Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- La Stella
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2007
mene pa sam zanima kolikokrat ste se že napil tko zlo da zase niste vedli? so mogoče že koga od vas peljali na praznjenje želodca? skratka mal se razpište kako je blo... no, jst ful ne hodim neki dost ven, če pa že, pa pijem tko, da še vem zase v bistvu se nism še nikol napila u ibr, največ kar se sm je blo tko, da se mi je vrtel u glavi..
-
*Bejb* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2007
No, jaz sem se tako zelo napila samo enkrat. Bilo je prvič in zadnjič! Tako slabo mi je bilo, da sem se treznila še dva dni po tistem. Me je kar sram, ko se tistega spomnim, ampak kaj mormo... kar je blo je blo ane. Je pa me izučil, da več ne pijem alkohola velik - sploh ne žganja, slabi spomini. Skoraj bi pršlo do zastrupitve in niti predstavljat si nočem kako bi razočarala sebe in starše. Ampak dobr no... smo bli mladi pa neumni.
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Dvakrat. In obakrat za novo leto. Enkrat sem bila tako zelo, da so me nesli v avto in odpeljali domov (bratranec, kolega in kolegica), ker nisem bila sposobna hoditi, spomnim pa ničesar razen kar so mi kolegi povedal.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Nikoli! Ker mi ni fore in nikol nisem mela želje po tem! sploh pa tolk, da zase neb vedla, mislm,to je men čist cjooo, in da se ga človk tolk napije, da ga morjo pelat na praznjenje želodca...nimam besed. Nimam nč drugač prot temu, da folk pije, pač za dobro voljo, sproščenost...eni pač to ne znajo bit brez alkohola...saj ena mejapa tud more obstajat no. in nikol ne bom razumela kako se eni lahk hvaljo s tem kaka koma si bli, pa kaj so vse počeli, pa kok so kozlali itd...men se tak nedorasel folk smili!
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
jaz sem se že parkrat, najhuje je, ko potem poslušaš, kaj si delal, pa enim stvarem skoraj ne verjameš, če ti jih ne bi povedal nekdo, ki mu zaupaš sicer mi zdaj take stvari niso v ponos, ampak takrat pa mi je blo kr smešno, npr vgriznila sem kolega in kolegico, s tem da se sploh ne spomnim da bi istega kolega tisti večer videla. še vedno pa ne razumem, zakaj baje normalno hodim in govorim, spomnim pa se ne pa ne me skritizirat zdaj, včasih si je treba dat duška, vsak po svoje...bruham pa nikoli.
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
dvakrat čista koma. prvič na morju k sm pila sparjeno juice vodko,jao.drugič pa na pozdrav poletju k sm z'eksala dost jegra-mlado pa neumno,jebi ga.obe pijači sta se mi zamerli za ceu life.na pumpanju pa nism bla,niti ne poznam nobnga k bi biu,...
Free your mind...
-
*Bejb* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2007
Picaboo napisal/-a:Nikoli! Ker mi ni fore in nikol nisem mela želje po tem! sploh pa tolk, da zase neb vedla, mislm,to je men čist cjooo, in da se ga človk tolk napije, da ga morjo pelat na praznjenje želodca...nimam besed. Nimam nč drugač prot temu, da folk pije, pač za dobro voljo, sproščenost...eni pač to ne znajo bit brez alkohola...saj ena mejapa tud more obstajat no. in nikol ne bom razumela kako se eni lahk hvaljo s tem kaka koma si bli, pa kaj so vse počeli, pa kok so kozlali itd...men se tak nedorasel folk smili!
se strinjam. men je sicer ful žal za tisto, kar sem naredila - da sem se napila in se tega sramujem, ne da bi vsem razlagala okoli.. ampak treba je pozabit in iti naprej. sicer mi je blo tako slabo da sem bruhala, ampak od takrat nikoli več nisem bila pijana, ker v tem ne vidim nič zanimivega. pravzaprav redko kdaj sploh kaj spijem. bolj mi pašejo kakšni koktajli, drugega sploh več ne pijem, ker se mi je vse po vrsti zagabilo.
- beba24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
ja baucyka mas prav treba se je malo znoret, ker ce ne zdaj pa pac pri 50 letihheheh.
v glavnem enkrat sem bila koma drugace pa se mi je full zamerlo, ker sem vidla eno zensko pijano taaaaaaaakkk fejst da sedet ni mogla.pa sem se malo zamislila ,da res grdo zgleda za zensko!v mejah normale vse gre
v glavnem enkrat sem bila koma drugace pa se mi je full zamerlo, ker sem vidla eno zensko pijano taaaaaaaakkk fejst da sedet ni mogla.pa sem se malo zamislila ,da res grdo zgleda za zensko!v mejah normale vse gre
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz sem se nazadnje napila pred 3 tedni res do kome. Sicer se itak nic ne spomnim, ampak pravijo, da sem padla v nezavest. Pred tem pa tudi ne vem, kdaj je bilo. Sicer smo hodili pit vsak petek, ampak tako do kome pa sem se redkokdaj napila. Zdaj malo manj hodimo pit, recimo 1x ali 2x na mesec, vendar niti ne pogresam. Obcasno pa itak pase, da si kaj spijem.
Ravno takrat pred 3 tedni so me hoteli peljat na pumpanje, ampak so si potem premislili. Poznam jih nekaj, ki so bili na pumpanju. Grda zadeva.
Ravno takrat pred 3 tedni so me hoteli peljat na pumpanje, ampak so si potem premislili. Poznam jih nekaj, ki so bili na pumpanju. Grda zadeva.
You want me to be something I can never ever be.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene pa zanima kako človek lahko presodi, da je nekdo zraven tako pijan, da ga morajo peljat na praznjenje želodca? Jaz sem bila do zdaj samo enkrat (prvič in zadnjič) kar precej nažgana in sem obležala (no, bolje to, kot delat bedarije ), pa me je prijateljica spravljala k sebi (hvala bogu, da se je pojavila tam) z vodo. Ne vem pa, kako veš da je nekdo potreben pumpanja? Ne znam si predstavljati, ker je mojih prijateljev že veliko blo koma pijanih, pa se niso kaj dosti okoli sebe zavedali, ampak jih niso peljali pumpat.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 14. Jan. 2012 14:49, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hm...enkrat je bilo tako,ja. Da nisem vedela kako sem domov prišla, s kom, pa kako mi je uspelo sami priti v hišo
Drugače pa se napijem v mejah normale oz največ kar se mi zgodi, da se ne spomnim kaj+s kom sem se pogovarjala
Drugače pa se napijem v mejah normale oz največ kar se mi zgodi, da se ne spomnim kaj+s kom sem se pogovarjala
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Nikol, k ne pijem alkohola, ker mi je to bv. Sej, verjetn se velik ljudem zdim smešna/otročja itd., sam tko pač je. Sm pa ponosna na svoj nepitje . Je bla pa moja bivša sošolka tko pjana, da je po tleh zgrmela, pa tud vedla ni, da je kej blo ....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov