Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste se že kdaj napili da niste vedeli zase?

da
156
56%
ne
110
39%
se ne spomnim :)
13
5%
Skupaj glasov : 279

Uporabniški avatar
Hey Baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Hey Baby » 09. Nov. 2007 18:13

Gossip girl napisal/-a:
Hey Baby napisal/-a:nisem se še nikol tok napisala, in dvomim da se bom kdaj.. alkohola sploh ne maram, razn kakšen koktelj :)

Najbolj so mi neumni tisti, ki gredo vsak petek ven izključno zato, da se napijejo do nezavesti.. al pa še bolš: tisti, ki pijejo da v družbi ne bi butast izpadl :lol:

Misliš napila? :D :wink: Sicer pa se strinjam z zadnjim odstavkom. :wink:

o bed :D hahaha, sm šla prec popravt :P
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 09. Nov. 2007 18:13

Bl maukrat se da mene vidt pit, takrat k ma pa kdo "to čast" (hecam :D ), me pa sigurn nau rabu vlečt po ulci, nost u auto in mi pomagat objemat vece školko. Nikoli.

Spijem tok, da sm mal navihana in smejoča, pijem preverjene pijačke in neham dost prej, predn bi se loh kakorkol spozabla. In največkrat se čist streznem še preden pridm domou.

Res mi je obup videt totalno naklane osebke (pa nej bo tip al pa bejba), k ne vejo zase, delajo budalo iz sebe (u prvi vrsti) in iz drugih, se obešajo, kjer in na kogar se obest da, skratka - zgledajo grozljivo :? . Ne, js tok daleč ne morem pridet.

In če se ne motm, je ena napisala, da ne pije in da se mogoče to zdi komu smešno in otročje ... Ammm, ja?! Se ti ne zdi, da je zadeva lih obratna. Pijani, opotekajoči in (napou) nezavestni ljudje so smešni (če loh tko rečm) in otročji, ne pa tisti, k jih nosmo domou.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 09. Nov. 2007 18:22

Aloha napisal/-a:Bl maukrat se da mene vidt pit, takrat k ma pa kdo "to čast" (hecam :D ), me pa sigurn nau rabu vlečt po ulci, nost u auto in mi pomagat objemat vece školko. Nikoli.

Spijem tok, da sm mal navihana in smejoča, pijem preverjene pijačke in neham dost prej, predn bi se loh kakorkol spozabla. In največkrat se čist streznem še preden pridm domou.

Res mi je obup videt totalno naklane osebke (pa nej bo tip al pa bejba), k ne vejo zase, delajo budalo iz sebe (u prvi vrsti) in iz drugih, se obešajo, kjer in na kogar se obest da, skratka - zgledajo grozljivo :? . Ne, js tok daleč ne morem pridet.

In če se ne motm, je ena napisala, da ne pije in da se mogoče to zdi komu smešno in otročje ... Ammm, ja?! Se ti ne zdi, da je zadeva lih obratna. Pijani, opotekajoči in (napou) nezavestni ljudje so smešni (če loh tko rečm) in otročji, ne pa tisti, k jih nosmo domou.

Se čist strinjam s vsako besedo in nimam kej dodat. Men je tak nalit folk enostavno patetičn. Ogabni so mi. Še posebej punce, to je še bolj svinjsko za videt. Pol pa še mislijo, kak so kul. Bruham. :tot:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 09. Nov. 2007 18:25

Nikoli v življenju nisem bila koma in nikoli se mi še ni zgodilo, da se česa ne bi spomnila... bruhala sem že nekajkrat, 90% ker sem prišla domov še malenkost pijana, pa nisem mogla spat, ker se mi je vrtelo in mi je bilo zaradi tega slabo. Da bi pa bruhala od prevelike količine spite pijače, se mi pa že več let ni zgodilo...

Ko pijem, pijem toliko, da sem malo bolj živahna in flirtajoča... itak se me pa zadnje čase nič več ne prime :roll: :lach:
Uporabniški avatar
*clia*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *clia* » 09. Nov. 2007 19:01

hmm.. ja, zame velja, da mam neverjetno dober želodec. lohk vase zlijem marsikaj, v velikih količinah pa ni neki posebenga učinka. :? sem bolj razigrana in še bolj gobčna kot ponavad.. =) pa običajno pazim ostale nesrečneže, ki jim želodec ne dopušča pretiravanja ali mešanja.. :wink:
mrtvo pijana sm bla pa samo enkrat in to na morju.. vem samo, da sem bla prepričana da sm šla spat v svoj šotor, pa sm zutri ugotovila, da sm se zmotila :eek: in cajtala sm se pol do konca dopusta, pa še zdej ne morm jegra pit.. :D
christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 09. Nov. 2007 19:48

ja se je že nardil kdaj .
lah pa sam rečem :

i'd like to meet myself when i get seriously drunk !!! :lol:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Nov. 2007 20:01

jst sm pa mela svoje cajte, ko sem se ga med vikendi z držbo kar dostkrat nacedila :D sploh če smo šli kam žurat, ker v nasprotnem primeru če bi bla trezna, nebi zdržala celo noč in bi ob enih že dam tišala zarad zaspanosti.
Bruhala sem sicer dostkrat ampak nikoli od preveč popite pijače, ampak vedno samo ko sem prišla še malce okajena domov in se mi je vrtelo in mi je postalo slabo, pa še to vedno an silo in nikoli sama od sebe.
Ko se ga napijem se vedno spomnim vsega, delala sem pa tud že kakšne uslarije, katerih verjetno trezna nebi, ampak vseeno niso bile nevemkolk grozne :)

drgač pa zdej se tud pritaknem alkohola več ne že zihr kakšno leto, sam ob kšnih spešl priložnostih.zadnjič sem spila tri redbull vodke pa en bandidos pa mi ej blo tok slabo da grob, ampak sm bla pa čist trezna :? skratka, not for me anymore :)
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 09. Nov. 2007 22:15

Tako pijana, da bi bruhala ali da bi bila "koma" se nisem bila. Se mi je pa dogodilo, da sem bila tako pijana, da sem naslednje jutro sedela na robu postelje, mocno razmisljala o prejsnjem veceru, se po korakih "po-spomnila" celega vecera in me je imelo :unknown: :oops: :D

Od takrat naprej v bistvu skoraj ne pijem vec alkoholnih pijac (mogoce kak kozarcek, 2x, 3x letno) :D
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 09. Nov. 2007 22:46

Parkrat bil totalno napit. Zadnje čase pijem alkohol po meri, pa še za to mora bit dobra družba.
Uporabniški avatar
nora_ovca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005
Kraj: na sončni strani alp

Neprebrana objavaNapisal/-a nora_ovca » 09. Nov. 2007 23:16

pa ja se zgodi ko si mlad paneumen, zdej sm pa sm še mlada, glede alkohola sm se pa skulirala odkar mam izpit
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 10. Nov. 2007 10:41

Pr meni je tko..nikol se še nism tok napila da še zase nism vedla. Sm pa se napila tok d sm bruhala kt vidra, res, groza. Kar neki. Use skupi se mi je to tok zamerl, da se ne maram več napit. Zdej sam še tko kej spijem, za okus, pa mogoče za mal sprostitve..U takem smislu,no.. Brezveze se mi tudi zdi,da se pol ne spomnč nič. Sam je pa žalostno, ko vidiš nekoga ki pojma nima kaj se dogaja okoli njega,ko se napije. Sej zto je tud tolk lažje za kašne tatiče, al pa spolne obsedence, in je to tud nekak delni vzrok kko lhko pride do tazga dejanja. Moja sošolka je pršla u diskač, js sm bla zravn, ona je tam neki cincala, js sm sam gledala k je ženska zgledala prou bedno. u ponedelk u šoli je rekla da se ne spomn še tistga, kko je domou pršla.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 10. Nov. 2007 11:54

Da sem kozala po alkoholu, se je zgodilo (rmx-i alko + tablete, antibiotiki, mešanje pijač, lalala + slab želodec), da bi bla pa tak zgejena, da se česa nebi spomnila ali pa da bi mogla na pumpanje it, to pa ne.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 10. Nov. 2007 12:44

Ne pijem alkohola nikoli & nikdar (pa tudi raznih sokov in ostalih brezveznih zvarkov, ne :D )...

Če je pa npr. le kot 'začimba' v kaki sladici, me pa ne moti...
No, zaradi sladice še nisem bila pijana :P ...
Uporabniški avatar
MAJAmazing
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MAJAmazing » 10. Nov. 2007 13:42

ooo jst sem se tut ž vlkrat, sploh v gimnaziji...prvič sem se ga koma v prvem letniku, pač itak bruhala pa vse, nič se nisem spomnala, vem da sem mela potem presekano ustnco...in zdej se tega še vsiiii spomnejo, od tega pa je 7 let :oops: no pol pa itak so me še doma vidli kaka sn bla...drgač pa se mi je ž vlkrat zgodlo da sn pršla v pon. v šolo pa so se mi vsi smejali :oops: no še sreča so se ponavadi meni in moji prjatlci :lol: čeprav zdej pa se ga že dolgo sploh nisn napila, edino za novo leto...sam pač mi je ful grozno, ker pol drug dan cel dan bruham in me je tko strah tega, da sn ful previdna...ker takrat bi najrajš umrla :cry:
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 10. Nov. 2007 15:38

beba24 napisal/-a:ja baucyka mas prav treba se je malo znoret, ker ce ne zdaj pa pac pri 50 letihheheh.
v glavnem enkrat sem bila koma drugace pa se mi je full zamerlo, ker sem vidla eno zensko pijano taaaaaaaakkk fejst da sedet ni mogla.pa sem se malo zamislila ,da res grdo zgleda za zensko!v mejah normale vse gre

ALOOO kdo pa pravi da bi se sam moški lahko napili,nič ne zgleda bol grdo če je pijana punca kot če je pijan fant...to mi gre pa res na jetra da mi ljudje pravijo punca si pa piješ :S

pijem sicer kr velik,tut pijana sem pogosto,sam še nikoli nisem bla v taki meri pijana da bi mogu kdo skrbet za mene,al da nebi mogla hodit karkoli takega,znam poskbet za sebe.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov