Sprehajanje s cigaretom ali steklenico v roki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
* to me pa res moti
Sem se prej malo zatipkala.
Sem se prej malo zatipkala.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
To, d te s čikom ožgejo je pa res kaplja čez rob! Jz to res pazim in če že hodm, mam roko s čikom dvignjeno. Pa čeprav zgledam, k da sm mal munjena je boljš, k da koga zažgem! To pazim celo takrat, ko sm mal v rožcah...
Drgač pa se je sm 2x zgodl, d bi kai ožgala...1x se je kolegica silovito ustavla pred mano in sm trešla v njo, ampak je blo vse oky, k se skor ni poznal na jakni (ampak mi je še zdai žal), drugič pa sm iz čiste zlobe eni bejbi, k sma si skoz ble v laseh, ožgala mikico! Blo je v 1.letniku, glih sma se kregale in jz sm pijana pograbla njeno mikico, k ji ležala na tleh in nardila luknjo! Zdai se lepo menma in se temu še sm smejima!
Drgač pa se je sm 2x zgodl, d bi kai ožgala...1x se je kolegica silovito ustavla pred mano in sm trešla v njo, ampak je blo vse oky, k se skor ni poznal na jakni (ampak mi je še zdai žal), drugič pa sm iz čiste zlobe eni bejbi, k sma si skoz ble v laseh, ožgala mikico! Blo je v 1.letniku, glih sma se kregale in jz sm pijana pograbla njeno mikico, k ji ležala na tleh in nardila luknjo! Zdai se lepo menma in se temu še sm smejima!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Nensi, jaz bi se najprej pogovorila s tamalo, pol bi pa povedala staršem, da se na lep način pogovorijo z njo. Zihr bo jezna nate, sam v končni fazi je to najboljš za njo. Kar vsak pubertetnik rab so omejitve. Itak da bi zdej nehala kadit je zlo malo verjetno, tud če ti in starši posredujete. Lahko pa zmanjša oz. ostane samo na cigaretah in ne gre naprej.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
firegirl napisal/-a:...sam potem pa, bolj ko premišljujem, bolj se mi da zgleda to nekulturno
Meni je pa boljnekulturno, ce kdo buli v nekoga, ki je, medtem ko hodi. Verjetno bi vsak rajsi sedel in v miru pojedel, a ce ni casa, ga pac ni. Jesti je pa treba. In zadnje, kar en tak zeli, je buljenje (po moznosti zacinjeno s komentarji).
Ko sem se kadila, nisem hodila okrog c cigareto (ok, mogoce kdaj pri 15-16-ih), s steklenico v roki se me pa sploh ne vidi. razen z brezalkoholno pijaco pa se to redko, ker je ponavadi spravljena v torbi in pijem, ko sem zejna.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Mene to čist nč ne moti ... Sicer jst osebno se s steklenicami res ne sprehajam okrog, vsaj alkoholnimi ne. Kadim pa po cesti zelo pogosto, sploh če se sama sprehajam, in če koga to moti, pol pa najbolš da kaj, kr neham počet nekej, kar mi paše, zato da ne bom šla ljudem na živce? Gimme a break
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
FemmeFatal napisal/-a:firegirl napisal/-a:...sam potem pa, bolj ko premišljujem, bolj se mi da zgleda to nekulturno
Meni je pa boljnekulturno, ce kdo buli v nekoga, ki je, medtem ko hodi.
No, to sm tud jst želela povedat, da folk bolj čudno gleda enga, ki je,
kot pa enga s čikom v ustih/rokah medtem ko se sprehaja po mestu.
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
hm.. meni se na sprehodu zdi sprejemljiva kakšna plastenka vode, grozno pa zgleda če kdo kadi zraven, osebno sprehode namenim sprostitvi.. se je pa že zgodilo da sem se sprehajala s steklenico v roki, ampak to le ponoči in v precej vinjenem stanju, ampak ti časi so na srečo mimo
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ok men je z litro čudn, čeprov u petkih pa sobotah zvečer ni to nč nenavadnga, sj kva pa nj mularija, k se ga hoče napit, k pjača po lokalih je tko najbl možn draga. Vsaj v centru lj, al pa zdele kkšn bakus.
Drgač s cigaretom se mi pa res ne zdi nč nenavadnga. ne vem, kva ma folk probleme s tem. če enmu sede, da se sprehaja s čikom, nj pč se...
Drgač s cigaretom se mi pa res ne zdi nč nenavadnga. ne vem, kva ma folk probleme s tem. če enmu sede, da se sprehaja s čikom, nj pč se...
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Ja če si neozdravljiv kronik ...drugače je pa meni to tako...podn no.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Najbl mi gre na živce če se sprehajaš pa folk okol tebe s čikom v roki..mislm nekateri (res nekateri, ne vsi) v tisti gužvi sploh ne gledajo okol da ja ne bi kerga zažgal, ampak veselo kadijo in kadijo kot da so sami. Merkat se mormo pa vsi ostali okol, da nam kadilci ne bi "zažgal" bunde, plašča..
Za dežjem vedno posije sonce!!
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mnja, folk k is čikom hod po gužvi, je ful nesramn. Sama kadim pa ne prižgem v gužvi. In ko hodm po cesti s čikom vedno pazm, da ne bom niti pihnla v koga, kaj šele, da bi ga zažgala. Tko da me načeloma čik v roki na cesti ne mot.
Glede litre v roki... sj smo bli vsi mladi in neumni, sama sem vrsto let nazaj vsak dan frajarla is slovinom na cankarju. Če zdej me učasih prime, da bi vzela per in se usedla tja.
Zdej sedim pred NUKom.
Glede litre v roki... sj smo bli vsi mladi in neumni, sama sem vrsto let nazaj vsak dan frajarla is slovinom na cankarju. Če zdej me učasih prime, da bi vzela per in se usedla tja.
Zdej sedim pred NUKom.
bounce around kai like bunniez
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov