Sprehajanje s cigaretom ali steklenico v roki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Kako se vam zdi, če se kadilci sprehajajo po mestu s cigaretom v roki, ali najstniki zvečer s kako litrco?
Jaz drugače kadim, samo nikoli se ne bi sprehajala naokrog s cigaretom v roki, pa tudi nikoli se nisem.
Mladimo s flašami pa sploh ne bom komentirala. Izgleda ogabno.
Jaz drugače kadim, samo nikoli se ne bi sprehajala naokrog s cigaretom v roki, pa tudi nikoli se nisem.
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Po cesti kadi veliko ljudi ja..mene osebno nič ne moti so mi pa smešni uni 13-15letniki k se delajo frajerje
sama ne kadim,priznam pa da sm se jest pri 15tih tud sprehodila s kakšno pločevinko pera..zdej sm 2let starejša in na to tut mal drgač gledam..če ga gremo žurat pa da zraven kej spijemo gremo vedno v bar ničveč po ulicah po igriščih in tako dalje 

-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
To se mi zdi ogabno... še moja mami, ki kadi zlooo dolg, ne more s cigaretom hoditi okoli 

HASTA LUEGO
-
misssixty - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
glamBABY napisal/-a:Po cesti kadi veliko ljudi ja..mene osebno nič ne moti so mi pa smešni uni 13-15letniki k se delajo frajerjesama ne kadim,priznam pa da sm se jest pri 15tih tud sprehodila s kakšno pločevinko pera..zdej sm 2let starejša in na to tut mal drgač gledam..če ga gremo žurat pa da zraven kej spijemo gremo vedno v bar ničveč po ulicah po igriščih in tako dalje
tud men so patetični frajercki, k so mogoc ze 12 let stari, pa se skrivajo k kadijo - pr vrtcu, da jih mamica iz bloka dol ne vidi

-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
ja men je to kr neki, dobr sej me nič ne moti, sam zgleda mi grdo an, da vidim eno punco lai fanta s čikom v roki, potlej pa pokadi ta čik, pa še začne pluvati po tleh...
še bolj mi je pa grdo, da vidim mlado mamico, ki je ravno rodila, pa drži v gobcu gun čik....joj k bi jo kr zbrcala :box:

še bolj mi je pa grdo, da vidim mlado mamico, ki je ravno rodila, pa drži v gobcu gun čik....joj k bi jo kr zbrcala :box:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Men je to neprivlačn da hodš po cesti s cigareto
pa še če je velik ljudi na kupu in pol morš sam pazt da ti kdo ne unič obleke s cigareto ... men se je to enkrat zgodil in sm bla čist jezna
sama ne kadim
Najstniki z litrcam ... grozica
res ne vem kaj misljo medtem ka to počnejo ... to sploh ni frajersk ampak zgledajo kot eni pijančki al pa clo klošarji usi veseli da majo litrco u rok 

Najstniki z litrcam ... grozica

- magic woman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: celje
hej dame
!am js sm tle med najmlajsimi oz med mularijo spadam po vase...jah sj mate prov glede tega da vids enga z steklenico ali cigaretom da je to mal ogabno...js sm se zi sprehajala z cigareto nwm no men osebno se ne zdi to nic kej tazga itk zi vsak drug kadi...res je pa nekolturno pihat dim v drugiga pa te stvari...ja no to je to...

- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
pjotra napisal/-a:Kako se vam zdi, če se kadilci sprehajajo po mestu s cigaretom v roki, ali najstniki zvečer s kako litrco?
bolj kot kadilci na cesti, me motijo kadilci v lokalih

to da ga pa mladina predvsem ob vikendih pije po raznih parkcih mi je pa tko cist normalno...
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja zame je bil največji šok 6 let nazaj, ko sm se po dveh mesecih prvega letnika na gimnaziji, dobila z mojimi sošolkami iz OŠ...dobile smo se pred Maxijem, jz sm misla, ajde gremo na eno tortico.
Yeah right. Najprej dol v samopostrežno (jz še vedno misla, da gremo po čigumije...) po tako imenovane llitrce (seveda najcenejše) in potem ven v en gozd poleg Maxija sedet na tla, kamne...in pit. Z ostalo družbo, ki se je tam že zapijala, seveda. JAO. Še zdej, ko se spomnem na to, mi rata slabo.
Otroc, a pa a si res ne znate najt drugačne zabave, kot pitje najcenejših ogabnih vin (ki se jih pije seveda samo zato, ker je to kul, okus majo pa po nevemčem) povsod kjer je možno? Meni je to patetično res. Grem vn iz garažne hiše, pa pri vhodu cel kup nabasanih 12-letnikov. Juhu. A je tok težko karte igrat...
Kar se pa tiče kajenja...eh, na splošno mi gre na živce. Pa naj kadilec sedi, hodi, pleše, joka, skače,...nima veze. Ne vidim razlike med sedečim in hodečim kadilcem.
Yeah right. Najprej dol v samopostrežno (jz še vedno misla, da gremo po čigumije...) po tako imenovane llitrce (seveda najcenejše) in potem ven v en gozd poleg Maxija sedet na tla, kamne...in pit. Z ostalo družbo, ki se je tam že zapijala, seveda. JAO. Še zdej, ko se spomnem na to, mi rata slabo.

Kar se pa tiče kajenja...eh, na splošno mi gre na živce. Pa naj kadilec sedi, hodi, pleše, joka, skače,...nima veze. Ne vidim razlike med sedečim in hodečim kadilcem.
Zadnjič spremenil Anchi, dne 30. Jul. 2005 12:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Glede tega ma itak vsak svoje mnenje, mene sam mot kajenje v dvigalih al pa manjših prostorih, in to je res nevljudno do ostalih. SAma sicer kadim, samo sem oz. vsaj poskušam bit uvidevna do drugih.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov