ste materialisti?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 16. Mar. 2008 23:09

Sem, ja. Ampak še v zakrnelem stanju :) Komi čakam, da bom začela sama resno služit svoj denar in si privoščila kakovostne in drage stvari. Dokler bo šlo za moj denar-nimam pa v sebi "keš p**ke" ali kaj podobnega.
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a urš* » 17. Mar. 2008 10:40

Definitvno sem =) Če bi mela miljon, bi ga zapravla dok rečeš keks :D Jas tut komi čakam da bom mela svoj dnar =)
Sma se glih pogovarjale z najbolšo prjatlco in sma obe ugotovili da sma materialistki. Je rekla: pa kaj bojo govorle, da niso materialistke?? vsaka ma raje dobrega tipa z mercedesom in fajn karakterjem ko pa z neko stoenko :D...

tko da ja... se strinjam z njo=)

"cuz we live in a material world and i am a material girl"
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 17. Mar. 2008 13:12

Vprašanje, kaj pomeni biti materialist ...
Meni ni treba biti, ker zaslužim dovolj in preveč za svoje potrebe. Res pa je, da moje potrebe niso velike.
Prijateljev ne izbiram glede na to, koliko zaslužijo in kaj imajo. In če bi izbirala med tipom s Ferrarijem in takim brez avta, se najverjetneje ne bi odločila za tistega s Ferrarijem. Ne zaradi avta samega, ampak ker bi s takim tipom imela zelo malo skupnega.
Moja morala glede načinov služenja denarja je precej bolj stroga od aktualne zakonodaje. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 17. Mar. 2008 15:10

js priznam da sm materialist, sam nism pa pleh al pa keš p***a. ne bi bla z enim sam zarad njegovga avta al pa denarja.
drugač mi pa več pomeni, če mi nekdo neka kupi (pa tud če neko malenkost), ko da mi pa neki z besedami pove.
So give me your forever.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 17. Mar. 2008 16:57

orhideja1 napisal/-a:Nisem materialist. Sem navajena skromnega življenja, vseeno pa si želim tolkio denarja, da bi lahko normalno, a ne razkošno živela.

Imam pa kolegico, ki se skoz vrti samo okrog denarja. Druži se samo z ljudmi od katerih vidi kakšno korist, od katerih pričakuje, da bo kaj iztržila. Ukrade vse kar se kje ukrasti da. Da ne govorim o fantih. Prvo vprašanje, ko kdo pristopi k njej, je kakšen avto ima. Če ima res hud avto, se pogovarja z njim, in ji takoj postane blazno všeč in čez teden sta že par. Medtem, če ima slab avto ga takoj odslovi. :roll:

omg.... :roll: :roll:
Uporabniški avatar
pufica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pufica » 17. Mar. 2008 17:03

Da bi bla z nekom oz. bi se z osebo družla samo zarad denarja... nikol!
Sm materialistka, do neke meje...
Mi je pa bolano to, da si z nekim človekom samo zato, ker ma lepe vsote na bančnem računu ali pa dober avto....
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 17. Mar. 2008 17:27

jaz govorim o dobrih avtih, motorjih... ampak se ne štejem za materialista... ker nikol ne bi mela fanta samo zaradi tega, ker ma dober avto, ali ker ima veliko keša.... dajem drugim vrednotam prednost...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 19. Mar. 2008 20:41

urš* napisal/-a:Definitvno sem =) vsaka ma raje dobrega tipa z mercedesom in fajn karakterjem ko pa z neko stoenko :D...

tko da ja... se strinjam z njo=) "

Če bi bla dva 100% enaka tipa, eden s stoenko, drugi z mercedesom potem bi že izbrala tistega z boljšim avtom.
V nasprotnem primeru pa mi avto nič ne pomeni, ker izbiram tipa in ne avto :x
Običajno imajo dobre avtomobile samo stari atiji in pa mulci, ki ga jim kupijo starši. Nekdo, ki ni sam zaslužil za avto se meni nima kaj hvalit z njim.
Vseeno imam pa rajši tipa s slabim avtomobilom, kot pa enega z finim, in da potem samo gleda, da ne bom kaj popacala in pa če ga bo vsak opazil z njegovo limuzino.
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 19. Mar. 2008 22:52

če nakratko napišem ... sm ja materialistka in ugotavljam, da čedalje bolj!

sedaj ne rečem, da mi ostale dobrine ne pomenijo nič in da jih ne cenim, samo j pa tud denar in vpliv sveta vladar!
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 21. Mar. 2008 8:04

the Queen napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a:
Imam pa kolegico, ki se skoz vrti samo okrog denarja. Druži se samo z ljudmi od katerih vidi kakšno korist, od katerih pričakuje, da bo kaj iztržila. Ukrade vse kar se kje ukrasti da. Da ne govorim o fantih. Prvo vprašanje, ko kdo pristopi k njej, je kakšen avto ima. Če ima res hud avto, se pogovarja z njim, in ji takoj postane blazno všeč in čez teden sta že par. Medtem, če ima slab avto ga takoj odslovi. :roll:

omg.... :roll: :roll:

Ta pa je že več kot materialist.
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 21. Mar. 2008 15:31

(Na žalost) sem kar velik materialist in moje oči so vedno večje, kot pa znesek na mojem računu :? In glih si nekaj novega kupim, čez pet minut ni več zanimivo, jst bi mela še to, pa še to..ajoj..komi čakam da bom velika in bogata in bom svojo mastno plačo z užitkom trošila v dragih trgovincah :D (dream on...)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 21. Mar. 2008 15:58

Ne...moj slogan je: imeti toliko denarja, da se ne ukvarjaš več z njim!

Zavedam se tega, da ga je pač treba imeti, da imaš svobodo izbire...in če ga imaš dovolj se ne rabiš več z njim ukvarjati...tako malo mi pomeni denar :sport:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a urš* » 21. Mar. 2008 16:26

Ok, v prejšnem postu sem misla dva popolnoma enaka tipa, oba super karakter, lušna, in oh in sploh pa ma en stoenko drug pa ferarija. Ne pa da je point samo v avtih no :?
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Mar. 2008 16:40

To pa sploh ni logičen primer. Če imata dva popolnoma enaka tipa različne avtomobile, to pomeni, da ima tisti s stoenko par 1000 evrov, ki jih mora tudi nekam vtaknit. V nasprotnem primeru pa pač ne gre za enaka tipa, ker eden od njiju več dela, je bolj preudaren z denarjem, se bolje znajde,...

Sama materialistka vsaj pomoje nisem, rabim pa toliko denarja, da imam občutek varnosti. Zaenkrat mi za to zadošča 20 evrov v denarnici in nekaj 100 na računu, čez par let in ob otrokih bo pa to verjetno drugače.
Iz rok v usta pač ne mislim živet, ker sem prevelik ziheraš. To pa seveda vpliva tudi na mojo izbiro fanta, ker nikakor ne bi prenesla nekoga, ki bi imel en teden polno denarja, potem bi pa vse zagonil in živel od kruha in vode do naslednje plače.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 25. Mar. 2008 11:51

hvala bogu da ne, :;)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov