Talenti in ne-talenti [združeno]

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 12. Jan. 2007 16:32

Pa začnimo najprej s talenti :D : nadarjenost za umetnost, petje, ples, spoznavanje novih ljudi, za tuje jezike, sposobnost govora

Netalenti pa so :roll: : nesposobnost za matematiko, fiziko, vse kar je povezano z računalniki :? , za kakšne prou hudo vzdržljive športe

Hm :? Zdele se pa nč več ne spomnim. tud jaz dopišem, ko mi bo kaj novega na misel padlo :)
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 12. Jan. 2007 16:46

Lastna hvala, cena mala :lach: . Šala. Sicer pa zanimiva tema. :)

Torej;

talenti: nastop pred publiko, govorni nastop, delo z ljudmi (predvsem otroki), slovenščina je kao moja jača stran, razni standardni plesi

netalenti: naravoslovje (itak!), kakšno pretirano športiranje, tuji jeziki

Če se kaj spomnim dopišem.
nika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nika* » 12. Jan. 2007 17:08

talenti: matematika, fizika, :oops: petje, ročna dela, organizacija, ples, sedenje za računalnikom,

totaln antitalent za: jezike (bl k se trudm, mn mi gre!), govorno nastopanje, delo z otroki (delala u vrtcu, pa se mi je skor zmešal, k jih je preveč :D )

pa še bi se najdl, sam moji možgani trenutno spijo (evo pod antitalent: pomanjkanje domišljije :) )
I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Jan. 2007 17:32

Luštna tema(in pa dobra priložnost za samo-hvalo in kritiko :))..se pa hitro lahko prepleta tudi s kakšnimi drugimi osebnostnimi lastnosti..

talenti: angleščina, pisno izražanje, posluh za ljudi, organizacija(smešno pri temu je, da taki ljudje pa sebe težko spravimo v red), majhne praktične rešitve, ki jih dosti sicer ne opazi

netalenti: glasba(posluh, petje, ples), naravoslovne vede, javni nastopi
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 12. Jan. 2007 17:53

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 12. Jan. 2007 17:55

Talenti: matematika, logika, jeziki, besedni zaklad, glasba, delo z otroki, javno nastopanje, motorična spretnost

Antitalenti: prostorska predstava, fizika, astronomija, računalništvo, glasbeni posluh, delo v skupini ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 12. Jan. 2007 23:11

talent za ležanje na plazi...

ne-talent za igranje šaha
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 13. Jan. 2007 0:19

jaz vem da sem antitalent za petje in govorne nastope, ker tako tremo ko mam jaz jo ma pa malokdo
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 13. Jan. 2007 9:10

moj talent je menda fotogeničnost :D, pa fajn mi gredo kakšni spisi in eseji. aja mam tudi talent za jezike...potem se pa seznam že konča :P

antitalentov je pa veliko - noben šport mi ne gre dobro, tudi naravoslovnih predmetov nikakor ne štekam, ... drugih se pa trenutno ne spomnim, jih bom drugič dopisala :P
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 13. Jan. 2007 11:11

TALENTI: glasba (petje, igranje instrumenta), risanje, oblikovanje, fotografija, estetika, računalništvo/ internet, pisno izražanje (besedni zaklad), jeziki, delo z ljudmi (posebej z otroci in starejšimi se odlično razumem, ker mam z njimi kar veliko mero potrpežljivosti), nekateri športi...

ANTITALENTI: naravoslovje in javno nastopanje (predvsem trema pokvari vse).
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Jan. 2007 11:55

Talenti :razz:
Pisanje pesmi, zgodb, sestaukou in kar je podobnga, retorika, smisel za estetiko in oblačenje (tko praujo), izdelvanje darilc za najdražje, risanje, opremljanje (dizajn), določeni športi, tehnična opravila (tist, kar ponavad punce ne počnemo)

Anti :(
Naravosloune vede (podn), športi z žogo (nikol mi ni šlo), petje (čeprou dost rada pojem), računalnik (razn osnou), raunanje z bejbiji (čeprou se zmer limajo name), kartanje (jebiga)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 13. Jan. 2007 11:56

Talenti:
- da iz dobrega naredim slabo :lach: , jeziki ( posebej Nemščina :hearts: ), izražanje čustev z besedami, slikami, svetovanje,...
Hmm.. kaj še? :? Aja, imam res talent, da si zapomnim vsa besedila pesmi :cool:. Pa mogoče še talent za kake resnejše debate, kjer se res vživim in dam vse od sebe.

Antitalenti:
- kemija, fizika, igranje Monopolyja ;D ,... Uff.. preveč je tega, da bi vse naštevala.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 25. Jan. 2007 12:02

Jst pa lepo pojem :D sj se nočm nč hvalt, sam tko drugi pravjo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Jan. 2007 12:09

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 0:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Jan. 2007 12:24

jst mam pa dost dober talent za risanje oblek in modelov...ampak če ni moj dan, tud iz tega ne nastane nč :? :D aja, pa risanje raznih čartov, tlorisov ipd...to mi tud gre..
pa pojem tud zlo uredu, če pač nism hripava (kar sm pa večino leta) :)
drgač mam pa tud talent, da folk ki je slabe volje spravim v dobro...to mi večalimanj skos uspeva..predvsem pa tud poslušanje drugih in svetovanje...in ženitna posredovalnica sm tud dobra...že kar ene par parov sem skupej, al pa nazaj skpej spravila s pogovorom... :) dost se jih je obdržal še do danes.....
talent sem še za kuhanje, ampak morm kuhat sama brez da me kdo nervira al pa me popravlja in ukazuje...predvsem pa se mi more dat kuhat, ker se mi večinoma časa ne da...
aja, pa ful mam talent za pisanje spisiv, esejev, seminarskih nalog, govornih vaj..že od osnovne šole odkar pomnim, sem vse pisala sama, tud vse plakate sama nardila, medtem ko jih je pri drugih sošolcih, cela familija skupi sestavljala...

anitalent pa za šaltanje in sklopko pr avtu..pa ne orm se naučit tko kot je treba pa nevem kaj :eek:
potem učenje jezikov, matematika, fizika kmija (bruh), peka peciv (hvalabogu :D ), kakšni športi....nevem točno kaj bi dala za antitalent, ker mi kr dost stvari uspe če se mi da....

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]