Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Ene 2x se je zgodilo da res nism vedla zase, da sm mela luknjo v glavi..
Pa sm si rekla nikoli več. Sej še vedno pijem, samo v mejah normale, kr čene delam neumnosti in mi je vedno grozno poslušat kaj vse sm delala prejšnji dan.
Sploh pa tudi meni mi je grdo videt pijano žensko k kje bruha al kej podobnega..
Pa sm si rekla nikoli več. Sej še vedno pijem, samo v mejah normale, kr čene delam neumnosti in mi je vedno grozno poslušat kaj vse sm delala prejšnji dan.
Sploh pa tudi meni mi je grdo videt pijano žensko k kje bruha al kej podobnega..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz tudi nikoli!! Sploh ne vem, kaj je fora v njem: niti ni dober, pa še škodljiv.
Edino, kar mi je recimo dobro, je koktajl BBC ali pa Jakončičeva Karolina, vendar v mejah normale ali pa še manj.
Smilijo pa se mi najstniki, ki so prepričani, da so težki heroji.
Edino, kar mi je recimo dobro, je koktajl BBC ali pa Jakončičeva Karolina, vendar v mejah normale ali pa še manj.
Smilijo pa se mi najstniki, ki so prepričani, da so težki heroji.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
js osebno mislim, da sm morala to dat čez.. da vem, da mam neko mejo, da se zavedam posledic.. ...mam normalno mejo zdej.. mal je tud verjetn odvisno, kdaj začneš pit. Če si starejši, zaideš v neko družbo, kjer ruknejo vsakič ene par.. ti pa nikoli ne piješ ali se bohnedaj nisi nikoli napil pol je mal kriza.
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Pijem ja. Oz. sm se včer zvečer nalila. Pa ne tok da nebi zase vedla. Sej najprej se sploh nism hotla ampk mi je zapasal pa sm šla s svojim f** frendom na " kavo" pol so se začele pa red bull vodke. tko js like spila7 red bull vodk + eno sm razbila uglavnem zabavno je blo pa še pol je sex bolš.
Pol je pa še kolegica pršla s tipom ,. vsi so pil kafe pa sok js paaa wiiiiii.
Pol je pa še kolegica pršla s tipom ,. vsi so pil kafe pa sok js paaa wiiiiii.
- veronika_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2008
Ja, pijem, sam nikol tok, da ne bi vedla kaj se dogaja okoli mene. Se zgodi da mam kšno lukno v spominu, sam nč hujšega. Mogoče enkrat, sm mau preveč substanc zmešala, sm sicer dojemala kaj se dogaja ampak sm bla čist adijo...
Mi je pa tut grozng gledat, sploh mlade punce, na mrtvo pijane. Čeprou sm mela jst tut sošolke v gimnaziji k so si vsak konc tedna kupile litrco in pile tok dolg da so bruhale...
Mi je pa tut grozng gledat, sploh mlade punce, na mrtvo pijane. Čeprou sm mela jst tut sošolke v gimnaziji k so si vsak konc tedna kupile litrco in pile tok dolg da so bruhale...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
V ranih rosnih letih sem se samo enkrat napil toliko da zase nisem vedel...pa še to samo zato ker sem prej viski-colo pil potem pa šampanjec čez in to je bilo pa konec potem
Ko grem ven spijem toliko da sem dobre volje...včasih malo več če pijem redbull-vodko ker nikoli ne veš kdaj bo tista meja prišla....potem pa ko začutim da sem na meji pa začnem vodo piti ali pa kakšne soke ali kaj takega
Sem tak človek da se moram imeti pod kontrolo ne maram tega da zase ne vem in da se ne zavedam samega sebe nasplošno in svojih dejanj.
Ko grem ven spijem toliko da sem dobre volje...včasih malo več če pijem redbull-vodko ker nikoli ne veš kdaj bo tista meja prišla....potem pa ko začutim da sem na meji pa začnem vodo piti ali pa kakšne soke ali kaj takega
Sem tak človek da se moram imeti pod kontrolo ne maram tega da zase ne vem in da se ne zavedam samega sebe nasplošno in svojih dejanj.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Uff js sm učasih mela prave dogodivščine in me je kr mal sram, ko zdej pomislim na to. Večkrat se mi je zgodil, da se dejansko kakih 3-4ih ur sploh nism spomnala.
No zdej od kar sm s tem fantom sm se precej zresnala in ne počnem več takih oslarij.
Sicer še itak spijem kej ampak le takrat, ko greva skupi ven, pa še takrat do neke meje, potem pa tud js preklopim na vodo.
No zdej od kar sm s tem fantom sm se precej zresnala in ne počnem več takih oslarij.
Sicer še itak spijem kej ampak le takrat, ko greva skupi ven, pa še takrat do neke meje, potem pa tud js preklopim na vodo.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ma zdaj že dolgo nisem pila tako, da bi bila pijana. Še takrat ko sem pijana in me en mal zanaša, se vedno vsega spomnim kaj sem govorila in kaj sem delala in potem mene drugi sprašujejo, kaj so delali kdaj, ker se sami ne spomnijo. Grem pit in lahko ful spijem (ker zdaj že par vikendov hodim ob petkih IN sobotah ven in se mi je želodec navadil na alkohol), ampak nekako znam met vmes premor oz. pijem kolikor mi paše (nazadnje sem pila whiskey z Oro, drugače pa imam najraje Laško, Becks, Juice vodko, da o raznoraznih koktajlih niti ne govorim, ker jih naravnost obožujem!).
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
veronika_ napisal/-a:Ja, pijem, sam nikol tok, da ne bi vedla kaj se dogaja okoli mene. Se zgodi da mam kšno lukno v spominu, sam nč hujšega. Mogoče enkrat, sm mau preveč substanc zmešala, sm sicer dojemala kaj se dogaja ampak sm bla čist adijo...
Nazadnje ko smo s kolegi pili, je ena obležala (ziher ni bla stara več kot 15 ali 16 let) na avtobusni postaji na klopi in ko smo čez eno uro šli iz lokala in spet mimo nje, jo je šele takrat prišla ena budit (če jo je poznala ne vem). Mislm to pol ni žur, če se napiješ, da ne veš zakaj si pil in se sploh nimaš fajn.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov