Stara slovenska imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 129 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Haha res ne vem zakaj sem Nina... lahko bi bila Ninonica moj pa bi namesto Damir, bil Drzimir Imela pa bi otroke Krotilo, Laduto in Žižneca
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
LARIKA napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Haha. Zlodej?! Ščenedraga?! Rajš ne poem, kaj mi je najprej na misel pršlo, ko sm to prebrala.
sva že dve sem najprej mislila da sem narobe prebrala
smo že tri.....i nasploh kdo dandanes daje še taka imena. jst če bi mi blo ime ščenedraga...faaaak...takoj ko shodm se grem preimenovat....sicer pa tud današnja imena ki jih dajejo otrokom niso lih waw...voranc, žak, luna, ....bogi otroci....
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Sam tole bi blo pa prav zanimivo za raziskat - kako smo dobil tolk različnih, na novo izmišljenih imen v tolk kratkem času. Jst mislm, da gre na nek način za en kompleks pr Slovencih, k hoče met vsak posebnega in drugačnega otroka, kot eno nasprotje stanju v socializmu, kjer s(m)o bli nekak prsiljeni v to, da s(m)o vsi enaki. Pomojem ma veze s politično in ekonomsko tranzicijo. Zanimivo.
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
nastasia je napisal/a:
-dvojčici Tija in Taja (k lolek in bolek)
that makes me BOLEK than .. hvala ! but i still love my name
ne ne saj sem jaz tudi taja (oziroma tajana, sam me vsi taja kličejo), ampak da bi dal pa moji sestri ( še huj pa dvojčici) ime tija, bi mi blo pa čist bedno.
k da maš Neja in Nija, al pa Lea in Lia... al pa karkol tazga ( ok sta tud bratec pa sestrica Kaja in Kaj ), take fore se mi zdijo bedne.
najboljš da dajo enmu ima paja drugmu pa patak.
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
mah sej jst se sploh ne bi sekirala kako ime imam.....sej moje ime(marija) je tud ze ful staro in ga imajo same babice jst sm pa 18 stara.....sm se se pred 3leti sekirala ampak zdej se ne vec.....mi je cist kul.....res so una imena mal smesna ampak sej si das pol kksn vzdevek.....
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
nastasia napisal/-a:ne ne saj sem jaz tudi taja (oziroma tajana, sam me vsi taja kličejo), ampak da bi dal pa moji sestri ( še huj pa dvojčici) ime tija, bi mi blo pa čist bedno.
k da maš Neja in Nija, al pa Lea in Lia... al pa karkol tazga ( ok sta tud bratec pa sestrica Kaja in Kaj ), take fore se mi zdijo bedne.
najboljš da dajo enmu ima paja drugmu pa patak.
ah zo te pa tak reči
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
maria18 napisal/-a:mah sej jst se sploh ne bi sekirala kako ime imam.....sej moje ime(marija) je tud ze ful staro in ga imajo same babice jst sm pa 18 stara.....sm se se pred 3leti sekirala ampak zdej se ne vec.....mi je cist kul.....res so una imena mal smesna ampak sej si das pol kksn vzdevek.....
Marija je pa ja ful lepo ime
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
No moje ime tud ni nč slovensko (Gita) .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Prvi neprebran prispevek • 129 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov