strah pred vožnjo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
meni je zelo zanimiv graz za vozit...ker so tiste bus špure zraven...drugače pa nimam nekega straha pred tem...sem že dobršen del slovenije prevozila...pa še malo čez meje...
ponavadi me bolj skrbi kje parkirat v tej naši deželici...ker to pa zna bit včasih cela umetnost....
ponavadi me bolj skrbi kje parkirat v tej naši deželici...ker to pa zna bit včasih cela umetnost....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Mogoč nism najbolj prava, da se oglašam v tej temi, pa vseeno. Izpita še nimam, ga mam pa namen it delat čez 3 mesece. Verjetno bom mela iste probleme kot LaBonita. Ful me je strah tko bolj dolgoročno kako bo, ker mam zlo slabo orientacijo za ceste, da ne bom znala zbrat pravega odcepa, smeri v križišču, izvoza na avtocesti... Grozna sm za take zadeve
In vem, da bo ful problem it v Lj, Mb, prvič na morje al pa kej podobnega.

...
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
Jochie napisal/-a:punce, gps nabavit, pa boste povsod znale priti!![]()
![]()
no saj v bistvu - to imam v planu, se ne hecam...zej ko bo prišel ven en nov avto, ki je men grozn všeč in kjut, bom zraven še GPS naročila....vendar nevem kok bo to pogojeno s tem, da bom izgubila strah pred neznanim...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
LaBonita napisal/-a:Jochie napisal/-a:punce, gps nabavit, pa boste povsod znale priti!![]()
![]()
no saj v bistvu - to imam v planu, se ne hecam...zej ko bo prišel ven en nov avto, ki je men grozn všeč in kjut, bom zraven še GPS naročila....vendar nevem kok bo to pogojeno s tem, da bom izgubila strah pred neznanim...
mogoče en nasvet....lahko bi bil koristen...vzemi s seboj v neznano osebo, ki jo poznaš in ji zaupaš, vendar naj sedi zadaj, ne spredaj... mogoče bi bil to korak naprej..
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jochie napisal/-a:vzemi s seboj v neznano osebo, ki jo poznaš
In to je kdo npr.?

Jaz se oglašam pa še nimam izpita, hah.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]