Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 174 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
nassst.93 napisal/-a:nevem v čem je poanta da se ga nažrete? žurat se da tut brez alkohola. js osebno nimam nč proti alkoholu in moji prijatelji se ga velikrat nažrejo pač če jim paše naj se...men pa pač to ni kul zto tut ne pijem
Ok, ti maš 15 let. Takrat tud js nism pila noro
-
nassst.93 - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2008
- Kraj: MP
ne gre se za to kok sm stara gre se za to kaj maš ti v glavi. če si ti kdaj vidla kako fotr upiije ker je pijn in se kregajo razbijajo z vrati, da ti umre ljubljena oseba zarad alkohola in cigaret! a se ti po tem zdi vredno pit? men ne
-
Fusion - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
- Kraj: Gorenjska
nassst.93 napisal/-a:ne gre se za to kok sm stara gre se za to kaj maš ti v glavi. če si ti kdaj vidla kako fotr upiije ker je pijn in se kregajo razbijajo z vrati, da ti umre ljubljena oseba zarad alkohola in cigaret! a se ti po tem zdi vredno pit? men ne
Ja nisi edina k to pozna pa verjem pa d obstajajo tut taki k smo se ravn ZRD TEGA tako napil d nismo zase vedl stvari so tut drugacne.
Pa ni tok ponos velik bol je d se iogibas lakohola se posebi zto ker tok stare k si ti zdej misljo d morjo bit skoz nabasane d so kul. Tko d respect.
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
marypa napisal/-a:nassst.93 napisal/-a:nevem v čem je poanta da se ga nažrete? žurat se da tut brez alkohola. js osebno nimam nč proti alkoholu in moji prijatelji se ga velikrat nažrejo pač če jim paše naj se...men pa pač to ni kul zto tut ne pijem
Ok, ti maš 15 let. Takrat tud js nism pila noro
jaz sm pa ravno pri 15 bila na vrhuncu mojega pijančevanja,medtem ko zdej res malokrat pijem
sej se ga še kdaj nasekam(v meji normale),samo takrat smo se ga pa res vsak vikend pri prijateljici nasekavale z vinom
-
nassst.93 - Sramežljivka
FUSION hvala da je še nekdo k tko razmišla k js... in kaj nardite tisti k pijete pač greste nekam kjer se ga nasekate ka pa pol? a se vam ne zdi škoda dnarja za usak vikend? men se zdi to brez veze. moj deda je piu in kadil => nakonc je umru z rakom...že zarad tega nočem pit ker mam neko spoštovanje do njega ker ni vedu kaj dela sicer je biu 20 let brez alkohola in cigaret ampk useen... nakonc pa vsi drugi trpimo njegovo izgubo
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js ful dolg sploh nism alkohola probala,pr 16 sm prvič bol tak,pa še to ful mal in redko. Zdj sm pa štirkrat bla mal omotična: trikrat zato kr nism prej nč jedla ceu dan,pa enkrat kr sma s kolegico kadile. Pa to se mi je vrtel zato,kr sm prvič kadila pa mešale sma,pa prej smo ceu dan hodil po Bavarski pa sma bol mal jedle.
Se pa znam ustavt tm ku je meja. Kr mi ni fore,da ne bi vedla za sebe,pa da bi se klej nrdil, men al pa drugim.
Se pa znam ustavt tm ku je meja. Kr mi ni fore,da ne bi vedla za sebe,pa da bi se klej nrdil, men al pa drugim.
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
mi smo se prvič napil po valeti..in takrt me je tok glava bolela..ma usee ne sam glava da se od takrt nism napila več..samo u izi..pa tud zdj k grem vn mi je full grdo vidt žensko pijano pa da ve za sebe..alpa da jo drug dan uprašaš kako si se mela ja ful dobr nism vedla zase..
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
^^pa da ve za sebe * pa da neve zase
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Jaz zelo redko kaj spijem (od novega leta sploh nisem še niti kaplice alkohola, ker sem se odločila, da ne bom več pila), ker mi sploh ne paše. Malo več sem popila le na after-ju od maturantskega plesa, na maturantski paradi in na sošolkini zabavi za rojstni dan. Pa nikoli nisem bruhala, vedno sem se vsega spomnila in nikoli nisem imela mačka.
Sem pa enkrat šla po službi s kolegi na pijačo in sem spila samo 1 pivo, pa ko sem vstala, da bom šla na wc, ugotovim, da se mi vrti. Ampak je bil vzrok to, da nisem že več ur nič jedla.
Me pa čudi, kako se nekateri ljudje zgražajo nad tem, da sem se odločila, da ne pijem več alkohola in mi govorijo, da sem čudna.
Zame so čudni tisti, ki so vsak vikend pijani, potem se pa še hvalijo s tem.
Sem pa enkrat šla po službi s kolegi na pijačo in sem spila samo 1 pivo, pa ko sem vstala, da bom šla na wc, ugotovim, da se mi vrti. Ampak je bil vzrok to, da nisem že več ur nič jedla.
Me pa čudi, kako se nekateri ljudje zgražajo nad tem, da sem se odločila, da ne pijem več alkohola in mi govorijo, da sem čudna.
Zame so čudni tisti, ki so vsak vikend pijani, potem se pa še hvalijo s tem.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
V življenju se še nikoli nisem napila na mrtvo, tudi bolj pogosto sploh pijem alko. Mi pač ni, ker sem mela prevelike težave v družini zaradi alkohola in me res odbija. Že, da je okrog mene pijan folk mi gre na živce.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
nassst.93 napisal/-a:ne gre se za to kok sm stara gre se za to kaj maš ti v glavi. če si ti kdaj vidla kako fotr upiije ker je pijn in se kregajo razbijajo z vrati, da ti umre ljubljena oseba zarad alkohola in cigaret! a se ti po tem zdi vredno pit? men ne
ja to je res da ni pomembna starost. samo naj ti povem, da sem tud sama 16 let gledala kak se foter dnevo napijaval in pretepal mamo in delal eno veliko sranje. in verjemi da pred petemi leti, ko smo šle z mamo pa seko stran od fotra, alkohola res nisem prenesla, ne da bi še ga pila. samo danes je drugače. se ga napijem tu pa tam, ko je pač kaka priložnost, oz. ko pride taki dan. pa s tem ne delam nič slabega drugim, ker vem kje mam mejo in kaj lahko delam ko pijem. valda ga tudi žuram brez alkhola, ampak tu pa tam pa pogledam v kozarček, in s tem ni nič narobe.
drugače pa zelo zrelo razmišljaš, samo boš vidla čez par let, kak se ti bo obrnilo razmišljanje. pa to ne pomeni, da se boš podala v alkoholizem, samo pač drugačen pogled boš imela na situacijo.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
študentka20 napisal/-a:drugače pa zelo zrelo razmišljaš, samo boš vidla čez par let, kak se ti bo obrnilo razmišljanje. pa to ne pomeni, da se boš podala v alkoholizem, samo pač drugačen pogled boš imela na situacijo.
Zakaj bi se ji pa razmišljanje spremenilo?? Tega pa ne razumem. Misliš, da ni mogoče, da bi bil nekdo celo življenje proti alkoholu?
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ne ne mislim tega, podala sem samo svojo situacijo. kako se je pač meni zgodilo. nisem htela met celo življenje blokade pri alkholu, ker je pač foter alkoholik. pač sem sprejela to dejstvo, in ugotovila da če se napijem tu pa tam s tem ni nič narobe. vse v mejah normale. in zaradi tega se ne mislim podat v alkhol oz. bit alkoholik. pač tisti, ki pije naj pije, tisti ki pa je proti pa pač nena.
življenje je igra,igraj jo,
-
nassst.93 - Sramežljivka
dobr da se še nekdo strinja z mano. men je brez veze da grem na eno party in me tm siljo dej pij. če pač nočm me ne rabjo silt.
glejte na lastno odgovornost! klele mate pa kaj lahko naredi alkohol. za vse to ni seveda kriv alkohol v velikih merah zadnje čase pa je.
http://www.albertastars.com/posts.php?forum=4&topic=620
glejte na lastno odgovornost! klele mate pa kaj lahko naredi alkohol. za vse to ni seveda kriv alkohol v velikih merah zadnje čase pa je.
http://www.albertastars.com/posts.php?forum=4&topic=620
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
^^ Uff, tole je pa kr mal nagravžno. Sicer normalno prenašam take fotke, ampak pri teh se mi je pa res kar mal obrnilo.
Drugače se pa popolnoma strinjam s tabo, da ni potrebno spreminjati mišljenja. Tudi jaz ga nisem. Še vedno se lahko zabavam brez alkohola, kljub temu, da sem starejša od tebe.
Drugače se pa popolnoma strinjam s tabo, da ni potrebno spreminjati mišljenja. Tudi jaz ga nisem. Še vedno se lahko zabavam brez alkohola, kljub temu, da sem starejša od tebe.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Prvi neprebran prispevek • 174 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov