Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
satisfaction - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
velikrat ko gremo vn, sploh pa zdej ko sm študentka v Mb, se mi nardi, de tok spijemo da se določenih trenutkov ne spomnem čist, sam ne de se celga večera ne bi spomnla pa vedla kva delam pa skom sem bla..
to se mi je nardil sam enkrat ko je prijatlca praznovala 16 rojstn dan, smo bli pr nej doma pa pil rumkolo (ki je ne pijem nikol več ) tega praznovanja se ne spomnem nič, ne kva smo delal, kam smo šli al pa kako sem pršla domov-to so mi pol povedal
najhujš je pa blo k sm mogla nasledn dan navsezgodi it na banko po dnar, kr smo glih računalnik doma kupoval, itak sm mela mačka pa tok mi je blo slabo, da sm 2krat bruhala..enkrat u avti in enkrat pred banko
na ta rojstni dan, k nism vedla sploh za sebe se je tud pol neki tazga nardil, k so mi drug povedal, de mi je še zdej nerodn pa sram in ful obžalujem, tko de zdej mal pazim de res ne spijem preveč preveč, sploh pa če še s čim dugim mešamo in ni sam alkohol
to se mi je nardil sam enkrat ko je prijatlca praznovala 16 rojstn dan, smo bli pr nej doma pa pil rumkolo (ki je ne pijem nikol več ) tega praznovanja se ne spomnem nič, ne kva smo delal, kam smo šli al pa kako sem pršla domov-to so mi pol povedal
najhujš je pa blo k sm mogla nasledn dan navsezgodi it na banko po dnar, kr smo glih računalnik doma kupoval, itak sm mela mačka pa tok mi je blo slabo, da sm 2krat bruhala..enkrat u avti in enkrat pred banko
na ta rojstni dan, k nism vedla sploh za sebe se je tud pol neki tazga nardil, k so mi drug povedal, de mi je še zdej nerodn pa sram in ful obžalujem, tko de zdej mal pazim de res ne spijem preveč preveč, sploh pa če še s čim dugim mešamo in ni sam alkohol
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
Glede na to, da sem 4 leta delala v lokalu in verjetno kako je to Ne morš ti delat trezen s samimi pjanimi, ker nisi na isti valovni dolžini hehe in zato smo se ga pač me s sodelovkami velikokrat zraven napile, in to je bilo kaml 5 krat tedensko. Groza, ko pomislim na to.
Ampak, fora je v tem, da ga kaj kmalu res velik neseš in lahko po tamalem spiješ sam liter vodke al česarkol že. Sama zase sem vedno vedela kdaj ga mam dovolj oz. kok še rabm, da ga bo preveč
No, in tako greva enkrat s kolegico med tednom v Globala, spijem dve kubi in s kolegom en shooter, pa nato še enega in čez 5 minut se men začne vrtet, vse sem vidla pikasto in nisem več mogla stat na nogah, samo sesedla sem se. Ona me najde, zvleče do lifta, redarji me spravjo noter in ven. Pred namo sem ležala in nisem vedla zase. Kolegica je klicala tipa, k je ravn nazaj domov prišel, to pomen, da je minilo pol ure maksimalno. V glavnem še zdej ne vem kaj je to blo, ničesar se ne spominjam, vem le da mi zjutraj ni blo jasn kaj delam doma in kaj se je zgodilo.... Od takrat naprej svojo pijačo vedno držim v rokah, ker verjamem v to, da mi je nekdo nekaj podtaknil
Ampak, fora je v tem, da ga kaj kmalu res velik neseš in lahko po tamalem spiješ sam liter vodke al česarkol že. Sama zase sem vedno vedela kdaj ga mam dovolj oz. kok še rabm, da ga bo preveč
No, in tako greva enkrat s kolegico med tednom v Globala, spijem dve kubi in s kolegom en shooter, pa nato še enega in čez 5 minut se men začne vrtet, vse sem vidla pikasto in nisem več mogla stat na nogah, samo sesedla sem se. Ona me najde, zvleče do lifta, redarji me spravjo noter in ven. Pred namo sem ležala in nisem vedla zase. Kolegica je klicala tipa, k je ravn nazaj domov prišel, to pomen, da je minilo pol ure maksimalno. V glavnem še zdej ne vem kaj je to blo, ničesar se ne spominjam, vem le da mi zjutraj ni blo jasn kaj delam doma in kaj se je zgodilo.... Od takrat naprej svojo pijačo vedno držim v rokah, ker verjamem v to, da mi je nekdo nekaj podtaknil
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jst če že pijem, pijem dokler mi je lepo oz. se dobro počutim. Ko začutim, da noge začenjajo postajat težke:
1. preneham pit alkohol in po možnosti nadaljujem s kakim sokom in se zajebavam naprej
2. če je ura že pozna, se odpravim domov...
1. preneham pit alkohol in po možnosti nadaljujem s kakim sokom in se zajebavam naprej
2. če je ura že pozna, se odpravim domov...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Oh ja... Divji časi so bli to ja... Ampak, če zdaj pomislim, ne bi šla več nazaj v to. Je bilo fino, je bilo neumno, smo bli še mladi... Ampak sem zadovoljna, da popijem ravno toliko, da mi je fletno pa da naslednji dan ni mucija... Pa še to zelo redko zadne čase spijem kaj alkoholnega. Ne paše več tako zelo...
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Jaz poznam svojo mejo in se je ponavadi držim. Ne vem, ne paše mi, da sem otem naslednji dan vsa blesava ali da karkoli počnem, pa se tega niti ne zavedam dobro. In ja, verjetno doprinesejo tudi leta svoje, ne da se mi več.
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
Men se tut dostkrat zgodi, ampak ne, da bi mela jst namen se ga na mrtvo napit.. mene učas zlo hitr prime učas pa sploh ne.. tko, da si ne znam niti ene določene meje postavt..
tko da zadnje čase sploh raj ne pijem več! sploh pa vodke
tko da zadnje čase sploh raj ne pijem več! sploh pa vodke
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
[quote="satisfaction"]
najhujš je pa blo k sm mogla nasledn dan navsezgodi it na banko po dnar, kr smo glih računalnik doma kupoval, itak sm mela mačka pa tok mi je blo slabo, da sm 2krat bruhala..enkrat u avti in enkrat pred banko /quote]
Čudovito
Najrajš vidm, da k grem v soboto dopoldan skoz Kranj, da je vse pokozlano...
Enkrat sm eno tamalo za nov let vidla v centru tko nasekano ... Marija še men je blo grozn, kaj šele kšnim staršem to vidt. Mi na kraj pameti ne pride, da bi bla taka nekje zunej - sej pr privat žurkah je drugač, ampak tkole da pa ves folk vid eno punco, staro recimo 17 let ... al pa manj ... Ne vem no to je men grozn za vidt. Pa tud jest sm taka, da drugač ne pijem, ampak k je pa ene parkrat na let dober žur, se ga pa maximalno usujem... ampak tolk, da vem kaj počnem. Še nikol me ni zmanjkal...
najhujš je pa blo k sm mogla nasledn dan navsezgodi it na banko po dnar, kr smo glih računalnik doma kupoval, itak sm mela mačka pa tok mi je blo slabo, da sm 2krat bruhala..enkrat u avti in enkrat pred banko /quote]
Čudovito
Najrajš vidm, da k grem v soboto dopoldan skoz Kranj, da je vse pokozlano...
Enkrat sm eno tamalo za nov let vidla v centru tko nasekano ... Marija še men je blo grozn, kaj šele kšnim staršem to vidt. Mi na kraj pameti ne pride, da bi bla taka nekje zunej - sej pr privat žurkah je drugač, ampak tkole da pa ves folk vid eno punco, staro recimo 17 let ... al pa manj ... Ne vem no to je men grozn za vidt. Pa tud jest sm taka, da drugač ne pijem, ampak k je pa ene parkrat na let dober žur, se ga pa maximalno usujem... ampak tolk, da vem kaj počnem. Še nikol me ni zmanjkal...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
V lajfu sem bla menda ene 4x ful pijana, vendar nisem nikol sla na praznjenje zelodca, bruhala sem pa tud menda sam 1x u lajfu zarad alkohola. Nikol ne pretiravam z alkoholom, lani recimo sem bla sam 1x pijana, letos se nc omembe vrednega (da spijem 2 al 3 doze vodke al viskija in name nima konkretnega ucinka, ne stejem).
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
jaz pa sem bla koma pjan 4x v lifu: za mamino 40, pa enkrat za bratančev roj dan, za mojo 20 in stričevo 40 (mama na isti dan, rojstni dan, in smo ga kuj cela žlahta skup praznovali), pa za novo leto! najslabše je blo to ta zadnje!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
A eni si dejansko upate biti koma pijani na rojstnem dnevu staršev? Jaz bi se naslednji dan hotela v zemljo pogrezniti. Ampak zase vem, da se mi kaj takega ne bi moglo zgoditi, še najmanj pa pred starši.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
to je bilo prvič v življenju,da sem kaj spila alkoholnega, tako da mi je zelo malo zaškodlo! pa ni blo panike, kar se meme tiče, ker smo bli vsi dobre volje!
življenje je igra,igraj jo,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov