Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste se že kdaj napili da niste vedeli zase?

da
156
56%
ne
110
39%
se ne spomnim :)
13
5%
Skupaj glasov : 279

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 10. Nov. 2007 17:23

Jagoda_ napisal/-a:
beba24 napisal/-a:ja baucyka mas prav treba se je malo znoret, ker ce ne zdaj pa pac pri 50 letihheheh.
v glavnem enkrat sem bila koma drugace pa se mi je full zamerlo, ker sem vidla eno zensko pijano taaaaaaaakkk fejst da sedet ni mogla.pa sem se malo zamislila ,da res grdo zgleda za zensko!v mejah normale vse gre

ALOOO kdo pa pravi da bi se sam moški lahko napili,nič ne zgleda bol grdo če je pijana punca kot če je pijan fant...to mi gre pa res na jetra da mi ljudje pravijo punca si pa piješ :S

pijem sicer kr velik,tut pijana sem pogosto,sam še nikoli nisem bla v taki meri pijana da bi mogu kdo skrbet za mene,al da nebi mogla hodit karkoli takega,znam poskbet za sebe.

Videt koma pijanga tipa je svinjsko....videt koma pijano punco pa je nekaj najbolj svinjskega na svetu.Pika.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Nov. 2007 17:28

^^ Se strinjam!
Pijanost pa itak nasplošno ni kul na nikomur, niti na starejšem moškem, ki se opoteka z litrco. :roll:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 10. Nov. 2007 19:13

Heh, men so prekrasne bejbe, k so se u soboto ob desetih zvečer dve ure rihtale doma pred špeglom, u nedelo ob treh zutri pa ležijo/se opotekajo/bruhajo/(vstavi po želji) nek sred ulce, u strganih sandalcih, s polomleno štiklo u rok, črne okol oči in ksihta, s čupo ala sfeclan dougodlaki oučar. Jp, lepe so. :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 10. Nov. 2007 19:26

He, he, Aloha, ponazorit pa znaš :D

Ja, jst tud kej spijem, ampak probam do une meje, k mi je še luštn. Parkrat se mi je nardil, da sm to mejo prestopla in blo je living hell :embarrassed: , sploh nasledn dan.

Pr 18ih sm bla pa celo na izpiranju (in NISM ponosna na to), do tega je pa pršlo tko, da nism ceu dan nč jedla, bivši me je povabu na roj.dan v en lokal, najprej smo pil juice vodke, pol prešaltal na tequilo in kr naenkrat sm dobesedno dol padla! Še 5 min pred tem se sploh nism počutla unu ful pijano, pol pa k da bi me en ustrelu, sam sesedla sm se, baje. In me niso mogl oživet, so mi dal glavo pod mrzlo vodo, me kloftal itd, nism dajala nobenih znakov od sebe in so me pelal v zdr.dom na izpiranje. Jst se tega ne spomnem čist nč, od unga momenta, k sm dol padla pa do druzga dneva, k sm se okol 6ih zvečer zbudila. Vmes nimam filma, lahko bi me 20 tipov posilil, pa neb vedla :? Grozn, res.
Še ceu tedn pol sm bla čist u k****, ker sm se prov zastrupla z alkoholom, nism mogla nč zaužit, bruhala sm, mela vročino...To je pa bla dobra šola!!!
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 11. Nov. 2007 11:08

heh, js sm se ga tut enkrat tolk napila da so me rihtal, hvala bogu da sm bla v taki družbi, smo pa stavl mlajčke in so me fantje pital s cvičkom, uglavnm... taka šola da večje ni, ker me je doma še fotr treznu in sm fasala tako zastrupitev z alkotom da sploh ni res...od takrt naprej pijem samo za okus :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 11. Nov. 2007 12:19

Že dostkrat, čeprav lah spijem kr velik in tut zmešam marsikej pa mi ne bo slabo. Sploh konec srednje šole/začetek faksa k smo ga pa res žurali na polno sem šla zmeraj ponavadi vmes bruhat (sam mi ni blo slabo) in pol naprej k, da nč nebi blo.

Zdej, da bi prov dol padla se mi ponavadi ne dogaja razen, če so res kake izredne razmere. Recimo enkrat v Portorožu sva šle s kolegico s pony-em iz Pirana v Portorož in sva se v vsakem lokalu ustavle na deci cvička ga zeksale in šle naprej... no nazaj so me pol eni mogl pelat.

Moj problem je bolj, da k ga pijem se ne znam ustavt in ga kr tankam pol pa enkrat sama od sebe začutm, da je dost se nekak spravm do pojstle in tam dol padem do naslednjega jutra :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy_bitch » 19. Nov. 2007 23:46

haha toj pa tema zame:) to se mi je zgodl 3x nazadne 2 mesca nazaj..pa je blo kr namenoma..smo rekl dons pa do konca...pa smo bli nabiti ko krave haha..ni blo švoh (usaj kr se spomnem-prebliski, pa kr so mi povedal)
prvič sm bla koma k sm sploh prvič ga pila, drugič pa za nov let2007
:twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Nov. 2007 9:37

1. k sm se ga nalila sem bivšiga osramotila pred vso družbo, sm prbila, da ma mejhnga in da mu ne stoji. sm vedla takrt kaj govorim, sam on me je provociru, me žaliu (še zdej ne vem kaj mu je bilo) men so pa zavore popustile. takrt sm prvič pila in bruhala.
2. za 21 rojstni dan smo bli moj fnt pa dva frenda v lokalu in smo eksal medico. po enih 8, sm enmu k je poznej prletu ponudla čigumi in prbila, da se bomo kmal lizal..je bla lih polnoč, pa so mi vsi čestital (to sm namern prbila) po polnoči pa so mi počas začele odpovedovat funkcije telesa, tko da me je fnt zvleku do prve postle, kjer sm zadremala za ene 10 minut pol sm bla pa dobra.

to sta bila dva huda primera, ker drugače pijem mogoče dvakrat na let, in še to zdej vem kje mam mejo. takoj k dobim tak čudn občutek v glavi in v telesu takoj neham pit in se pol tud zlo hitr streznim. da nebi vedla zase nisem bila nikoli, vse se spomnim in se tudi ničesar ne sramujem, ker zmer sm vsaj tok vedla zase, da nisem počela neumnosti.
celi družbi sem znana kot tista ki ne pije, ven pelje in jih varno spravi domov, kar mi čisto paše, se lahko pol režim njihovim bedarijam :)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 20. Nov. 2007 9:44

Za svoj 18 roj.dan, pa na morju 2kat ;) (Sam mam pač lukne u glavi za ceu večer, pa se ne spomnm skor nč) Sicr se je umes kdaj zgodilo, da sm mela še kake lukne u glavi,pa da se česa nism spomnla. Tko zakomirala sm pa dejansko sam enkat. Pač da sm dol padla in spala 17ur u eno če se ne motm.

Čeprou sm zdej pijana mogoče enkat na dva mesca...pa še to če sm..nekak mi ni več do alkota..
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 20. Nov. 2007 10:04, skupaj popravljeno 2 krat.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 20. Nov. 2007 10:03

tud jz se še nikol nism napila tok, da nebi vedla zase al pa da bi mogl drugi zame poskrbet. Tmeri mi je fajn, da spijem glih tok da se mi jezk začne vrtet in da sem sproščena in fajn volje..pa da laži grem plesat..
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Nov. 2007 12:47

Počutim se k kak kronik k berem tole. Se vid da sem z Dolenske :D
mam preveč slabih izkušenj, od tega da sem bruhala pred tipom, ki mi je bil novo všeč (par sekund po tem ko sva končno pristala skup) (res sramotno), da ne omenim padanja po tleh in plezanja po grmadah...no comment.
Se bo treba mal k seb spravt (študentska leta so res preveč nora glede tega). Ni ga bolj groznga občutko, kot da ne veš kaj si počel, pa ti potem naslednji dan razlagajo drugi-ti bi se pa najraje vdrl v zemljo...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 20. Nov. 2007 13:12

No, jaz se še nisem napil toliko, da ne bi zase vedel. Mi je to pod čast in se mi zdi žaljivo do samega sebe in moje integritete, da bi se napil toliko, da mi razum ne bi deloval oz. se mi zdi norost ne imeti meje.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 20. Nov. 2007 14:57

Vedno mam neko mejo do koder grem in se tudi vsega spomnim, še vedno pa obstaja en nepojasnjen primer, ko sem sicer spila res zelo malo - bli smo v diskoteki, normalno sem šla na wc (ne bruhat, ampak lulat :D ni mi blo slabo, počutila sem se čist dobro) in ker je blo vse zasedeno, sem se pač naslonila na steno in čakala, da se sprosti kak wc. Kar naenkrat pa tema pred očmi in se ne spomnim nič. Zbudila sem se na trdih tleh, svinjsko me je bolela noga (od udarca), za las sem zgrešila umivalnik, kjer bi se lahko poškodovala ali si zlomila tilnik :eek: in ena znanka, ki je bla po naključju ravno tam, me je spravljala k sebi z mrzlo vodo in rahlim klofotanjem :? Še vedno mi ni jasno - mislim, da sem tisti dan malo jedla (ali sploh nič), slab zrak je itak strup zame + malenkost pijače, pa padeš po tleh. Baje sem zgubila zavest samo za nekaj trenutkov... prijatelji, ki so me pa čakali pri šanku, pa mi sprva niti niso verjeli in so se smejali iz moje razlage, dokler jim ni tista znanka vsega potrdila (potem pa panika in takoj jest - ob 2h zjutraj :D ).

V glavnem, včasih je bilo alkohola malce preveč, parkrat sem zaradi tega tudi bruhala (po tem, ko sem se doma spravila v posteljo in se je okrog mene vrtela cela soba), zdaj pa zelo redko, pa še to kakšen kozarček al dva. Tudi zaradi zdravstvenih težav mi ne paše preveč. Na splošno pa se meni prav tako naravnost gabijo koma pijana dekleta in fantje. :tot:
Uporabniški avatar
x_Love_x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x_Love_x » 20. Nov. 2007 20:33

La Stella je napisal/a:
mene pa sam zanima kolikokrat ste se že napil tko zlo da zase niste vedli?

,..Tako sem se napila sam enkrat in še to sam zato ker sem vidla da ma moj tip namen se napit(tiskrat se mu je sam mal smejalo pol je blo pa hujše) pa sem bla kar jezna(Sej kar neki :D ). Pa sem laufala u kočo po en kozarec najbrš od 2dl pa ga napovlna do konca in ga na eks spila,..pol pa takoj še enga,..pol pa se sploh ne spomnim več,..sam še po delčkih :oops: jah no enkrat je treba probat :D Pa še kdaj seveda :wink:
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 20. Nov. 2007 20:36

sm enkrat in to zelo zelo zelo in nikol več ne popijem take količine alkohola. to je blo pred petimi leti, pila pa sem stock.. od takrat naprej ga še povohat ne morem več :D in nikol ga več ne bom pila.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]