Stara slovenska imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
ne morem da ne bi... Kolo, Kragulj, Motak, Moitik, Munimir, Nitrabor, Pačemira, Svedobra, Svetošej, Trdila, Vranica, Zleslava, Žitomir..... a se hecamo. pa sej ne morem verjet. to me spominja praj na kaj druzga kot na osebo.
ja, drugače so pa nekatera imena zadnje čase res "neužitna".
ena, k jo poznam dela v vrtcu pa ma same hude primerke: Tiberij, Lun, Jeton, Veron, Hugo, Vega, Demetra,...
ena, k jo poznam dela v vrtcu pa ma same hude primerke: Tiberij, Lun, Jeton, Veron, Hugo, Vega, Demetra,...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
se mi zdi da so eni starši čist ponoreli z tastarimi imeni: Otomar, Ambrož, ...
pa tudi z novodobnimi npr. Zoya...zakaj že z y?
sploh ni več nekih normalnih imen.
Hedvika mi je pa najbolj smešno.
pa tudi z novodobnimi npr. Zoya...zakaj že z y?
sploh ni več nekih normalnih imen.
Hedvika mi je pa najbolj smešno.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Al pa jst sm umrla, k sm slišala za Jadvigo (wtf is Jadviga?!) in pol sm zmer, k sva šle s kolegico ven in spoznale kšne tipe in smo se pač predstavl, prbila, da mi je Jadviga ime Kolegica je bla pa Mafalda! To bi mogl videt te poglede, k se niso upal smejat, k niso bli zihr a nama je res tko ime, al se hecava
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Miss N. napisal/-a:ne morem da ne bi... Kolo, Kragulj, Motak, Moitik, Munimir, Nitrabor, Pačemira, Svedobra, Svetošej, Trdila, Vranica, Zleslava, Žitomir..... a se hecamo. pa sej ne morem verjet. to me spominja praj na kaj druzga kot na osebo.
wtf??pa kaj je s temi starši??ne pomislijo nč na boge otroke k bodo celo življenje tarča posmeha s takimi groznimi imen.najbolj me je pa ubilo k je mily napisla da se ena punca kliče Danka.ne sam to je pa čez vse meje
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Danka in Danko (moško) je precej pogosto hrvaško ime; Jaz tudi poznam enega gospoda, ki mu je ime Danko...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
To imamo predsodke samo zato, ker ni veliko mladih čednih in postavnih Janezov, Antonov in kar je še starih imen. Meni je po eni strani ful škoda, da smo Slovenci tok labilen narod, da se nam zdijo naša tradicionalna imena slabša od tujih oziroma teh, ki so se pojavila zdaj. In to se je zgodilo v nekaj letih... res sramota. Svojim otrokom bom dala definitivno slovenska imena, če bom sploh imela otroke... seveda.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov