ste materialisti?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lara 08
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: Okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara 08 » 26. Mar. 2008 15:16

ne
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a chica bella » 26. Mar. 2008 21:01

Priznam da malo sem materialistično usmerjena. Malo.
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beba24 » 27. Mar. 2008 14:25

po moje da smo vsi malo materialisti, jaz tud pogledam za dobrim avtom pa se tud spoznam kolko tolko na njih, samo je razlika v tem, da pac materialne stvari ne postavljam na prvo mesto, ni mi pomembno ce nekdo nima denara ;al je to prijateljica ali fant , priznamo pa lahko da si vsi zelimo razkosja oziroma ziveti tako, da se ni treba preracunavati za vsako pizdarijo.
ne maram pa ljudi, ki dajo vse na denar oz. na materialne stvari in jih boli k***c za vse ostalo....
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 27. Mar. 2008 19:50

samo včasih, ko se v neko stvar zapičim :P
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 03. Apr. 2008 14:19

mogoče po eni strani, ampak recimo da sem "materialist za osebno rabo" :D
se pravi, da ni nujno, da se stvar vidi navzven, pomembno je da jaz vem, da jo imam :)
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 03. Apr. 2008 18:59

o ja
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 06. Nov. 2008 8:59

ne preveč, samo tudi malo ne :) Ampak me mati narava spomne vsake tolko da če nimaš zdravja je ves denar brez pomena. Nimam pa čisto nič proti denarju :) Čeprav mi pa neko preseravanje tudi ni všeč.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 06. Nov. 2008 10:41

JAh sem materialist do te mere da si želim met nekoč neko svoje skromno življenje (hiška al pa vsaj flet- tut če je garsonjera, za jest, da si lahk kej kupim in sem pa tja kam grem, da mam za preživet vsaj enga otroka al pa par mačk lol) That's it. Več ne potrebujem niti ne vem zakaj bi...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 06. Nov. 2008 14:47

Ne nism nit nočem bit.Sam vidim pa,da ful folku ful pomenijo materialne stvari.Sem zelo skromno bitje,zadovoljno s tem kaj ma in si več niti ne želi.Stem pa znam včasih gadno razživcirat tipa,ker nočem,da mi kaj kupuje.Nočem daril,nočem dragih stvari,ki itak nč ne pomenijo in sčasoma zbledijo.Na svetu je veliko drugih vrednot,katere je treba cenit.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
mala_s*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_s* » 06. Nov. 2008 23:36

Nisem materialist, saj sem zaradi svojih življenskih izkušenj spoznala, da na svetu ni nič več vredno, kot ljubezen, prijateljstvo, družina in zdravje. Materialne stvari pa so kot neke vrste končni dodatek.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Nov. 2008 8:10

mala_s* napisal/-a:Nisem materialist, saj sem zaradi svojih življenskih izkušenj spoznala, da na svetu ni nič več vredno, kot ljubezen, prijateljstvo, družina in zdravje. Materialne stvari pa so kot neke vrste končni dodatek.

točno tako.
Men denar nikoli ne prinese tiste prve sreče.Če že, mi naredi šoping dve/tri ure veselja, pa potem še kakšen dan in to je to.Ni pa to sreča v pravem pomenu besede, niti nebi bila sreča če bi imela nevemkakšne miljone, pa nebi imela ljubezni in zdravja.

nisem materialist.Več mi pomenijo stvari iz srca.Recmo pri darilih.Ne rabim dragih daril iz trgovine, ne rabim dragih potovanj, ampak rabim samo kakšnu urco časa, da mi nekdo naredi nekaj iz srca.Pa lahko niti ni stvar, važno da mi pokaže tisto pravo ljubezen in to je to.
nisem tipičen slovenceljn, ki se zgleduje po sosedu in tekmuje z njim kdo bo imel boljši avto/lepše rože/višjo ograjo.Ne, to se mi zdi popolnoma brezveze.Kaj imam od tega da kupim boljši avto od soseda, kot le puf do vratu?to je popolnoma brezveze.in tudi ne izbiram prijateljev in partnerjev na podlagi materialne zmožnosti.Nikoli nisem in nikoli ne bom, ker mi to ne pomeni skoraj nič.
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 07. Nov. 2008 9:39

Nisem
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 07. Nov. 2008 9:42

Priznam, da je v meni tudi malo materialistke. Ampak res malo, in mislim, da je to v skoraj vsakem in da je to po eni strani mogoče tudi dobro. :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
nItY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2008
Kraj: za obzorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a nItY » 07. Nov. 2008 12:35

mah, vsakega po malo... brez materialnih dobrih itak ne gre in je fajn če jih maš, da bi pa človek pretiraval v tem pa itak ni.
Sj veste da so najbolj premožni ljudje ponavadi tud najbolj nesrečni, ker nimajo nikogar ob sebi. Celo življenje se rinejo, da nagrabijo čim več, potlej pa enga lepga dne ugotovijo, da so spustil vse kar je lepo na tem svetu in ostali sami.
Sama obožujem dneve, ko se cela družina zbere in za trenutek pozbmo na svet okoli nas in preprosto smo :)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 07. Nov. 2008 12:36

mala_s* napisal/-a:Nisem materialist, saj sem zaradi svojih življenskih izkušenj spoznala, da na svetu ni nič več vredno, kot ljubezen, prijateljstvo, družina in zdravje. Materialne stvari pa so kot neke vrste končni dodatek.

Res je to.Če te nima nekdo rad,če nimaš komu zaupat,če nimaš družinske topline in zdravja,pa da maš ful keša,ti dnar nč ne pomeni,saj si zanj lahk kupiš res marsikaj,samo prej navedenih stvari ne.Če pa je rpijateljstvo kupljeno-to več ni prijateljstvo.
Materialne stvari pa so res sam kot nacho na pičičih;)
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov