strele in nevihte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
matea - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
- Kraj: PrImOrSkA
jst se ful bojim teh neviht. najbol da trešči kaka strela v hišo če pa sam pada dež mi je pa ful lepo. drugač strele grom... .. enkrat smo kampirali na krku pa je zlo blizu treščilo upam da me ne doleti še enkrat kaj takega.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
nič ni narobe če so nevihte v mejah normale, strele mi je gut gledat, vendar nebi mi blo gut če bi kje v bližini treščla in skurla kaj.
kadar grmi in se bliska morm vedno mojga kosmatinskega psa čuvat in božat ker drugač ga skoraj kap sune , res je bogi
kadar grmi in se bliska morm vedno mojga kosmatinskega psa čuvat in božat ker drugač ga skoraj kap sune , res je bogi
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
nevihte, grmenje in strele bolj nerada vidim, rajš mam, da jih ni, pa še včas so kakšne take, da te je kr groza ...
pr nas je enkrat strela treščla v anteno in skurla televizijo in telefon ....
pr nas je enkrat strela treščla v anteno in skurla televizijo in telefon ....
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
tuki si pa lahko pogledate, kako veličastno zgledajo tele grozne strele:
http://www.weatherpix.com/lightnin.htm
http://www.weatherpix.com/lightnin.htm
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
izitanči napisal/-a:Men je lepo, če dižek pada zvečer ko sem v postli, se mi tolk fino zdi.Strele pa ne gledam rada, pa ne vem zakaj, nek tak čuden občutek dobim
enako
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Jst obožujem tiste poletne nevihte! Ko se iz vročine na enkrat ulije dež
Sploh ne, prou zakon mi je ... mene nč ni strah takrat, razen če ponoči grmi in te pol kr na enkrat prestraši. Je pa mal spooky če v bližini zagrmi in pol maš občutek da bo vsak čas v hišo treščl.
Ja!!!! Modem od računalnika in tv sta enkrat zarad tega crknila.
*Ancy* napisal/-a:Se bojite ko grmi?
Sploh ne, prou zakon mi je ... mene nč ni strah takrat, razen če ponoči grmi in te pol kr na enkrat prestraši. Je pa mal spooky če v bližini zagrmi in pol maš občutek da bo vsak čas v hišo treščl.
*Ancy* napisal/-a: Vam je že kaj treščlo? Vam je strela kadarkoli povzročila kako škodo?
Ja!!!! Modem od računalnika in tv sta enkrat zarad tega crknila.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
mene ni strah grmenja in strel. Zelo rada opazujem dogajanje zunaj takrat.
Enkrat polet, sva se s tipom zapeljala na hrib, ko se je pripravlalo na nevihto in sva gledala kako so strele švigale naokrog...je bilo ful lepo.
Sta šla pa fant in njegova mami enkrat v trgovino in se je tud pripravljalo na nevihto. In je glih takrat v bližini treščnlo v bližnjo smreko. In se je na deblu prav lepo poznal obris.
Drugač me pa ponoč nč ne zbudi pa lahko še tako treska in grmi.
Enkrat polet, sva se s tipom zapeljala na hrib, ko se je pripravlalo na nevihto in sva gledala kako so strele švigale naokrog...je bilo ful lepo.
Sta šla pa fant in njegova mami enkrat v trgovino in se je tud pripravljalo na nevihto. In je glih takrat v bližini treščnlo v bližnjo smreko. In se je na deblu prav lepo poznal obris.
Drugač me pa ponoč nč ne zbudi pa lahko še tako treska in grmi.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Tamala` napisal/-a:Meni so pa nevihte všeč.. jst ful lažje zaspim če zunaj treska.. naša psička (po domač povedan) ne j**e 5% kar se neviht tiče.. spi naprej kot da se nič ni zgodilo..
našim psom pa se totalno zmeša .
drugače pa jaz tudi uživam, ko grmi in lije dež .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
mene je strah grmenja,
rada pa poslušam kk dež ropota po strehi ponoči
dragč pa je strela tud pri nas naredila že ful škode, enkrat je notr v hišo potegnilo po štrom kablu in je povsod tam, kjer je napeljava po strpou kar omet dol pometal
rada pa poslušam kk dež ropota po strehi ponoči
dragč pa je strela tud pri nas naredila že ful škode, enkrat je notr v hišo potegnilo po štrom kablu in je povsod tam, kjer je napeljava po strpou kar omet dol pometal
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ne bojim se grmenja, pa tudi škode nam še nikoli ni povzročila. Vedno pa izklopim vse kable, da ne bi kaj šlo adijo...
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
A-a ne bojim se nevihte (razen,če bi mogla bit kje na prostem).Kak začne grmet izklopim vse,da mi nea v kaj vdari morem potrkat,ker še mi ni tok,tok ).Je prav fino ponoči,ko lepo ležiš v postelji,ful tisti močni dež pa še kak veter po možnosti in bliskanje.Ko imam sobo tako malo mi prav celo osvetli.Zakon!
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
strele so zelo lepe... če nimaš bljižnega "srečanja" s kakšno... grmenja me ponavadi ni strah sem se pa enkrat zbudila k je res zlo zagrmel pa mi ni blo glih vseen k mi sploh ni blo nič jasno... ali pa če zlo vseka mi tudi ni čisto vseeno pač cviknem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov