Stvari ki vas spomnijo na otroštvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
What did you do?? Zdej morm USE pogledat pred spanjem
-
angie. - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2011
Hehe Meni pa ni dalo miru, ker se nisem spomnila kak se reče risanki Jajo in Pajo. Pa nisem šla spat, dokler je nisem najdla. V google sem vse mogoče pisala
Pa še nekaj, kar me spomni na osnovno šolo.
V nobeni trgovini je nisem več vidla. Potem pa sem odkrila, da jih imajo v Müllerju in zdaj vedno, ko grem tja si to kupim. Še vedno mi je taaak dobra
Pa še nekaj, kar me spomni na osnovno šolo.
V nobeni trgovini je nisem več vidla. Potem pa sem odkrila, da jih imajo v Müllerju in zdaj vedno, ko grem tja si to kupim. Še vedno mi je taaak dobra
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kinder Lada...kak je blo pa to dobro...pravijo, da jo je Lino Lada nadomestila, ampak ni to to.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Ooooo Lilapause kak si se uspela na to spomnit prav šel bom v müllerja si jo kupit pa se bom verjetno spomno vse dogodivščine iz OŠ za nazaj medtem, ko jo bom jedo
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Včasih ja bila ena revija o živalih..pa meli so tud oddajo "ljubitelji vseh živali..kužkov, ptic prijateljic.." pa se ne spomnim imena no kakorkoli že, pogosto se spomnim člankov v reviji in zadnjih strani, kjer so oglaševali živali iz zavetišč..
pa še ena stvar, ki me spomne na otroštvo:
ko je mama dajala v pecivo..pa sem jaz to kr tak malo pila ( ja ja, se mi pozna še zdj )..
pa še ena stvar, ki me spomne na otroštvo:
ko je mama dajala v pecivo..pa sem jaz to kr tak malo pila ( ja ja, se mi pozna še zdj )..
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Loooooord jaaa pa vedno sem brala pisma bralcev in se enkrat celo spravila pisat pa nikoli poslala
It was forever..but it didnt last long..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
o dobra tema ! Sploh zame, ker sem dost nostalgična pa rada obujam spomine ...
torej kaj me spomni na otroštvo
od igrač seveda barbike pa en ken heh, pa lego kocke tiste taprave, pa plišaste igračke, oboževala sem žoge, gumitvist, nintendo- super mario, gamboy, tamagoči rolarji, bicikel...pa od iger skrivanje, lovljenje, slepe miši, ristanc, kradenje zemlje, med dvema ognjema, pepček, fuzbal, odbitki, kocka, pa una igra kjer je en na golu, ostali si podajajo in če prejme določeno št zadetkov se ga cilja v rit heh, pa potem tud družabne igre kot so človek ne jezi se, štiri v vrsto, ugani kdo, monopoli, enka in druge igre s kartami kot so tablić, lažnivec, pujsek, remi, vojna, črni peter, pa zelo rada sem imela spomin ....spomnm se tut , da je učasih vsak torek bil bus veselja, kjer se je igralo od namiznega fuzbala, pikada, družabnih iger al se je kej izdelovalo, skratka lepi časi polni druženja.... od risank seveda pridejo v poštev legendarne cn , ki jih z današnjimi sploh ne moremo primerjati; tom in jerry, powerpuff girls, dex lab itd pa ringaraja in živ žav, ko sem celo prej ustajala zaradi tega, zelo dobre risanke so japonske dragon ball, pokemoni in mnoge, ne morem tut mimo telenovel, ki so me navdušile za španški jezik pa ameriška sunset beach, pa detektivske serije kor so columbo, murder she wrote, diagnoza umor, komisar rex, umori na podeželju pa humoristične serije, ki so ble večinoma na kanalu a,...od sladkarij pa vsekakor kinder jajček, lizike , čokoladke milky way, lila pausa, kinder bueno, bounty, twix, jafa piškoti, gumijasti bomboni, ledenke itd. itd
se opravičujem, da sem mal velik napisala, samo ni se mi dal slikc tok slik iskat....skratka imeli smo lepo in pestro otroštvo
torej kaj me spomni na otroštvo
od igrač seveda barbike pa en ken heh, pa lego kocke tiste taprave, pa plišaste igračke, oboževala sem žoge, gumitvist, nintendo- super mario, gamboy, tamagoči rolarji, bicikel...pa od iger skrivanje, lovljenje, slepe miši, ristanc, kradenje zemlje, med dvema ognjema, pepček, fuzbal, odbitki, kocka, pa una igra kjer je en na golu, ostali si podajajo in če prejme določeno št zadetkov se ga cilja v rit heh, pa potem tud družabne igre kot so človek ne jezi se, štiri v vrsto, ugani kdo, monopoli, enka in druge igre s kartami kot so tablić, lažnivec, pujsek, remi, vojna, črni peter, pa zelo rada sem imela spomin ....spomnm se tut , da je učasih vsak torek bil bus veselja, kjer se je igralo od namiznega fuzbala, pikada, družabnih iger al se je kej izdelovalo, skratka lepi časi polni druženja.... od risank seveda pridejo v poštev legendarne cn , ki jih z današnjimi sploh ne moremo primerjati; tom in jerry, powerpuff girls, dex lab itd pa ringaraja in živ žav, ko sem celo prej ustajala zaradi tega, zelo dobre risanke so japonske dragon ball, pokemoni in mnoge, ne morem tut mimo telenovel, ki so me navdušile za španški jezik pa ameriška sunset beach, pa detektivske serije kor so columbo, murder she wrote, diagnoza umor, komisar rex, umori na podeželju pa humoristične serije, ki so ble večinoma na kanalu a,...od sladkarij pa vsekakor kinder jajček, lizike , čokoladke milky way, lila pausa, kinder bueno, bounty, twix, jafa piškoti, gumijasti bomboni, ledenke itd. itd
se opravičujem, da sem mal velik napisala, samo ni se mi dal slikc tok slik iskat....skratka imeli smo lepo in pestro otroštvo
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov