Talenti in ne-talenti [združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
Ne vem če je to ravno talent ampak vseeno:spretno znam vrteti jezik kateri mi pomaga v vsaki situaciji(odgovarjam)in za vsakega imam pripravljen odgovor.Ali je to talent:imam smisel za oblačila,oblačenje in to kaj se s čim sklada in s katero barvo?
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hmm, jz pa mojga pravga talenta še nism čist odkrila... Vem da znam nekej stvari lepo narisat, če se spravm k temu!;) - še posebi z ogljem! ... sam rišejo pa nekateri še tooooookrat lepš, da ta talent mau zgine;) ..
Hmm.. kkga druzga pa ne najdm trenutn .. aja, sm talentirana za šport! ;) .. za kk šport bl, za druzga mn..
Aja, še neki... poštevanka od 1, 2 pa 4 mi gre ful dobr!;) ..če množiš s števili od 1-10! :)))
Hmm.. kkga druzga pa ne najdm trenutn .. aja, sm talentirana za šport! ;) .. za kk šport bl, za druzga mn..
Aja, še neki... poštevanka od 1, 2 pa 4 mi gre ful dobr!;) ..če množiš s števili od 1-10! :)))
-
ur_sista - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: lj
v oš sm hodila u glasbeno pa so mi rekl d sm čis ustvarjena.. sam pol se mi ni dal več; mogoče tut zato k sm si zbrala flavto, pa sm skos hotla klavir
pa tut jeziki mi kr laufajo zaenkrat, planiram četrtga - švedščino
pa nevem kok je to talent, sam ful rada pr kuanju mešam tko krneki - jamie oliver style - in mi je do zdj še zmeri ratal

pa tut jeziki mi kr laufajo zaenkrat, planiram četrtga - švedščino

pa nevem kok je to talent, sam ful rada pr kuanju mešam tko krneki - jamie oliver style - in mi je do zdj še zmeri ratal

Live and let live.
- taceyKa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2004
- Kraj: celje
vsi mi pravjo da je moj največji talent dar govora
sicr pravjo da že kr preveč govorim in se vsi sprašujejo kok da se še moj jezik ni utrudu.... sam očitno se še ni(hvalabogu)
..............drgač pa baje vredu igram(gledališče) pa baje tui nism čist brez posluha 

i dont make you feel special, i just remind you that you are special!!!!!!!
we are all special!!!!!!!!!!!
we are all special!!!!!!!!!!!
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
matematika
:D:D .. ful hitr poštekam use 
am.. če neb bla tko lena kokr sm, bi mela pa tud ql rezultate na tekmah (strelam s puško), samo se mi res neda.. ko se potrudim in mam res voljo, strelam presenetljivo več, kot pa drugače..
pa risanje, če si uzamem cajt (sam mi more nekdo povedt točno, kaj morm narest- to je še kr zakompliciran, če nimam te osebe zravn, pa d mi use govori, če ne pa najlažje rišem, tko d gledam v eno sliko in js jo probam isto narest
... al pa tko u takmu smislu- gledam v naravo in bi rada to prenesla pač na papir.) 

am.. če neb bla tko lena kokr sm, bi mela pa tud ql rezultate na tekmah (strelam s puško), samo se mi res neda.. ko se potrudim in mam res voljo, strelam presenetljivo več, kot pa drugače..
pa risanje, če si uzamem cajt (sam mi more nekdo povedt točno, kaj morm narest- to je še kr zakompliciran, če nimam te osebe zravn, pa d mi use govori, če ne pa najlažje rišem, tko d gledam v eno sliko in js jo probam isto narest

Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Hm, edini moj večji talent je za jezike. Mam ful posluha za tuje jezike, se jih ful hitr naučim in izgovorjavo zlo dobr zadanem. Pol še dost v redu pojem, sicer se vid, da nimam šolanga glasu in ne znam pet s prepono, sam mam kar posluh, pa k sm še manj kadila, sem mela dost večji razpon pa jakost glasu.
Paaaaa talent sem za kej razbit po nesreč al se pa kje spotaknt

Paaaaa talent sem za kej razbit po nesreč al se pa kje spotaknt

-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
xxxxxxxx
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Sam jst pa nikol ne bi mogla gledat na talent, po tem kok test pišeš
Čist za primer: Lahko jst test pišem dost slabše, kot sošolka, pa bom mela useen več pojma, pa bom znala bolš uporabt
Zame talent ni znanje oz. si ga jst drugače predstavlam 

Čist za primer: Lahko jst test pišem dost slabše, kot sošolka, pa bom mela useen več pojma, pa bom znala bolš uporabt

This too shall pass.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst mam tud talent za jezike...pa za pisanje knjig 

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
*tenisačica* napisal/-a:...pa za pisanje knjig...
js pa za pisanje knjig nimam nit najmanšega talenta

Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ples 

umiram.</3
- OceanEsha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2005
Js sm pa baje tut talent za jezike
Drgač sm se pa lih zadnjič sprašvala za kaj sm dejansko talentirana, če sploh za kej sm.. pa mi je fant reku, da sm ustvarjalka
Heheh ne vem, drugač pa rada pojem, pa kitaro igram tut, pa plešem sam se mi zdi da sm nek u povprečju

Drgač sm se pa lih zadnjič sprašvala za kaj sm dejansko talentirana, če sploh za kej sm.. pa mi je fant reku, da sm ustvarjalka

Heheh ne vem, drugač pa rada pojem, pa kitaro igram tut, pa plešem sam se mi zdi da sm nek u povprečju

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov