Sparov oglas - Slovenija moja dežela
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
slovenc79 napisal/-a:meni je vseeno od kje prihaja izdelek.
naloga trgovcev, proizvajalcev, kmetov itd. v naši državi je, da naredijo kvalitetno in prodajajo poceni. ne moja.
sicer tudi kupujem stvari pridelane v sloveniji, ampak ker so dobre, iz kje so, me ne briga
Se ti pozna da ti je vseeno.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
mimogrede, zelo na živce mi gre, da pri naših izdelkih trgovci ogromno zaslužijo.. se mi ne zdi fer, da imaš večino dobička od tega da samo posreduješ izdelek naprej.. nimam pa nobenega vpliva na to, to mora država uredit
hej norci
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Imaš; kar precej zadev se da direktno od kmetov/pridelovalcev/proizvajalcev nabavit.slovenc79 napisal/-a:nimam pa nobenega vpliva na to
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Tole je pa resna zadeva postala, danes v Delu, praktično cela stran ( Mnenja, peta ali šesta, tam nekje), posvečena tej reklami, glavni pisec daje ob bok originalno reklamo z lipovim listom in sloganom, s Stolnico, bolnico Franjo...v smislu narodove kulturne dediščine.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ne dajem preveč povdarka tej reklami.
Spar bo še naprej ena mojih najljubših trgovin in bom še vedno stranka, zaradi nižjih cen istih izdelkov (kot ostale trgovine), super ponudbe.
Spar bo še naprej ena mojih najljubših trgovin in bom še vedno stranka, zaradi nižjih cen istih izdelkov (kot ostale trgovine), super ponudbe.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Mimika55 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Meni se smilijo tako na SParu kot na Studi marketingu. Na agenciji zato ker kot neka kreativna agencija in to slovenska se niso znali spomniti kaj bolj kreativnega, pobrali so denar in Spar nahujskali da bo to zagotovo palilo. Pa na žalost ne pali! Oglas je totalno mimo. Na SParu pa bi se lahko zavedali v kaj se spuščajo s tem ko uničujejo tako legendaren oglas kot je zares bil Slovenija - moja dežela. Škoda no, ker Spar s slovenskim ima bolj malo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov