stereotipi npr. o štajercih, dolenjcih.. :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
metron(temporary) napisal/-a:amital napisal/-a:metron(temporary) napisal/-a:Daycy: Korošči v Lloretu na maturancu mečejo skoz balkon postelje v bazen
ne, ne verjamem oz. nismo.. niso tega dolenjci naredli?
Gimnazija Ravne, vidu na lastne oči, leta 1998
sam je že kr precej časa minlo od tej. hehe, ni čudno da nisem vedla
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Mahagonij napisal/-a:Jst sm sam slisal, da so korosice potrebne hehe. "Phni me phni, ce ne bom sama paduva."
joj, joj, joj nisem vedla, da je tolk stvari glede korošic!
@metron: štajerci ne mislimo o ljubljančanih, da so/ste fensi kje si pa slisal te neumnosti?
I love SISLEY& RW
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
ja zto ker to misljo vsi ne sam Štajerci (joke)
ja Gorenjci naj bi bli fuul škrti ampak men se tko ne zdi lih... se najdejo tud... pa za punce s Tržiča "vela" tud tista fora, d ji rečeš nj se usede pa se kr uleže...
drgač pa Dolenjci nj bi bli prjazni pa mal mn pametni, Štajerci nj bi se ful hvalil....
pijemo ga pa itak vsi Slovenci čist preveč
drgač sm pa sam napisala kašni stereoptipi so pr ns na Gorenjskem za druge...
ja Gorenjci naj bi bli fuul škrti ampak men se tko ne zdi lih... se najdejo tud... pa za punce s Tržiča "vela" tud tista fora, d ji rečeš nj se usede pa se kr uleže...
drgač pa Dolenjci nj bi bli prjazni pa mal mn pametni, Štajerci nj bi se ful hvalil....
pijemo ga pa itak vsi Slovenci čist preveč
drgač sm pa sam napisala kašni stereoptipi so pr ns na Gorenjskem za druge...
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
"Štajerc ne mara vidt praznga glaža, dolenc ne mara polhnga, primorci smo podobni kot štajerci, gorenjc ne mara niti glaža vidt, kr ve da če bo dau glaž na mizo, da bo mogu še kej notr nalit, pa je preveč stisnjen da bi, ljubljančani pa itak ne vejo kaj se pravi zvrnit glaž u pravmu pomenu besede..."
Pa upam da nism koga užalu.... če je preveč napadalno pa nej se zbriše....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
McLarnovc napisal/-a:"Štajerc ne mara vidt praznga glaža, dolenc ne mara polhnga, primorci smo podobni kot štajerci, gorenjc ne mara niti glaža vidt, kr ve da če bo dau glaž na mizo, da bo mogu še kej notr nalit, pa je preveč stisnjen da bi, ljubljančani pa itak ne vejo kaj se pravi zvrnit glaž u pravmu pomenu besede..."
dobra...
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
dolenci, štajerci pa primorci ga pijemo... ja doh, če mamo pa vino!!!
js sem drgač pol korošica... pa nisem lahka...
drgač mi pa najte enga lublančana, ko ne misli, da se je marija prkazala, ko je on v bližini...
js sem drgač pol korošica... pa nisem lahka...
drgač mi pa najte enga lublančana, ko ne misli, da se je marija prkazala, ko je on v bližini...
LOVE hurts
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Glede pitja verjetno kar drži za Štajerce in Dolenjce, da radi pijemo (s tem mislim več kot drugi v Sloveniji, vsaj po izkušnjah sodeč). Glede škrtov (Gorenjcev) se ravno ne bi strinjala, ker imam kar nekaj kolegov/ic od tam in v bistvu pogosteje plača kdo od njih pijačo, pa tudi v drugih stvareh se kaže njihova radodarnost. Za Primorce pa itak vsi vemo, da so odprti. Aja, pa da še ne pozabim omenit Ljubljančanov (Notranjcev?)... po mojih dosedanjih izkušnjah nihajo nekje vmes med vsemi drugimi stereotipi od nas, večinoma so bolj hladni in zaprti na začetku, sčasoma ratajo bolj za stvar. Ampak to so zgolj moja opažanja, pri vseh obstajajo izjeme, se razume.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov