Ste se kdaj napili, da niste vedeli zase?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste se že kdaj napili da niste vedeli zase?

da
156
56%
ne
110
39%
se ne spomnim :)
13
5%
Skupaj glasov : 279

Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 09. Nov. 2007 15:28

Hm, 2x sem bila precej koma. Lansko leto na morju; ob 3. zju3 sm pršla v hotel, se ulegla in takoj zatem šla na balkom, pa čez bruhala :oops: :roll: . Ker je bil bližje kot kopalnica. Nato sem se nekako spravila v kopalnico, kjer sem bila do 4. Medtem sem bruhala, dremala, pila vodo, ampak je šlo takoj vse vn. Baje da sem imela alkoholno zastrupitev. Ob 4. sem končno zaspala. Ob 7. smo morali biti vsi zbrani v avli, saj je bil to dan odhoda. Čudila sem se, kako mi glava sploh še stoji na mestu in mislila, da mi bo zdaj zdaj počila. Nato sem se udedla na kovček, ter bo borih 2eh minutah pred vsemi sostanovalci hotela (iz Slo.) padla. Na letalu je blo pa najhujše; vrtel se mi je, v trebuhu sem imela grozen občutek in tisti dan sploh nism mogla nč jest. Spila sm pa pol litra ouze ; 40%, s prjatlco sva zažurirali še zadnjič v Grčiji. Sem pa vedela za vse kar sem delala; na balkonu sem bruhala zgol zato, ker mi do kopalnice ne bi uspelo priti :oops: .

2. sem bila pa koma, ko sva s prijateljico nekaj praznovali in je vsaka spila pol litra borovničk. na poti domov sem skoraj zaspala na avtu, tako da me je mogla dobesedno skoraj nesti domov...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Nov. 2007 15:40

1x. Sploh se ne spomnim, kaj se je od nekega trenutka dalje z mano dogajalo... Na to nikakor nisem ponosna.. Vem le, da sem pristala v bolnišnici. Ko sem se zbudila, mi sploh ni bilo jasno, zakaj sem v bolnišnici.. kje so moji 'prijatelji' oz. novopečeni kolegi z enga meni totalno bednega fax-a..

Res sranje. .. Naslednji dan sem se počutila mrtvo. Vseeno mi je bilo, ali me kdo ustreli ali ne.. bila bi mu še hvaležna.. Pa ne zato, ker bi se česarkoli sramovala, enostavno vseeno ti je za lajf, karkoli..
Pa še.. če ne poznaš dobro ljudi.. jim ne moreš zaupati. Takrat je sedel poleg mene en tip. Naprej se pa ničesar ne spomnim. Baje.. da je bilo nekaj, vendar spet baje nisva šla do konca.. Sploh ne vem točno, kaj se je dogajalo. Spraševala sem ljudi, vendar se nekaj stvari ne sklada.. vg. tega res nikomur ne privoščim.

Starši so vse izvedeli. Vse. Ne zaupajo mi več. Nikamor ne smem.

In od takrat nisem še pila.. No.. vsekakor pa se ne mislim nikoli več tako napiti. Meni so pijačo vedno ponujali.. pa daj pa daj.. vgl moraš znati reči ne. Nobeden se ne bo brigal zate. Sam moraš vedeti, kje je meja, njim je vseeno oz. kakšnemu modelu še prav pride. :S

Drgač pa mi niso praznil želodca, ker sem vse izbruhala.. V bolnici sem na intenzivni bila 2dneva. ... ustrašili so se, ker mi je srce prehitro bilo.. da sem vzela kakšne nedovoljene substance..
Zadnjič spremenil marypa, dne 09. Nov. 2007 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 09. Nov. 2007 16:00

Jaz sem bila doslej 2x (prvič in zadnjič :cool: ) pijana tako, da nisem vedela zase, in sicer za my sweet sixteen birthday. Sem imela čago doma in posledice pitja so bile vidne še 2 dni zatem (slabost, bruhanje ... u name it). Sem se takrat odločila, da nikoli več ne spijem toliko oz. da sploh več ne pijem alkohola, ker ga ne nesem in ker ga ne maram. Spijem kak kozarček recimo za novo leto ali pa rojstni dan in je to to, drugač pa se predoziram s kapučinom in jagodnim sokom. :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
Hey Baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Hey Baby » 09. Nov. 2007 16:17

nisem se še nikol tok napila, in dvomim da se bom kdaj.. alkohola sploh ne maram, razn kakšen koktelj :)

Najbolj so mi neumni tisti, ki gredo vsak petek ven izključno zato, da se napijejo do nezavesti.. al pa še bolš: tisti, ki pijejo da v družbi ne bi butast izpadl :lol:
Zadnjič spremenil Hey Baby, dne 09. Nov. 2007 18:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 09. Nov. 2007 16:39

bla...sei če zdei pomislim ne vem kok sm lahk bla tolk neumna... :? :? nikol več...zdai vem kje so moje meje...
Uporabniški avatar
Gossip girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Gossip girl » 09. Nov. 2007 17:01

Hey Baby napisal/-a:nisem se še nikol tok napisala, in dvomim da se bom kdaj.. alkohola sploh ne maram, razn kakšen koktelj :)

Najbolj so mi neumni tisti, ki gredo vsak petek ven izključno zato, da se napijejo do nezavesti.. al pa še bolš: tisti, ki pijejo da v družbi ne bi butast izpadl :lol:

Misliš napila? :D :wink: Sicer pa se strinjam z zadnjim odstavkom. No, jaz sem se koma napila samo 1x. In kaj sem se iz tega naučila? Ne le to, koliko alkohola prenesem (sploh žganja, ki ga več v življenju ne nameravam piti :roll:), ampak predvsem to, da tega več nikoli ne bom ponovila - pitja alkohola nasploh. Najboljšega okusa so mi kakšni koktajli, sangrija ipd., pa še to toliko da spijem čisto malo, ko mi zapaše. Nič drastičnega torej. :wink:
You know you love me.
xoxo, GG
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 09. Nov. 2007 17:28

Nazadnje sem se fajn napila pred enim mesecem, od takrat naprej me še vedno spremlja moralni maček, zato se alkoholu izogibam. Pridna, pridna :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 09. Nov. 2007 17:30

Do zdaj sem še vedno (z eno izjemo :oops: :D ) vedela zase ko sem se ga nacukala... Tista izjema pa... Hja, se zgodi, če si preveliki egoist, ko imaš steklenico tekile v roki :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Nov. 2007 17:31

=)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 09. Nov. 2007 17:36

js ponavadi ne pijem dosti alkohola.napila sem se samo parkart, 1x tako da se ene 3 ure sploh NIČ ne spomnem. pila sem vino,pivo in viski.jao,res je bla huda, pa še en tipček je name navalu in js mu nism mogla dopovedat da mi gre na živce, pa še tel so mi takrat ukradli, pa zgubila sem se... :steinigung: res je bla huda noč :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 09. Nov. 2007 17:40

Nikoli, ker ne pijem alkohola.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Nov. 2007 17:47

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a T@r@ » 09. Nov. 2007 17:48

Redko kdaj pijem, če pa že, pa samo do rahlega vrtenja :D Potem pa odneham :)
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 09. Nov. 2007 17:55

1. sem se napila ko je mel en frend rojstni dan pa smo pili slemere. Sej dokler som eksali je blo dobro, sam je pol pršlo za nami. Od takrat ne pijem več vodke.

2. sem se pa napila za 19 rojstni dan. Kaj človek če...delali smo turnejo po gostilnah pa zidancah k je blo glih oktobra. No in ravno v najbolj pijanem danu v življenju sem spoznala fanta. (mi še zdej ni jasno kk se je lahko zaljubil vame.)

Zdej je že skoraj 1 leto kar ne pijem več. Redkokdaj eno pijačo in nič več. So bla pa moja nora leta od 16 leta pa do 19. Vsak vikend sem bla vni, ampak čist zmeraj sem pršla normalna domov, ker sem vedla kakšno mero imam.

Moja prijateljica je bila na pumpanju...ni čisto nič lepo pa mislim da ti pošlejo potem domov pozdravčke (beri račun)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 09. Nov. 2007 18:02

La Stella napisal/-a:mene pa sam zanima kolikokrat ste se že napil tko zlo da zase niste vedli? so mogoče že koga od vas peljali na praznjenje želodca? skratka mal se razpište kako je blo... no, jst ful ne hodim neki dost ven, če pa že, pa pijem tko, da še vem zase :D v bistvu se nism še nikol napila u ibr, največ kar se sm je blo tko, da se mi je vrtel u glavi.. :oops:

Tok da zase ne bi vedla nikol, mam sreco ker zlo dobr prenasam tud vecje kolicine alkohola...enkrat mi je blo sicer slabo ampak smo ugotavljal da od toplotnega udara ker sm spila par pozirokov ampak je pa res da sm prsla z mrzlega na toplo in spila tist na hitro, potem sm cez par minut sam sla ven in nadaljne par ur bruhala in ugotavlja,a da me bo pobral.

Zame je brezveze se ga tko napit, da zase ne ves..ok tist da ti je kul pa mas mal vec energije pa si bl sproscen kul..ampak od tega da dol pades in bruhas al karkol pa pac nimas nic razen unucenga vecera pa se tvoji kolegi k jih skrbi zate.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov