Strah pred...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
sirova štručka napisal/-a: no js še vedno trdim, da nimam fobije, s tem, ko se bojim glodalcev, je to pač gravž, ki mi ga je lepš videt crkjenga ku živga in mi ne bi blo problema strelat z zračno po njih
zdej se bo pa kdo oglasu kak sem grozna...
to ni še nč, un gravž je grozn, ne pa js
sej veveričke so mi pa lepe, ku majo take lepe repke
pa svizci, ku čokolado zavijejo
pa zajčki!
Jaz se pa najbolj bojim bolezni.. pa nesreč (tako glede sebe kot svojih bližnjih ).
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
samo dveh stvari se bojim:
da mi ne bi uspelo v življenju izpolniti kar si želim, in da bi umrl z občutkom da mi ni uspelo, ker si nisem upal
ter, da bi umrl sam, osamljen in nobenega ob strani
da mi ne bi uspelo v življenju izpolniti kar si želim, in da bi umrl z občutkom da mi ni uspelo, ker si nisem upal
ter, da bi umrl sam, osamljen in nobenega ob strani
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Strah me je da se bom zadavla, ko bom goltala velike tablete, ki naj bi pomagale mojemu zdravju. Celo mali lekadol dam na štiri delčke
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^+1 na "zadušitev".
Jz vse tablete zdrobim z dvema žličkama (al pa žvečim in se potem zgražam nad obupnim okusom); kapsule pa "odprem".
Jz vse tablete zdrobim z dvema žličkama (al pa žvečim in se potem zgražam nad obupnim okusom); kapsule pa "odprem".
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Že od malega me je ful strah medvedov - zato fuul nerada hodim po gozdovih, če pa že, pa mam vedno potrebo po zganjanju nenormalnega hrupa zravn - karkol rečm praktično zakričim (raj izpadm k en idiot, kokr da se borim za življenje:) ) . Enkrat smo šli s šolo v naravi na Bloke, kjer smo se šli neko orientacijsko igrco in smo po majhnih skupinah hodil po gozdu od točke do točke; pa vnaprej so nam povedal, da smo na območju medvedov. Najdaljše 3 ure ever.
Pa potresov - če gledam kak film, preberm kak članek o tem, se celo noč zbujam, ker se mi zdi da se vse trese. Sploh ne vem od kje ta strah izvira, ampak dejansko pri besedi "potres" vedno pomislm kako smo na potresnem območju, da močnega potresa že fuul doug ni blo in se mi pred očmi takoj prkažejo najbolj črni scenariji.
Pa potresov - če gledam kak film, preberm kak članek o tem, se celo noč zbujam, ker se mi zdi da se vse trese. Sploh ne vem od kje ta strah izvira, ampak dejansko pri besedi "potres" vedno pomislm kako smo na potresnem območju, da močnega potresa že fuul doug ni blo in se mi pred očmi takoj prkažejo najbolj črni scenariji.
-
Temptress - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Čedalje bolj mi moj bolani um spušča misli, da so tipi ki jih srečujem na poti v službo zjutraj potencialni serijski morilci in psiho-sociopati. Na vlaku najraje prisedem k ženski (ok, najraje bi sedela sama ampak je vedno gužva), na postajališčih trole sem totalno živčna če se kdo postavi za mano oz. preblizu mene. Na troli se pa tako ali tako ne morem sprostiti, če sedi kdo za mano, ker skoz cvikam kdaj bo prislonil nož na moj vrat, me zabodel v hrbet ali pa zadrgnil vrv okrog vratu.. Te misli dobim v bučo samo kadar je temno zunaj. Da 100x preverim, če sem zaklenjena doma (tudi podnevi) sploh ne omenjam..
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
strah me je neviht (grmenja, bliskanja...). res jih nimam rada. vedno dobim občutek, da bo vsak trenutek strela udarila v mene
strah me je dvigal in majnih, zaprtih prostorov. v bistu ne vem, če bi to definirala kot strah - v dvigalih in v takih majnih prostorih se počutim utesnjeno, nelagodno in občutek imam, da se bom zadušila, ker mi bo zmanjkalo zraka.
strah me je tudi duhov, nadnaravnega. sicer ne vem, če kaj od tega sploh obstaja - sama nimam nobenih izkušenj s tem. ampak nekje v sebi za drobno pikico vseeno verjamem, da so.
strah me je dvigal in majnih, zaprtih prostorov. v bistu ne vem, če bi to definirala kot strah - v dvigalih in v takih majnih prostorih se počutim utesnjeno, nelagodno in občutek imam, da se bom zadušila, ker mi bo zmanjkalo zraka.
strah me je tudi duhov, nadnaravnega. sicer ne vem, če kaj od tega sploh obstaja - sama nimam nobenih izkušenj s tem. ampak nekje v sebi za drobno pikico vseeno verjamem, da so.
-
Malishka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2011
Js se tudi bojim pajkov (ampak to grozno - popade me panika, začnem se dret, jokat itd. - vem, smešna sm ampak ne morem pomagat), pa strah me je višine. Če pa gledam kakšno grozljivko se potem kak teden bojim vsega kar me obdaja :S
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov