Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nannya-1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
Jim hormoni nagajajo. Se pa tudi jaz sprašujem, kje so starši današnje mladine.~NIA~ napisal/-a:5 minut za njimi so šle pa še 3 smrklce z gimnazije, k so 1.letnik.. in use pametne oh in sploh, kadijo, pijejo..
sam jst jim pač alkohola ne dam, pa ne zato ker ne stežemo mlajšim od 18, ampak iz principa ne.. kr se nosjo kot kure..
ena se ga je zadnč tok nabila da je mizo razbila (kr so steklene) bruhala v lijak na wcju,.. zuni bruhala, razbila kozarce.. pa je stara 15 let (če je že)..
mislem tud kje ma tastare, do 2h zjutri v baru.. ?
sej mi smo tud bli kšn vikend pr 15ih celo noč zuni, ampak to je blo 3x na let ne pa vsak vikend..
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Jst tud u petek.Teemmaaa,to se ne spomnem kako sm domov pršla,vem da sm taksistu dala 7€ pa pol sm bla že kr na pojstli pa sm se slačla,sam me je zmankal .Sm se zjutri zbudila u tangicah pa srajčki.Pa še spomnla sm se ,da je kolega plaču ustopninu za bakus sam da sm šla lohk jst lulat.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men so pijane zenske tko grde! pa ne govorim zj o tisti pijanosti ko si pac malce bolj rapzolozen, ampak spakovanje, bruhanje, sexanje z nekom, ki se ga pol ne spominjas in tako naprej je pa..OGABNO, se trikrat bolj ogabno pa je pri punckah starih 15, 16,17,...ki mislejo da so stem odrasle in da bodo dobile tipa na ta nacin (ja, sej ga bodo, njemu se bo pa super zdel k se mu sploh ne bo treba mucit za sex pa se pol ne bo imeu problemou s klici in smsji in takimi bedarijami)
Zivljenje je piskotek!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Inaa, sej meni je tudi to ful grdo, ampak se mi je useeno že zgodilo . Tako da zdej bolj pazim, ker mi je res grdo vidt eno žensko ful zrihtano, pol pa kumej hodi in bruha.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
inaa napisal/-a:men so pijane zenske tko grde! pa ne govorim zj o tisti pijanosti ko si pac malce bolj rapzolozen, ampak spakovanje, bruhanje, sexanje z nekom, ki se ga pol ne spominjas in tako naprej je pa..OGABNO, se trikrat bolj ogabno pa je pri punckah starih 15, 16,17,...ki mislejo da so stem odrasle in da bodo dobile tipa na ta nacin (ja, sej ga bodo, njemu se bo pa super zdel k se mu sploh ne bo treba mucit za sex pa se pol ne bo imeu problemou s klici in smsji in takimi bedarijami)
meni tudi...meni se frendice na žurih prou smilijo že, k se ga tko napijejo, d sploh ne vejo za sebe...in so celo noč zuni in bruhajo...res super preživet večer...potem se pa u šoli hvalijo, d kej so delale, d ku so se mele fajn, smejijo njihovim prigodam...žalostno res...meni se mi ne zdi smešno d je kdo mrtvo pijan ležu na kavču in so jo vsi šlatali k so pršli mimo...
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Mah v sredni soli je pac to neki normalnga, da sprobas kako je bit pijan in ti pol dogaja in wiu wiu kok smo veseli in ceu svet je lep In v tem ne vidim nc napacnega, ker vecini cez cas postane jasno, da je to v resnici bedno in nima nekega globjega smisla in da se s tem ne da odkrit modrosti zena. Vecji problem se men zdi to, da nekateri v tem se vedno iscejo modrost zena, cetudi so ze zdavnaj iz sredne sole oz pruga letnika faksa.
Je res, da marsikatera najstnica nardi neumnost v stanju pijanosti in tut je res, da je zelo neokusno pogledat napacano in namaskarano najstnico v stiklih s flaso u roki, po moznosti na kakem parkiriscu, ampak tle morjo odgovornost nekak prevzet starsi. No zlo neokusno je vidt tut starejso zensko v enakem stanju, sam tle nekak niso vec starsi odgovorni.
Jz se ne spomnem kdaj sm bla nazadnje pijana, verjetno par let nazaj Mi je pa zlo prijetno oz skor obvezno ob kosilu spit kozarc rdecga vina, ker mi res nenormalno pomaga za prebavo.
Je res, da marsikatera najstnica nardi neumnost v stanju pijanosti in tut je res, da je zelo neokusno pogledat napacano in namaskarano najstnico v stiklih s flaso u roki, po moznosti na kakem parkiriscu, ampak tle morjo odgovornost nekak prevzet starsi. No zlo neokusno je vidt tut starejso zensko v enakem stanju, sam tle nekak niso vec starsi odgovorni.
Jz se ne spomnem kdaj sm bla nazadnje pijana, verjetno par let nazaj Mi je pa zlo prijetno oz skor obvezno ob kosilu spit kozarc rdecga vina, ker mi res nenormalno pomaga za prebavo.
-
habibi7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Uf tolk da se mi je film utrgal (nism vedla kaj se je dogajalo) sem se ga 2x na privat žurkah, tam 2.,3. letnik SŠ, sem bila pa s fantom. Tiste čase smo bili kar veselo razpoloženi ob vikendih.
Jah leta delajo svoje, zdaj pa ful malo pijem, par pijačk, 2x na mesec, mi ne paše več. Nazadnje sem se ga konkretno novembra.
Jah leta delajo svoje, zdaj pa ful malo pijem, par pijačk, 2x na mesec, mi ne paše več. Nazadnje sem se ga konkretno novembra.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Tak fejst se nisem napila nikoli, da za sebe nebi vedla. Smo pa kr dosti spili ko smo ven hodli v tistih starih dobrih casih. Se je pa kolegica na maturancu tak hudo napila da sploh ne ve kak je domov potem prisla, pa moj se je enkrat za 1.maj tak napil da mi je zaspal na poti domov (?).. To mu se danes nisem cisto oprostila.. Da sem mogla ob 8h al 9h zjutraj sred mesta na klopci sedet zarad njega
Zdaj pa tak ne pijem sploh nic. Niti za roj. dan, nic. Edino za novo leto smo nekaj spili, pa itak nisem rabla dosti da sem bla dobre volje.
Ne maram alkohola.. Iz razlicnih razlogov pac..
Zdaj pa tak ne pijem sploh nic. Niti za roj. dan, nic. Edino za novo leto smo nekaj spili, pa itak nisem rabla dosti da sem bla dobre volje.
Ne maram alkohola.. Iz razlicnih razlogov pac..
Hello, 911. I''m on fire!
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
tok pijana da se ne bi zavedala, pa bi mela luknje v spominu, še nisem bla... drgač pa se za dobro voljo skor vedno ko smo uzuni neki spije...
mam srečo, da mam blokado v grlu, ko je dovolj ,se mi ustavi pit... in ne morem spravit v sebe nič drugega kot vodo.
mačka sem mela do zdej po moje 4x. od tega enkrat tigra, da sem bla cel dan taka čudna.
mam srečo, da mam blokado v grlu, ko je dovolj ,se mi ustavi pit... in ne morem spravit v sebe nič drugega kot vodo.
mačka sem mela do zdej po moje 4x. od tega enkrat tigra, da sem bla cel dan taka čudna.
LOVE hurts
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov