Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste se že kdaj napili da niste vedeli zase?

da
156
56%
ne
110
39%
se ne spomnim :)
13
5%
Skupaj glasov : 279

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 20. Nov. 2007 21:10

tako,da ne bi zase vedla NE,nikoli.vem kje je moja meja in se je drzim...sm pa ponavad kr vesela in v rozcah..ma se zavedam kaj delam..
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 20. Nov. 2007 22:30

nikol se še nisem tak. Pijem ga pa in ga spijem ravno tok, da sm bolj v easy, da ga čutm mal...al pa še tolk ne :D
*malecka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *malecka* » 21. Nov. 2007 14:19

Jaz se tud še nisem koma napila. Enkrat sem jedla uno hruško ko je v šnopsu (se mi zdi da viljamovka) in sem bla fuuul pijana od tega. Kr mravljinci so mi šli po rokah in nogah, grozn filing, kot, da nebi čutla rok pa nog, pa še skozlala sem se fajn. Sm se pa vsega spounim in nebom več nikol ponovila.
Ljubezen ni čudo vendar dela čudeže.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 21. Nov. 2007 16:09

Nikoli se nisem tako napila, da ne bi vedela kaj delam. Osebno menim, da ni nič gršega kot pa mrtvo pijana ženska/punca. Če pijem, pijem v mejah normale, ko začutim, da postajam pijana, enostavno preneham pit. :zustimm:
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 21. Nov. 2007 18:39

neglede na to, kolk se ga napijem, vedno vem zase. nikol mi drug dan ne manjka filma. sm bla že parkrat ornk pijana, ampak vedno sm vedla zase. nekateri se drug dan sploh nč ne spomnijo. to mora bit pomoje kr hudo.

nazadnje, ko sem se ga napila, je blo to od tequile. takrat sm jo prvič probala in tud zadnjič!!!). sm celo noč pa pol še cel drug dan bruhala po njej. sam da se spomnim nanjo, mi slabo rata :?
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 21. Nov. 2007 19:15

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 22. Nov. 2007 20:50

samo enkrat pa še to je preveč tako da prvič zadnjič in nikoli več! od takrat ne prenašam alkohola...
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a UTRINEK » 22. Nov. 2007 21:18

ja enkrat sem se res tako full da je blo prav grozno!je blo pa tud prvič in zadnič!drugi dan sem bla obubna... in kr sram me je blo!
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 24. Nov. 2007 19:59

Moja štorja pa je kar zabavna.
Po treningu sem bil zmenjen s kolegom da gremo na zabavo.
Spotoma si kupim 1,5l fruc ker sem bil žejen pa še cel dan nisem jedel.
Da preskočim naprej, pri kolegu se stuširam, oblečem in u glavnem očedim. Nisem imel namena pit zato sem vzel mojega fruca iz hladilnika. Vsaj tako sem mislil. U bistvu sem nevede vzel kolegovo skrivno zalogo Juice vodke ki je bila prikladno že namešana v identični stekelnici.
No ko smo prišli do mesta sem spil že polovico steklenice. Ker sva že zamujala sem hitro spil do konca predno sva prišla tja. Edino kar se spomnim da sem se naslednji dan zbudil doma v postelji brez nogavic.
Kaj sem delal ne vem. Vem pa da sva od takrat naprej bila nonstop nekam vabljena. :D
P.S: Nogavice so še vedno MIA.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Nov. 2007 21:46

^^ A sploh nisi po okusu ugotovil, da piješ nekaj drugega in ALKOHOLNEGA? :D
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 01. Dec. 2007 14:13

Najbolj hudo je blo 2 leti nazaj za novo leto. Takrat je blo prvič res tko da nism vedla zase. Pa Lansko leto poleti na Umeku v Tivoliju. Nikol več nočem met tazga filinga kot takrat.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 01. Dec. 2007 20:01

Tak, da ne bi vedla za sebe sem se ene 4x... Enkrat sem bla celo v komi zaradi absinta, ampak sem pol prišla nekak k sebi, samo ne vprašat kak sem se pol naslednji dan počutla :)
Drgač pa ko pijem, vem kje mam mejo, in pol ko pač začutim, da se ne bi znalo dobro končat če bom pila dalje, si lepo vodo naročim in je to to.
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 01. Dec. 2007 20:23

Js sm se pa preveč napila dvakrat v življenju.Prvič je blo za novo leto mislm da v prvem letniku,pila sm pa jagodno vodko, Jegra in veliko število slamerjev-koma :) Drugič je blo pa kšne dva mesca nazaj in niti ne vem,kako je do tega pršlo,ker običajno se me ne prime prov hitr..pila sm pa tequilo.
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a yust me » 02. Dec. 2007 12:11

Tok de zase nisem vedela ene 4krat, sam od tega je blo itak 2krat na maturantskem izletu (k je biu itak eden hujš od druzga).
Ostale 2krat smo bli pa na morju, enkrat smo celo poleg tega da smo na dopustu praznovali še kolegov rojstni dan. Katastrofa je bla...naslednji dan smo se bali da se nam bi muha na glavo usedla tok nas je glava bolela po tistih primorskih mešnicah.
Pol ti kolegi pč puvejo kaj delaš, jst nism nikol nevem kakšnih bedarij pučela, postanem samo še bolj zgovorna, bruham pa tko al tko nikol.
**nana**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a **nana** » 03. Dec. 2007 22:18

da nisem vedla kaj delam 1x..da sm bruhala 4x ..(mačka naslednji dan sm mela samo enkrat.malo me je bolel trebuh to je pa tudi vse)
prvič za 15 rd., potem na eni žurki, za božič in v enem diskaču :D
vedno pa se spomnim kasneje kar se je dogajalo.
mogoče so bile to slabe izkušnje vsaj kar se tega tiče da je bilo kdaj res neprijetno.. ampak vseno smešno,ko se sedaj spomnim..

zdej če že pijem pazim.. koliko in da prej doma jem tako da
nebi prišlo do kakšnega slabega počutja,bruhanja.. whatever :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov