Ste kdaj sanjali tega moškega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Neutro
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
Nisem zasledila te teme gor...
Bonsoir!
Pred kratkim sem med blogami zasledila ta link http://www.thisman.org/, sama ga nisem odprla ker mi je ena prijatlca odsvetovala (Dobr, tud ona ga ni odprla....). Finta tega linka je, da če ga odpreš, ti pokaže fotko enga tipa - saj sploh ne vem če je tip - ki se ti naj bi takoj po ogledu prikazal v sanjah in bi ti povzroču nočne more. Men je to en sam "lari fari", tako rečeno ampak me zanima vaše mnenje, če ga je katera že kje našla/videla in kaj si misli o njem..
Po mojem mnenju je to stanje psihe. Človek potem vedno misli nanj in sanja o njem, po možnosti je slika res grozna in dobi nočne more. Kar se mene tiče in moje bujne domišljije linka nebom odpirala, ker imam že dovolj sranja z lastnimi nočnimi morami.
Kj pa si vi mislite?
Bonsoir!
Pred kratkim sem med blogami zasledila ta link http://www.thisman.org/, sama ga nisem odprla ker mi je ena prijatlca odsvetovala (Dobr, tud ona ga ni odprla....). Finta tega linka je, da če ga odpreš, ti pokaže fotko enga tipa - saj sploh ne vem če je tip - ki se ti naj bi takoj po ogledu prikazal v sanjah in bi ti povzroču nočne more. Men je to en sam "lari fari", tako rečeno ampak me zanima vaše mnenje, če ga je katera že kje našla/videla in kaj si misli o njem..
Po mojem mnenju je to stanje psihe. Človek potem vedno misli nanj in sanja o njem, po možnosti je slika res grozna in dobi nočne more. Kar se mene tiče in moje bujne domišljije linka nebom odpirala, ker imam že dovolj sranja z lastnimi nočnimi morami.
Kj pa si vi mislite?
Zadnjič spremenil Neutro, dne 08. Mar. 2011 19:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- Neutro
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
sirova štručka napisal/-a:Neutro napisal/-a:Men je to en sam "lari fari"Neutro napisal/-a: Kar se mene tiče in moje bujne domišljije linka nebom odpirala, ker imam že dovolj sranja z lastnimi nočnimi morami.Neutro napisal/-a:Kj pa si vi mislite?
da zaznavam protislovje
Hahahhahaha, sam res.. pač mislim, da čeprau je lari fari neom odpirala, ker men useeno to preveč na psiho pritiska:D Zadne časa sm pa res vedno u nasprotjo sama s sabo ;P
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Sem velik firbec in sem odprla, priznam. Nisem ga se videla v sanjah. Ce ga bom, bo pa to pravi cudez, ker v sanjah se nikoli nisem videla obraza.
Protislovje je pa ze naslov teme, ampak dobro, anglescina pac ni vsem blizu.
Protislovje je pa ze naslov teme, ampak dobro, anglescina pac ni vsem blizu.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sem vidla že neki časa nazaj - ne, nikoli ga nisem sanjala.
...ubistvu je bla pa neka čudna "gverilska"(*) marketinška poteza, ni pa najbl jasno s kakšnim namenom.
(*guerrigliamarketing.it)
vir 1, vir 2, pa še je tega..
eh, a sem spet partybreaker
Ubistvu ne, kao se je začelo s tem, da je nekdo sanjal to osebo, povedal o tem svojem psihiatru, narisal tole skico, psihiater to pustil na mizi (mhm) pa so vidli še nekateri drugi njegovi pacienti in povedali, da so ga tudi sanjali, pa je potem kolegom psihiatrom poslal sliko in naročil, naj vpraša svoje paciente "ali ste že kdaj sanjali tega človeka".FemmeFatal napisal/-a:Protislovje je pa ze naslov teme
...ubistvu je bla pa neka čudna "gverilska"(*) marketinška poteza, ni pa najbl jasno s kakšnim namenom.
(*guerrigliamarketing.it)
vir 1, vir 2, pa še je tega..
eh, a sem spet partybreaker

-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ja, samo moglo bi bit: Did you ever see this man in your dreams al pa Have you ever seen this man in your dreams. Tak, ko ma ona napisano ne gre skup. Slovnična napaka je. Vsaj kolko se jaz spoznam na angleščino pa se kr dobro spoznam kolko jaz vem
Ampak pravil slovnice ne poznam ampak delam vse po posluhu in po posluhu mi ta stavek ne gre skupaj.

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Neutro napisal/-a:če ga odpreš, ti pokaže fotko enga tipa - saj sploh ne vem če je tip - ki se ti naj bi takoj po ogledu prikazal v sanjah in bi ti povzroču nočne more
Na spletni strani nič ne piše o nočnih morah. Ravno nasprotno, ljudem celo dostikrat pomaga z nasveti. Upam, da me čim prej obišče, kak pameten nasvet bi mi prav prišel

-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
wtf? vi to dejansko verjamete? itak, da se ti prikazuje v sanjah, če se tolko obremenjujete z njim odkar ste ga vidli. To se vse vtre v vašo podzavest in, ker podzavest ustvarja vaše sanje, se vam pol tud ta grd tip prikazuje v njih.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^jp.
Al je kdo popravil naslov medtem? Jz vidim isto kot si ti napisal.
Sicer sem pa FemmeFatal razumela drugače - ker naslov sprašuje, če smo ga že videli, potem pa OP pravi, da se šele po obisku strani/ogledu slike začne pojavljat v sanjah.
:gruebel: ja sej, "kak" pa ma ona napisano?Dioniz napisal/-a:ja, samo moglo bi bit: Did you ever see this man in your dreams al pa Have you ever seen this man in your dreams. Tak, ko ma ona napisano ne gre skup.
Al je kdo popravil naslov medtem? Jz vidim isto kot si ti napisal.

Sicer sem pa FemmeFatal razumela drugače - ker naslov sprašuje, če smo ga že videli, potem pa OP pravi, da se šele po obisku strani/ogledu slike začne pojavljat v sanjah.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Opala, pa res.
Nisem opazila prej.

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Dioniz napisal/-a:Did you ever seen je blo. Nekdo je popravo naslov.
pardon.
js sm popravla naslov.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Itak, da verjamem. Ena od teorij je, da je to nek resnični človek, ki je sposoben priti v sanje ljudi (hm?). Sanjski doktor Phil.
Pa ne ni res sploh, da ga vidiš v sanjah, ker se prej obremenjuješ z njim in 20 minut buljiš v njegovo sliko in se sprašuješ, če se bo pojavil. To je nesmisel. Meni se zgornja razlaga zdi bolj verjetna.
...
Sicer pa na strani piše, da sploh ni v glavnem fora v tem, da bi ga ljudje videli v sanjah po tem, ko odprejo spletno stran (kar naenkrat tale wannabe urbani mit izgublja privlačnost, ha?), ampak so ljudje, ko so videli sliko, poročali, da se jim je ta človek že prej prikazal v sanjah.
Najbolj verjetna razlaga za ta pojav (če tale projektek cel ne bi bi bullshit, oziroma gverilska marketinška akcija, kot je purple_rain napisala) je, da sanje v neko pripovedno obliko (da lahko pol v tisto temo malo bolj spodaj pišemo) spravimo šele, ko se zbudimo. Sanje v resnici ne potekajo v obliki zgodbe, ampak jim šele mi v času dneva damo tako obliko, ko se jih "spominjamo". Ko ljudje vidijo sliko tega tipa, ga pač možgani povežejo s sanjami (predvsem ker jim je nekdo rekel, da se pojavlja v sanjah), čeprav ga sploh ne bi, če slike ne bi videli.
Pa ne ni res sploh, da ga vidiš v sanjah, ker se prej obremenjuješ z njim in 20 minut buljiš v njegovo sliko in se sprašuješ, če se bo pojavil. To je nesmisel. Meni se zgornja razlaga zdi bolj verjetna.
...
Sicer pa na strani piše, da sploh ni v glavnem fora v tem, da bi ga ljudje videli v sanjah po tem, ko odprejo spletno stran (kar naenkrat tale wannabe urbani mit izgublja privlačnost, ha?), ampak so ljudje, ko so videli sliko, poročali, da se jim je ta človek že prej prikazal v sanjah.
Najbolj verjetna razlaga za ta pojav (če tale projektek cel ne bi bi bullshit, oziroma gverilska marketinška akcija, kot je purple_rain napisala) je, da sanje v neko pripovedno obliko (da lahko pol v tisto temo malo bolj spodaj pišemo) spravimo šele, ko se zbudimo. Sanje v resnici ne potekajo v obliki zgodbe, ampak jim šele mi v času dneva damo tako obliko, ko se jih "spominjamo". Ko ljudje vidijo sliko tega tipa, ga pač možgani povežejo s sanjami (predvsem ker jim je nekdo rekel, da se pojavlja v sanjah), čeprav ga sploh ne bi, če slike ne bi videli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov