Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste se že kdaj napili da niste vedeli zase?

da
156
56%
ne
110
39%
se ne spomnim :)
13
5%
Skupaj glasov : 279

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 27. Feb. 2008 17:06

Ah jz se ga ponavadni na vseh teh družinskih srečanjih napijem, ker mi je ponavadi blazno dolgčas. In pol pijem, pa še stric mi skoz naliva. Pol so pa posledice tujkej. No dol pa še nisem padla na takih srečanjih. :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 27. Feb. 2008 18:40

Jaz sem lahko povsod pijana, samo na družinskih srečanjih ne. Tam sploh nimam volje sama piti. Sicer pa se dogaja, da se ga kar fajn narukamo. Od zadnje kome je sicer že pol leta, ker imam zadnje čase kar mero. Sem se naučila kaj in kako piti, da sem fajn pijana, a ne koma in da drugi dan ni mačka. Slava meni.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Star.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Star. » 27. Feb. 2008 18:59

jz sm se ga napila do mere..lih tok da mi je blo fajn..se mi je smejal..ampak se se mi je zamerl zarad mojga biusiga fanta =(
ugLaunm ena kolegica je stara 15 let in vsak vikend nacukana kt nevem kaj..men ni hujsiga kot da je punca pri 15ih nacukana da zase neve..poL jo pa vsi imajo za lahko ker se pusti slatat vsem po vrst.
mene vem da bi blo sram ce bi bla taka=/
nikoL nism bLa..in nikoL nebom taka=)
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 27. Feb. 2008 20:02

2-krat se mogoče kake urce ne spomnim. Ni pa se mi še zgodilo, da bi mela enpar ur temo (že trkam po lesu) :D .
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 27. Feb. 2008 22:35

No js se tiste 4x k sem se napila, use vem kaj sem govorila in kaj sem pocela, sam nisem mogla sama hodt :D

Opijanje do nezavesti, da ne bi vedla kaj pocnem, ni zame :tot:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 27. Feb. 2008 22:55

samo enkrat do sedaj sem se nalila do te mere, da nisem mogla sama hoditi in dejansko ne vem kaj sem tega vecera govorila /pocela... nocem niti vedeti. niti spomnim se ne, da me je na enkrat skup vrglo in so me morali nesti do avta, kjer sem potem kot odprta pipa bruhala še dalj časa.. jaz sem naslednji dan mislila, da bom umrla. od takrat dalje bolj težko prenašam alkohol..

minilo je pa že več leta od tega pa še sedaj čutim posledice.. matr sm se mogla takrat nalit :oops: :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 28. Feb. 2008 9:28

anoyel napisal/-a: minilo je pa že več leta od tega pa še sedaj čutim posledice.. :D

Kako; a te še vedno zanaša pri hoji al kaj :D ?
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 28. Feb. 2008 11:49

v naši družbi smo pa ugotovil da ma ena naša kolegica počas resne probleme s pjačo... :? :? vsak dan mora pit...
Uporabniški avatar
Miss She
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2007
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss She » 28. Feb. 2008 12:28

ja prejšn let na kar niti mal nism ponosna...je biu en konc hud žur in smo ga usi komej čakal. pa še poletje, žurke pa to delajo svoje...smo si rekl mal ga bomo spil ane tok da nm še bolj dogaja (čeprou znam žurat brez alkohola), ampk tokrat je hudič naredu svoje...jz sm začela tko hit pit, kar ponavad nikol...in se mi ga je hit prjel, pol sm pa sam skp padla ane...no ok sej pol sm mal pršla k seb sam jz se nism mogla dvignt, hodt...sm se na druge opirala...še dobr da je biu z mano moj pa da je skrbeu zame...rekla sm si nikoli več, da se ga tok napijem...upam da se mi kaj takega več ne zgodi, ker mi ni niti mal podobn....
in pol naslednji dan ko ti nič ne sede, ni jesti ni piti...pa ko si govoriš kk se ti je loh to zgodilo...nič kaj lep občutek ...
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 28. Feb. 2008 13:11

Veckrat ko smo šle s prijateljicami ven smo spile toliko da je zadostovalo za prekomerno dobro voljo in nikoli nisem imela blackoutov in kakih črnih scenarijev. Se je pa zgodilo, upam da prvič in zadnjič lani za božič. S kolegico sva se zmenli, da si izmenjama darili in sva šli malo ven. In po predlogu mojega dragega, kaj pa morava poskusit in s čem morava nazdravit, sem od penine z red bullom imela pokvarjene vsaj 3 dni. Spila sem čisto preveč in ker je ta pijača še tak huuuuudo fejst zahrbtna niti nisem vedla da bi bilo že zdavnaj dovol. Pri svojih 23ih letih me ni bilo še v življenju tako sram kot dan po tem dogodku. Hodit nisem mogla,bruhala na vsakih 5 min s tem da sploh nisem zbirala kje(da o tem kak pobruhan je bil fantov avto sploh ne govorim). Od takrat dalje sploh vec ne pijem, če pa že pa samo kakšen kozarček, dva ravno toliko da nazdravim.
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 28. Feb. 2008 17:04

Star. napisal/-a:ugLaunm ena kolegica je stara 15 let in vsak vikend nacukana kt nevem kaj..men ni hujsiga kot da je punca pri 15ih nacukana da zase neve..poL jo pa vsi imajo za lahko ker se pusti slatat vsem po vrst.
To je pa ona sama kriva. Saj ji nihče ne zliva alkota v usta.
Poleg tega opažam, da se opijajo čedalje mlajši, stari 13. 14 let, dekleta se pustijo otipavat vsakemu, četudi spije majhno pločevinko piva, eh kaj pustijo, še nastavljajo se. Sprašujem se, kje so njihovi starši.
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 28. Feb. 2008 18:03

nikol se ga ne napijem tk da neb vedla zase..mam eno mero glih tko da sm u filingu pa da je zajebancija

enkat sm se ga nalila ene 3 leta nazaj za nou let...pa to je blo tud prvič in zadnič k nasledn dan je biu pa muck :? ..tk da nikad više
Uporabniški avatar
Corrine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: kjer je lepo

Neprebrana objavaNapisal/-a Corrine » 04. Mar. 2008 20:45

Bila, nikoli tako koma da se česa ne bi spomnila...le tko en mal v rožcah...drugač pa nimm izkušenj s praznjenjem želodca, res pa je da pretiravat v tej smeri itak nej ne lepo, ne zdravo....v glavnm, po pameti! ;) Vsekakor pa bolš zdej kot pa v srednjih letih.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 04. Mar. 2008 22:28

Ja predlani novembra se mi je zgodila ta sramota in od takrat ful ne maram žganih pijač oziroma ful pazm. Sm spila veliko preveč red bull vodke in sm čist zakomirala in brahala... ku ena pijandura! Me je še zdej sram, da me je mogla cimra peljat domu (bla je brucka, jez pa starina :roll: ). Čeprav nism nikoli verjela ljudem, ki so govorili, da se ne spomnejo par ur, se je to tudi meni zgodilo... in od takrat verjamem. In nočm, da mi še kdaj alkohol zbriše par ur življenja.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Mar. 2008 22:55

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]