Stvari ki vas spomnijo na otroštvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
-čokolešnik
-Hugo
-otroški šampanjec
-vrečka presenečenja
-barbie avto,barbie hiša,ken,barbie
-lego kocke
-kinder jajček
-CD player
-skupina Gameover
-risanka Tom&Jerry
-itd.
lepi spomini.
-Hugo
-otroški šampanjec
-vrečka presenečenja
-barbie avto,barbie hiša,ken,barbie

-lego kocke
-kinder jajček
-CD player
-skupina Gameover
-risanka Tom&Jerry
-itd.
lepi spomini.

Zadnjič spremenil angel99, dne 29. Avg. 2012 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Če pomislim na OŠ, se je takrat besno poslušalo Backstreet boys, Caught in the act, pa Kelly family...
Kar se tiče TVja je zažigal Palček David, pa Mali leteči medvedki...Medvedek uhec mi je šel pa na živce. Od nadaljevank vem, da sva s sestro gledale Savanah (cele travme, ker smo šli vmes na morje in sva zamudile nekaj delov..)
Kul so se mi zdele une lizike, k so bile v vrečki in so imele noter en tak prasketajoč prašek, al kuko nj se izrazim
Pa uni copati za nataknt, z elastiko in gumijastim podplatom (pa spredaj so imel po možnosti črno vertikalno črto).
Kar se tiče TVja je zažigal Palček David, pa Mali leteči medvedki...Medvedek uhec mi je šel pa na živce. Od nadaljevank vem, da sva s sestro gledale Savanah (cele travme, ker smo šli vmes na morje in sva zamudile nekaj delov..)
Kul so se mi zdele une lizike, k so bile v vrečki in so imele noter en tak prasketajoč prašek, al kuko nj se izrazim

Pa uni copati za nataknt, z elastiko in gumijastim podplatom (pa spredaj so imel po možnosti črno vertikalno črto).
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
angel99 napisal/-a:-CD player
Ah, sem stara očitno. Mene na otroštvo spominjajo kasete

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov