudje pa sebe težko spravimo v red), majhne praktične rešitve, ki jih dosti sicer ne opazi
netalenti: glasba(posluh, petje, ples), naravoslovne vede, javni nastopi
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Talenti: matematika, logika, jeziki, besedni zaklad, glasba, delo z otroki, javno nastopanje, motorična spretnost
Antitalenti: prostorska predstava, fizika, astronomija, računalništvo, glasbeni posluh, delo v skupini ...
Antitalenti: prostorska predstava, fizika, astronomija, računalništvo, glasbeni posluh, delo v skupini ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
jaz vem da sem antitalent za petje in govorne nastope, ker tako tremo ko mam jaz jo ma pa malokdo
Houd de wereld tegen
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
moj talent je menda fotogeničnost
, pa fajn mi gredo kakšni spisi in eseji. aja mam tudi talent za jezike...potem se pa seznam že konča
antitalentov je pa veliko - noben šport mi ne gre dobro, tudi naravoslovnih predmetov nikakor ne štekam, ... drugih se pa trenutno ne spomnim, jih bom drugič dopisala

antitalentov je pa veliko - noben šport mi ne gre dobro, tudi naravoslovnih predmetov nikakor ne štekam, ... drugih se pa trenutno ne spomnim, jih bom drugič dopisala

to infinity and beyond!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
TALENTI: glasba (petje, igranje instrumenta), risanje, oblikovanje, fotografija, estetika, računalništvo/ internet, pisno izražanje (besedni zaklad), jeziki, delo z ljudmi (posebej z otroci in starejšimi se odlično razumem, ker mam z njimi kar veliko mero potrpežljivosti), nekateri športi...
ANTITALENTI: naravoslovje in javno nastopanje (predvsem trema pokvari vse).
ANTITALENTI: naravoslovje in javno nastopanje (predvsem trema pokvari vse).
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Talenti
Pisanje pesmi, zgodb, sestaukou in kar je podobnga, retorika, smisel za estetiko in oblačenje (tko praujo), izdelvanje darilc za najdražje, risanje, opremljanje (dizajn), določeni športi, tehnična opravila (tist, kar ponavad punce ne počnemo)
Anti
Naravosloune vede (podn), športi z žogo (nikol mi ni šlo), petje (čeprou dost rada pojem), računalnik (razn osnou), raunanje z bejbiji (čeprou se zmer limajo name), kartanje (jebiga)

Pisanje pesmi, zgodb, sestaukou in kar je podobnga, retorika, smisel za estetiko in oblačenje (tko praujo), izdelvanje darilc za najdražje, risanje, opremljanje (dizajn), določeni športi, tehnična opravila (tist, kar ponavad punce ne počnemo)
Anti

Naravosloune vede (podn), športi z žogo (nikol mi ni šlo), petje (čeprou dost rada pojem), računalnik (razn osnou), raunanje z bejbiji (čeprou se zmer limajo name), kartanje (jebiga)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Talenti:
- da iz dobrega naredim slabo
, jeziki ( posebej Nemščina
), izražanje čustev z besedami, slikami, svetovanje,...
Hmm.. kaj še?
Aja, imam res talent, da si zapomnim vsa besedila pesmi
. Pa mogoče še talent za kake resnejše debate, kjer se res vživim in dam vse od sebe.
Antitalenti:
- kemija, fizika, igranje Monopolyja
,... Uff.. preveč je tega, da bi vse naštevala.
- da iz dobrega naredim slabo

Hmm.. kaj še?

Antitalenti:
- kemija, fizika, igranje Monopolyja

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst mam pa dost dober talent za risanje oblek in modelov...ampak če ni moj dan, tud iz tega ne nastane nč
aja, pa risanje raznih čartov, tlorisov ipd...to mi tud gre..
pa pojem tud zlo uredu, če pač nism hripava (kar sm pa večino leta)
drgač mam pa tud talent, da folk ki je slabe volje spravim v dobro...to mi večalimanj skos uspeva..predvsem pa tud poslušanje drugih in svetovanje...in ženitna posredovalnica sm tud dobra...že kar ene par parov sem skupej, al pa nazaj skpej spravila s pogovorom...
dost se jih je obdržal še do danes.....
talent sem še za kuhanje, ampak morm kuhat sama brez da me kdo nervira al pa me popravlja in ukazuje...predvsem pa se mi more dat kuhat, ker se mi večinoma časa ne da...
aja, pa ful mam talent za pisanje spisiv, esejev, seminarskih nalog, govornih vaj..že od osnovne šole odkar pomnim, sem vse pisala sama, tud vse plakate sama nardila, medtem ko jih je pri drugih sošolcih, cela familija skupi sestavljala...
anitalent pa za šaltanje in sklopko pr avtu..pa ne orm se naučit tko kot je treba pa nevem kaj
potem učenje jezikov, matematika, fizika kmija (bruh), peka peciv (hvalabogu
), kakšni športi....nevem točno kaj bi dala za antitalent, ker mi kr dost stvari uspe če se mi da....

pa pojem tud zlo uredu, če pač nism hripava (kar sm pa večino leta)

drgač mam pa tud talent, da folk ki je slabe volje spravim v dobro...to mi večalimanj skos uspeva..predvsem pa tud poslušanje drugih in svetovanje...in ženitna posredovalnica sm tud dobra...že kar ene par parov sem skupej, al pa nazaj skpej spravila s pogovorom...

talent sem še za kuhanje, ampak morm kuhat sama brez da me kdo nervira al pa me popravlja in ukazuje...predvsem pa se mi more dat kuhat, ker se mi večinoma časa ne da...
aja, pa ful mam talent za pisanje spisiv, esejev, seminarskih nalog, govornih vaj..že od osnovne šole odkar pomnim, sem vse pisala sama, tud vse plakate sama nardila, medtem ko jih je pri drugih sošolcih, cela familija skupi sestavljala...
anitalent pa za šaltanje in sklopko pr avtu..pa ne orm se naučit tko kot je treba pa nevem kaj

potem učenje jezikov, matematika, fizika kmija (bruh), peka peciv (hvalabogu

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov