Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Ok, moja izkušnja.......mam železni želodec ..... zelo zelo redko bruham (in to že v najhujši limiti težko).....
No, smo bli klapa, se meli veselo, pa smo usak spili pol Jack Danielsa pa še en par pir....
Pol pa pridem do stanovanja nazaj.....odtočim prepoln mehur na Wc-ju in grem spat....
Ko se zbudim zjutraj 3 ure kasneje (okol petih sm prispel domov) sm opazil da je wc bil grmiček v koritu...moja postelja pa klopca pred stanovanjem .....
Od takrat pa pijem sam še pravi čajček al pa juice na partijih
Kaj vse vidiš z alkoholom.....ne-realno ^^
No, smo bli klapa, se meli veselo, pa smo usak spili pol Jack Danielsa pa še en par pir....
Pol pa pridem do stanovanja nazaj.....odtočim prepoln mehur na Wc-ju in grem spat....
Ko se zbudim zjutraj 3 ure kasneje (okol petih sm prispel domov) sm opazil da je wc bil grmiček v koritu...moja postelja pa klopca pred stanovanjem .....
Od takrat pa pijem sam še pravi čajček al pa juice na partijih
Kaj vse vidiš z alkoholom.....ne-realno ^^
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
MIGRENA napisal/-a:Ah pijanost je čist fletna stvar, če ga znaš pit. Jest k ga pijem se mam zmer ful dobr, brez kakršnih kol slabosti al pa komiranja... dobr mogoče se kdaj pojavi kaka luknja v spominu, ampak to res redko, če ga je že preveč.
Se strinjam. Me pa motijo ljudje, ki ne pijejo nič alkohola, potem pa gredo ven z drugimi in pravijo: "Joj, koliko pa si ti spil?" Človek pa je spil toliko, da mu je malo začelo dogajat in je bil normalen, daleč od pijanega, pač malce opit, da je bolj veselo bilo. Ali pa naslednji teden kdo reče: "Ona je bila pa koma na žuru." Ženska pa je spila toliko, da se vsega spomni in je čisto normalno žurala.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Pred enim letom sem se tako napila, da sem ''le'' bruhala. Od takrat naprej ne pijem več - zgleda da pijače ne preneašam - in hvala bogu se mi še ni zgodilo, da ne bi za sebe vedela.
...Gonna fuck up your ego...
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
×××CarTiKa××× napisal/-a:Pred enim letom sem se tako napila, da sem ''le'' bruhala. Od takrat naprej ne pijem več - zgleda da pijače ne preneašam - in hvala bogu se mi še ni zgodilo, da ne bi za sebe vedela.
Jst bi se rad videl.....bi se nasmejal do solz ^^...., ko se napijem nimam več bremz, zadržanosti ^^ ....pravijo da me majo rajši pijanega kot pa treznega ^^
P.s. ker naredim vsem nasmešek....če pa so še tko zagrenjeni ^^
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Enkrat sem bruhala,dve leti nazaj.Bilo je prvič in zadnjič!!!
Drugače pa zdaj pijem alkohol v zmernih količinah,da si malo popestrimo večer.
Tud jaz sem ena tistih,katero imajo rajši malo ´veselo´,ker se bolj razživim.
Drugače pa zdaj pijem alkohol v zmernih količinah,da si malo popestrimo večer.
Tud jaz sem ena tistih,katero imajo rajši malo ´veselo´,ker se bolj razživim.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
×××CarTiKa××× napisal/-a:Pred enim letom sem se tako napila, da sem ''le'' bruhala. Od takrat naprej ne pijem več - zgleda da pijače ne preneašam - in hvala bogu se mi še ni zgodilo, da ne bi za sebe vedela.
Pri 12ih letih si se že napila do te mere, da si bruhala? Pravzaprav mi je smešno oz. žalostno že to, da človek sploh pije pri tako rosnih letih. Jaz sem prvič šla pit nekje pri 16ih, pa še takrat sem pila zmerno. Pred tem pa sem pač za novo leto, rojstne dveve ipd. spila par požirkov vina, ponavadi doma z družino, če smo kaj proslavljali.
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
Tamala_mrha napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Ah pijanost je čist fletna stvar, če ga znaš pit. Jest k ga pijem se mam zmer ful dobr, brez kakršnih kol slabosti al pa komiranja... dobr mogoče se kdaj pojavi kaka luknja v spominu, ampak to res redko, če ga je že preveč.
Se strinjam. Me pa motijo ljudje, ki ne pijejo nič alkohola, potem pa gredo ven z drugimi in pravijo: "Joj, koliko pa si ti spil?" Človek pa je spil toliko, da mu je malo začelo dogajat in je bil normalen, daleč od pijanega, pač malce opit, da je bolj veselo bilo. Ali pa naslednji teden kdo reče: "Ona je bila pa koma na žuru." Ženska pa je spila toliko, da se vsega spomni in je čisto normalno žurala.
se podpišem pod tole
ful mi gre na živce tak folk...pi***.....pol so pa kr neki čudni ceu cajt...sej ne rečem d morjo pit če jim ne paše...nej pa mene pustijo pr miri...k jst itak vem kje so moje meje
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
^^
Jap, točno tako. Mene niti pod razno ne moti, če nekdo ne pije, važno je, da se mamo fajn. Zanimivo pa je to, da ravno tisti, ki nekaj spije, drži žurko oz. folk pokonci ob ne vem kolikih zjutraj, tako da se očitno ni napil do te mere, da bi bil koma kot pravijo tisti, ki so clean.
Jap, točno tako. Mene niti pod razno ne moti, če nekdo ne pije, važno je, da se mamo fajn. Zanimivo pa je to, da ravno tisti, ki nekaj spije, drži žurko oz. folk pokonci ob ne vem kolikih zjutraj, tako da se očitno ni napil do te mere, da bi bil koma kot pravijo tisti, ki so clean.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov