strele in nevihte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
*~LUCIFER~* napisal/-a:no, pr ns doma tud se ni trescilo, me je pa grmenje zbudilo 2 dni nazaj ob pol 5 zjutri...prisezm, tok je tresnl, da sm mislla da je sel ns planet na pol.
zgleda da je ta strela zbudila pol ljubljane, mene je tud, pa se kr neki jih poznam... pa na ful autih se je alarm sprožu pred našim blokom. res je mogl super zagrmet, skoda da nism bil ze prej budn
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
mene je strah tistega močnega grmenja , pa zibanja visokih dreves ko je močen veter to mi je tak grozno ... stalno mam občutek ko da bo padla na mene ... zgleda sem bla kaki drvar v prejšnem lajfu
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Če na izi treska mi je vseno, včasih ko se pa sredi noči zbudim in se pobliska da je veselje in potem še zagrmi zeloooo močno, me je kar malo strah.
Raje vidim če ne treska, če samo dežuje.
Raje vidim če ne treska, če samo dežuje.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
mene je pa fuuuuuuuuuullllllllllll strah tega grmenja in strel in močnega dežja ... jst se ponoči vedno zbudim, če ful pada in kr ne morem zaspat nazaj ... res jst mam tak čudn filig če ful dežuje ... sploh ponoči ...
Se spomnim, da ko sm bla majhna in če je začelo fulllll deževat sm vedno v spalnico tekla na sredino postle ...
Se spomnim, da ko sm bla majhna in če je začelo fulllll deževat sm vedno v spalnico tekla na sredino postle ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
*Ancy* napisal/-a:Se bojite ko grmi? Vam je že kaj treščlo?
Vam je strela kadarkoli povzročila kako škodo?
pri nas doma je dva dni nazaj treščilo za hišo..
Zelo se bojim. Po navadi grem na stopnice in tam sedim... hjao..
Meni se v nic, je pa fantovi sestri trescilo v tv...
Hjao, res ne vem zakaj imam tak panicni strah pred nevihtami.. hjao.. ne morem si predstavljati, da bi bila zunaj, ko bi najbolj treskalo.. po moje bi letala kot zmesana kura..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
Dorotea napisal/-a:kako ti ni jasno? ko bliska je možnost da strela pride tudi v hišo...zato se ne smeš zadrževat v bližini vtičnic....ene gredo v stanovanje po zraku pa v pipo-to so vodne strele, druge pa v vtičnico-te pa so baje nevarne.
a hoces rect da strela zavije skozi okno in v pipo ali vtičnico?
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
tiasha napisal/-a:mene je pa fuuuuuuuuuullllllllllll strah tega grmenja in strel in močnega dežja ... jst se ponoči vedno zbudim, če ful pada in kr ne morem zaspat nazaj ... res jst mam tak čudn filig če ful dežuje ... sploh ponoči ...
jst isto! boh ne dej da bi avto mogla vozit med nevihto!
...just breathe...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm... Men so nevihte prav luštne, če grmi in se bliska za hribom. Če se pa vse to dogaja v neposredni bližini, me je pa seveda mal strah, da bi nam kam treščilo.
Drugač se je pa takrat najbolj romantično stiskat.
Drugač se je pa takrat najbolj romantično stiskat.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
ja jast se tega full bojim. enkrat je že pri naši hiši vdarlo. zadnjič ko je bila taka nevihta v prekmurju pa sem bila z fantom pri enem kolegu in smo gledali še zraven nogomet pa malo so se dečki zajebavali glede neviht in nam je čez 3 minute pred oknom v njihovo drevo not vdarlo. jaz sem mislila, da me zadene kap. tak me je blo strah. in najslabše še filing sem mela malo pred tem, da se bo to zgodilo. tak sem bila v šoku.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Men je lepo, če dižek pada zvečer ko sem v postli, se mi tolk fino zdi.Strele pa ne gledam rada, pa ne vem zakaj, nek tak čuden občutek dobim
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Obožujem dež, ko grmi in se bliska mi je tudi lepo sploh, če je to ponoči joj, men je to res najbolš. Pa strele kako je to dober gledat! Sploh če si na morju in v vodi, ko se bliska pa pada dež. No sicer sem pa tudi taka, da imam skoraj raje dež ( tako kot je danes) kot pa sonce! Smo pač različni!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov