Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste se že kdaj napili da niste vedeli zase?

da
156
56%
ne
110
39%
se ne spomnim :)
13
5%
Skupaj glasov : 279

Uporabniški avatar
nassst.93
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2008
Kraj: MP

Neprebrana objavaNapisal/-a nassst.93 » 21. Maj. 2008 18:46

al sm napisala da je ogled na lastno odgovornost :D ja upam da ne bom spremenila mnenja :D ker če bom enkrat pala v alkohol ne bom mogla kmal vn
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 21. Maj. 2008 21:33

ene parkrat je bla res koma ja :D ampak majke.. najslabši možni filing. je blo že parkrat ko sem molila, da bi me strela vdarla al pa nekaj, da nebi rabla več tak trpet :D hvalabogu aso se zadeve zadnje leto malo umirile..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 24. Maj. 2008 17:46

Chjaaa, kaj bi človek reko...
Mislim, da za en večer mi fali par sekundic filma, ampak nič posebnega in nič hudega.
Ponavadi se mi pred izgubo spomina tako ali tako oglasi želodec, da je čas da zaključima, ker če ne boma mogla vse skup dat ven, kar sma celi večer se mantrala dajet noter :D . Zmeraj do sedaj je prej prišla blokada želodcu, kot pa spominu (razen za tisti primer ko mi fali par sekund).
Nerada mešam alkohol (npr. pivo pa žganje). Če pijem pijem celi večer pir ali vino (ali čisto ali mešano z bubble pijačo).
Ko sem pjana (hvala bogu!) ne delam bedarij, razen da na začetku lapam kr tk neki, pole pa sploh ne lapam več :D . Ehhh, če veš, kako pit, da nimaš ne vem kakih posledic, se ti drinka ne more zasrat.
Drugače pa jaz na pumpanju nikoli nisem bla, tovrstno pitje se mi zdi popolna bedarija, da te morajo potem na pumpanje pelat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 24. Maj. 2008 17:48

meni je najhuje, ko sem pijana, pridem domov, hocem spat in...vse se vrti, slabo mi postane 10x bolj, ampak spi se mi pa fuuul :D
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 24. Maj. 2008 19:20

nassst.93 napisal/-a:dobr da se še nekdo strinja z mano. men je brez veze da grem na eno party in me tm siljo dej pij. če pač nočm me ne rabjo silt.

glejte na lastno odgovornost! klele mate pa kaj lahko naredi alkohol. za vse to ni seveda kriv alkohol v velikih merah zadnje čase pa je.
http://www.albertastars.com/posts.php?forum=4&topic=620

Ojoj, kr streslo me je pa še kr sem v šoku.Drugič bom raj upoštevala napis "na lastno odgovornost" :pale: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 24. Maj. 2008 19:39

zj sem sla tole stran odpirat :eek:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 24. Maj. 2008 19:42

Jeje, to so napopali najbolj gadne slike kaj jih je možno na kup, da bi čim bolj dramatično prikazali kaj vse se dogaja na cestah in da bi folk srečala pamet...
sanys
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sanys » 26. Maj. 2008 6:48

o bed :?

kašne slike.....

:? :? :? :? :? :?
katja_rozica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a katja_rozica » 30. Maj. 2008 8:27

slike res niso najbol lepe ne ampak če maš namen pit pusti avto doma!!!saj jaz za sebe vem da ga vedno ko mam namen pit......

hja koma pijana sem bla parkrat...ni pohvalo ampak maldost je norost in treba jo je uživat...kdaj če ne zdaj.....????

1 sem bla orng nacejana ko sem praznovala 17 pa se zgodi mal filma fali ampak na pumpanje pa nikol nisem šla

2 v čatežu ko smo z kolegicami tovkle po jegru....se zgodi ampak zagravžo se mi pa ni...hehe....blo je noro dogajalo nam je spomnem se bl mal zadnega dela večera ampak fajn je blo...

3 ko je ena od best frendic povedla da je noseča....ufff takrat pa sem orng prekoračla mejo sam mela sem se pa lepo spala sem samo3 ure se vsa pijana sem mogla it v službo ( gostilno ) tak da ne si predstavlat kok sem nosla pladne...jao....sam so vsi vedli zaka se gre tko da mi je blo oproščeno.....sam blo je pa noro...

pa se bi se dlo nastevat sam se mi zdi da bom spadla kronik kar pa nisem pijem ga neivečkrat med poletej ko je res čas za žura pa novo leto pa za rd.....drgač pa bl malo kak kozarček za nazdravit.....sei pravim zdei je vlko manj tega alkohola kot pa ko sem bla še sredna šola takrat pač moreš probat kaj ti je všeč on kai ne

za nič kar se maredla pa kolkokrat se bla pijana mi ni žav ker sem se mela takrat fain pa se sedai se rada smejim na tisti račun....

UŽIVAJMO DOKLER SMO MLADI...........
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 31. Maj. 2008 10:31

če že pijem pijem zmer sam tok da sm mal bl vesela ..nikol ne delam kšnih čudnih da bi se pol nasledn dan toukla po glau al pa kej

manka mi pa vsega par sekund ..takrt k bla prvič pa zadnič pred lipo not pa nismo pršl ja ..no drgač se pa zmer vsega spomnm

nevem nekak nimam želje da bi me pol še 3dni glava bolela pa da bi mi drugi pol govorl kaj sm delala no
Uporabniški avatar
~lucka~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ~lucka~ » 01. Jun. 2008 8:27

js sm bl do zdej le enkrt tko pijana da nism vedla zase. in mi je blo ful bad tko da zdej spijem le tolko da pridem do stopnje slavčka :D
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 01. Jun. 2008 9:59

Točno en tedn nazaj sm zarad toksikacije z alkoholom prstala v bolnici. Bla sm res, koma od kome. Povrh usga sm še uspavala uzela baje. Jst se nč ne spomnm. Spomnm se sam, da sm se ob štirih zjutri zbudila v bolnici. Kaj se je dogaja pred tem nimam pojma, vem samo, kar so mi pol povedal.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 01. Jun. 2008 11:37

To se je tudi moji sestrični zgodilo ja. Pa sploh ni tolko pila, sam ni nč jedla, pa še vročina je bla (napili so se zadnji šolski dan) in ko je šla z vlaka, je sam dol padla. Sej je niso spumpali, ampak je menda dobila neko inekcijo za razstrupitev. Ful grozno! Meni se je sam enkrat zgodilo, da sm se tko zelo napila, da mi je zginlo par ur lajfa in upam, da je blo prvič in zadnjič, ker to je bil pa res najhujši filing...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 01. Jun. 2008 23:13

meni se je vceraj zgodilo, da sem bila cist koma. ful se grozno pocutim, ker me je folk vidu v takem stanju. verjetno se mi bo alkohol uprl za dolgoooo casa.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 02. Jun. 2008 7:13

Ah pijanost je čist fletna stvar, če ga znaš pit. Jest k ga pijem se mam zmer ful dobr, brez kakršnih kol slabosti al pa komiranja... dobr mogoče se kdaj pojavi kaka luknja v spominu, ampak to res redko, če ga je že preveč.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov