Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste se že kdaj napili da niste vedeli zase?

da
156
56%
ne
110
39%
se ne spomnim :)
13
5%
Skupaj glasov : 279

Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 04. Mar. 2008 23:06

~NIA~ napisal/-a:5 minut za njimi so šle pa še 3 smrklce z gimnazije, k so 1.letnik.. in use pametne oh in sploh, kadijo, pijejo..
sam jst jim pač alkohola ne dam, pa ne zato ker ne stežemo mlajšim od 18, ampak iz principa ne.. kr se nosjo kot kure..
ena se ga je zadnč tok nabila da je mizo razbila (kr so steklene) bruhala v lijak na wcju,.. zuni bruhala, razbila kozarce.. pa je stara 15 let (če je že)..

mislem tud kje ma tastare, do 2h zjutri v baru.. ?
sej mi smo tud bli kšn vikend pr 15ih celo noč zuni, ampak to je blo 3x na let ne pa vsak vikend..
Jim hormoni nagajajo. Se pa tudi jaz sprašujem, kje so starši današnje mladine. :eek:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 04. Mar. 2008 23:57

v petek. sploh nisem dosti spila. ampak mam celonočni blackout. po dolgem času sem spet karkoli spila, pol pa se mi to zgodi. never again. :?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 05. Mar. 2008 9:50

Jst tud u petek.Teemmaaa,to se ne spomnem kako sm domov pršla,vem da sm taksistu dala 7€ pa pol sm bla že kr na pojstli pa sm se slačla,sam me je zmankal :D .Sm se zjutri zbudila u tangicah pa srajčki.Pa še spomnla sm se ,da je kolega plaču ustopninu za bakus sam da sm šla lohk jst lulat.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 05. Mar. 2008 14:01

men so pijane zenske tko grde! pa ne govorim zj o tisti pijanosti ko si pac malce bolj rapzolozen, ampak spakovanje, bruhanje, sexanje z nekom, ki se ga pol ne spominjas in tako naprej je pa..OGABNO, se trikrat bolj ogabno pa je pri punckah starih 15, 16,17,...ki mislejo da so stem odrasle in da bodo dobile tipa na ta nacin (ja, sej ga bodo, njemu se bo pa super zdel k se mu sploh ne bo treba mucit za sex pa se pol ne bo imeu problemou s klici in smsji in takimi bedarijami)
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 05. Mar. 2008 18:50

Inaa, sej meni je tudi to ful grdo, ampak se mi je useeno že zgodilo :(. Tako da zdej bolj pazim, ker mi je res grdo vidt eno žensko ful zrihtano, pol pa kumej hodi in bruha.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 05. Mar. 2008 22:21

no, iz napak se ucimo ane. to da zj delas na tem da se ne ponovi ti je ze 3/4 odpusceno :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 05. Mar. 2008 23:00

inaa napisal/-a:men so pijane zenske tko grde! pa ne govorim zj o tisti pijanosti ko si pac malce bolj rapzolozen, ampak spakovanje, bruhanje, sexanje z nekom, ki se ga pol ne spominjas in tako naprej je pa..OGABNO, se trikrat bolj ogabno pa je pri punckah starih 15, 16,17,...ki mislejo da so stem odrasle in da bodo dobile tipa na ta nacin (ja, sej ga bodo, njemu se bo pa super zdel k se mu sploh ne bo treba mucit za sex pa se pol ne bo imeu problemou s klici in smsji in takimi bedarijami)

meni tudi...meni se frendice na žurih prou smilijo že, k se ga tko napijejo, d sploh ne vejo za sebe...in so celo noč zuni in bruhajo...res super preživet večer...potem se pa u šoli hvalijo, d kej so delale, d ku so se mele fajn, smejijo njihovim prigodam...žalostno res...meni se mi ne zdi smešno d je kdo mrtvo pijan ležu na kavču in so jo vsi šlatali k so pršli mimo... :?
Uporabniški avatar
ZEAST
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ZEAST » 06. Mar. 2008 9:08

Mah v sredni soli je pac to neki normalnga, da sprobas kako je bit pijan in ti pol dogaja in wiu wiu kok smo veseli in ceu svet je lep :D In v tem ne vidim nc napacnega, ker vecini cez cas postane jasno, da je to v resnici bedno in nima nekega globjega smisla in da se s tem ne da odkrit modrosti zena. Vecji problem se men zdi to, da nekateri v tem se vedno iscejo modrost zena, cetudi so ze zdavnaj iz sredne sole oz pruga letnika faksa.

Je res, da marsikatera najstnica nardi neumnost v stanju pijanosti in tut je res, da je zelo neokusno pogledat napacano in namaskarano najstnico v stiklih s flaso u roki, po moznosti na kakem parkiriscu, ampak tle morjo odgovornost nekak prevzet starsi. No zlo neokusno je vidt tut starejso zensko v enakem stanju, sam tle nekak niso vec starsi odgovorni. :D

Jz se ne spomnem kdaj sm bla nazadnje pijana, verjetno par let nazaj :D Mi je pa zlo prijetno oz skor obvezno ob kosilu spit kozarc rdecga vina, ker mi res nenormalno pomaga za prebavo. :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 06. Mar. 2008 9:50

Pa da ne bo pomote... tudi tipi pijani ku kante niso nč bolj lepi... :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
ZEAST
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ZEAST » 06. Mar. 2008 9:53

Definitivno! :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 06. Mar. 2008 14:26

moi T napisal/-a:Pa da ne bo pomote... tudi tipi pijani ku kante niso nč bolj lepi... :D.

seveda :) sej smo za enakopravnost :D
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 07. Mar. 2008 1:10

Uf tolk da se mi je film utrgal (nism vedla kaj se je dogajalo) sem se ga 2x :oops: na privat žurkah, tam 2.,3. letnik SŠ, sem bila pa s fantom. Tiste čase smo bili kar veselo razpoloženi ob vikendih.
Jah leta delajo svoje, zdaj pa ful malo pijem, par pijačk, 2x na mesec, mi ne paše več. Nazadnje sem se ga konkretno novembra.
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mgerdevi » 08. Mar. 2008 16:42

js pa samo enkrt pa še to je bilo preveč...
pač sm zblebetala neki nekomu kr bi blo bolše da nebi...jah jebi ga...

ma zdej pa ponavadi pazim tko da če se slučajno približavam tej meji se ustavim...
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 08. Mar. 2008 18:39

Tak fejst se nisem napila nikoli, da za sebe nebi vedla. Smo pa kr dosti spili ko smo ven hodli v tistih starih dobrih casih. Se je pa kolegica na maturancu tak hudo napila da sploh ne ve kak je domov potem prisla, pa moj se je enkrat za 1.maj tak napil da mi je zaspal na poti domov (?).. To mu se danes nisem cisto oprostila.. Da sem mogla ob 8h al 9h zjutraj sred mesta na klopci sedet zarad njega :x
Zdaj pa tak ne pijem sploh nic. Niti za roj. dan, nic. Edino za novo leto smo nekaj spili, pa itak nisem rabla dosti da sem bla dobre volje.
Ne maram alkohola.. Iz razlicnih razlogov pac..
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 09. Mar. 2008 19:59

tok pijana da se ne bi zavedala, pa bi mela luknje v spominu, še nisem bla... drgač pa se za dobro voljo skor vedno ko smo uzuni neki spije...
mam srečo, da mam blokado v grlu, ko je dovolj ,se mi ustavi pit... in ne morem spravit v sebe nič drugega kot vodo.

mačka sem mela do zdej po moje 4x. od tega enkrat tigra, da sem bla cel dan taka čudna.
LOVE hurts

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov